TeaM87 je napisao/la: ↑09 maj 2023, 11:34
TMmanija2012 je napisao/la: ↑09 maj 2023, 11:24
StrikeWarzone je napisao/la: ↑08 maj 2023, 18:55
Je li realno da se i u navijače uvlači taj luzerski mentalitet ?
Nije Evropa samo jedno ili dva pretkola.
1. Igranjem evropskih utakmica si privlačniji igračima i sponzorima.
2. Glavni igrači ti 99% ostaju
3.Postoji mogućnost prodaje nekih igrača koji bi otišli za 0 KM
4. Puna Grbavica bar jednom.
5. Koeficijent kojeg skoro pa i nemamo.
6. Ta zarada koja bi nam u decembru i kokuznoj zimi došla kao suho zlato.
1. Koga mi kokuzi mozemo privuci od igraca , zaboravite ljubav prema klubu ili velikan BH fudbala. Igrace samo privlaci novac. Sponzori , to je do uprave koliko je sposobna.
2. Ako iko valja poslije Evrope ode vani ,tako je bilo ranije. U BiH igraci ostaju ili dolaze ako nemogu naci vani klub ili igraci koji su pred kraj karijere.
3. Za igraca pod ugovorom moze se uzeti neka lova. Igracima kojima istice ugovor ako ima bolja prilika odlaze jer mi nismo stabilan klub .
4. Slazem se , svaka tekma bi bila puna Grbavica
5. Sa ovim kvalitetom nama koeficijent ne igra neku bitnu ulogu.
6. Zarada , dok se sve poplaca i vrati dug koji smo uzeli da bi putovali nije to neka pljacka. Jedino da igramo tekme negdje u regionu da nisu troskovi veliki, zamisli dobijemo nekog iz Azerbejđana ili Kazakstana mi u minusu debelom.
Ja bih volio da odemo u Evropu ,ali ja ne vidim neku sansu da ce ova ekipa to izgurati.
Derbi ce nam sve pokazati .
eto ispade ne isplati se igrat evropu, svi budale samo mi pametni, ne vjerujem sta procitah
Isplati se ako se prođe 2-3 pretkola

Zamisli naletimo na neke Moldavce ili Kazakstance u prvom pretkolu ,haj sto ce nam ogaditi fudbal nego valja otici na gostovanje koje kosta ,osim ako nasa uprava ima opciju kombi ..pa kad stignemo

Mi se patimo sa Igmanom i Leotarom sta da ocekujem u Evropi.