Nemam iskustva s tim situacijama, tako da ne znam ni sam sta da ti kazemSunderland je napisao/la: ↑07 dec 2024, 21:37Infuziju mi prikljucuju svaku utakmicu poslije. Nego ako osvojimo bod ili ne do Bog tri, kako se ponasati, sta raditi? Iskustva, savjeti?antisisoja1919 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 21:35Nadam se da je ovo zadnji nalin mandat na klupi i da nikad vise nece zasjest na klupu Slobode. Jedna od vecih ubleha koja je vodila ekipu.Sunderland je napisao/la: ↑07 dec 2024, 21:29Ja ne mogu da vjerujem da je ovaj Hadzan u prvoj, te da imas dva boda ali da si autobus parkirao ali to je Nala
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Volim tebe, više od sebe
-
Sunderland
- Kontakt:
Treba li se protivnicima izvinuti?antisisoja1919 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 21:42Nemam iskustva s tim situacijama, tako da ne znam ni sam sta da ti kazemSunderland je napisao/la: ↑07 dec 2024, 21:37Infuziju mi prikljucuju svaku utakmicu poslije. Nego ako osvojimo bod ili ne do Bog tri, kako se ponasati, sta raditi? Iskustva, savjeti?antisisoja1919 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 21:35
Nadam se da je ovo zadnji nalin mandat na klupi i da nikad vise nece zasjest na klupu Slobode. Jedna od vecih ubleha koja je vodila ekipu.![]()
Sloboda je moja nacija
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Ipak su se nasi potrudili da se mi puno ne sikiramo sta i kako.Sunderland je napisao/la: ↑07 dec 2024, 21:44Treba li se protivnicima izvinuti?antisisoja1919 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 21:42Nemam iskustva s tim situacijama, tako da ne znam ni sam sta da ti kazemSunderland je napisao/la: ↑07 dec 2024, 21:37
Infuziju mi prikljucuju svaku utakmicu poslije. Nego ako osvojimo bod ili ne do Bog tri, kako se ponasati, sta raditi? Iskustva, savjeti?![]()
Levati se vracaju navikama.
Volim tebe, više od sebe
-
Sunderland
- Kontakt:
Dobro je evo prepao sam se @antisisoja sada mi je lakse brate
Sloboda je moja nacija
Zivim za dan kad ce Nalic odyebati zauvijek iz kluba. Demagog na kvadrat.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Da nece strucnjak izjavit opet "mogli smo parkirati bus".
A to sto nismo centra presli, to nema veze.
Ko se sve vodi kao trener u pm.
A to sto nismo centra presli, to nema veze.
Ko se sve vodi kao trener u pm.
Volim tebe, više od sebe
- Beduin
- Kontakt:
Ode on veoma skoro, ali mi smo ispali i nacekat cemo se na povratak, a Nalu boli kita. Malo se igrao trenera, okupao klub na finjaka, kupila mu se titula, sad isto ponavljao samo sto nema sudija i ozbiljniji su protivnici.
I u Federalnoj on nikad nije imao istih prvih 11, vazda gurao ljubimce i vazda izmisljao pozicije igracima. Jednom rijecju NEZNALICA. Kuci se nevratio nakon ove utakmice zajedno sa vecimom igraca.
Hljeb ih j3bo, nazivaju se fudbalerima, kome oni uzor da budu, onom klinji u šiša baru? Mamu im j3bem.
I u Federalnoj on nikad nije imao istih prvih 11, vazda gurao ljubimce i vazda izmisljao pozicije igracima. Jednom rijecju NEZNALICA. Kuci se nevratio nakon ove utakmice zajedno sa vecimom igraca.
Hljeb ih j3bo, nazivaju se fudbalerima, kome oni uzor da budu, onom klinji u šiša baru? Mamu im j3bem.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Oj ljudi, došlo mi oči sebi da iskopam.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
-
Sunderland
- Kontakt:
Nego po prvi put ne kontam ili sam ja neuk ali ko je Mamic?
Sloboda je moja nacija
Dosao je on medju zadnjim u Acinom mandatu. Sama cinjenica da dosad nijednom nije bio u sastavu dovoljno govori kakav je.Sunderland je napisao/la: ↑07 dec 2024, 22:10Nego po prvi put ne kontam ili sam ja neuk ali ko je Mamic?
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Sunderland
- Kontakt:
Sunce ti J*** za 20 i kusur godina po prvi put nisam imao pojma ko igra u Slobodi. Nego gdje je i sta raditi Zlibanovic?DamirT je napisao/la: ↑07 dec 2024, 22:13Dosao je on medju zadnjim u Acinom mandatu. Sama cinjenica da dosad nijednom nije bio u sastavu dovoljno govori kakav je.Sunderland je napisao/la: ↑07 dec 2024, 22:10Nego po prvi put ne kontam ili sam ja neuk ali ko je Mamic?
Sloboda je moja nacija
Nestalo njegovom ocu para, pa ne moze vise placati da igraSunderland je napisao/la: ↑07 dec 2024, 22:14Sunce ti **** za 20 i kusur godina po prvi put nisam imao pojma ko igra u Slobodi. Nego gdje je i sta raditi Zlibanovic?DamirT je napisao/la: ↑07 dec 2024, 22:13Dosao je on medju zadnjim u Acinom mandatu. Sama cinjenica da dosad nijednom nije bio u sastavu dovoljno govori kakav je.Sunderland je napisao/la: ↑07 dec 2024, 22:10Nego po prvi put ne kontam ili sam ja neuk ali ko je Mamic?
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Sunderland
- Kontakt:
Majko milaDamirT je napisao/la: ↑07 dec 2024, 22:15Nestalo njegovom ocu para, pa ne moze vise placati da igraSunderland je napisao/la: ↑07 dec 2024, 22:14Sunce ti **** za 20 i kusur godina po prvi put nisam imao pojma ko igra u Slobodi. Nego gdje je i sta raditi Zlibanovic?![]()
Sloboda je moja nacija
Ja sve mogu shvatiti losa ekipa al da ne mogu preci centra e to ne mogu nešto ovdje debelo smrdi ovo se svjesno radi
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Grado bi s ovom ekipom imo 5-6 bodova vise.
Kod njega il bi igrali, il bi kanal oko stadiona kopali.
Volim tebe, više od sebe
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Jeb…m ja njima od do
Ljudi jos samo jedno kolo i kraj ovog horora od polusezone. Nikad docekati kraj...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.