volio bih kad bih mogao reći da sam iznenađen ili šokiran .. najgore sudije u ligama petice, a i šire
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
skandalozan penal za Sassuolo, pet sudija na terenu i opet ne uspiju da vide 
volio bih kad bih mogao reći da sam iznenađen ili šokiran .. najgore sudije u ligama petice, a i šire
Vala od engleza nisu gori, u najmanju ruku su rame uz rame sa njima.
jedva cekam da se u fudbalu uvede tehnologija ili nesto u fazonu kao challenge u tenisu.
jedva cekam da se u fudbalu uvede tehnologija ili nesto u fazonu kao challenge u tenisu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Pred Napoliem nastavljaju padati jake ekipe. Lazio,Inter,Juve jos malo i Viole.
Najjaca ekipa u ligi bez dileme.
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
- IlPrincipino
- Kontakt:
Jos da se prvenstva dobijaju na tim utakmicamaGabrielBatistuta je napisao/la:Pred Napoliem nastavljaju padati jake ekipe. Lazio,Inter,Juve jos malo i Viole.
Trenutno su najzrelija ekipa i sigurno najveci favorit za Scudetto ali ima jos dosta do kraja.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Re: RE: Re: Serie A
Slazem se. Mislim da je vrijeme za taj iskorak,moraju iskoristiti malo sporiji start Juvea. Inter sa Manciniem nije ozbiljan contender,a Roma ce pasti ko svake sezone.IlPrincipino je napisao/la:Jos da se prvenstva dobijaju na tim utakmicamaGabrielBatistuta je napisao/la:Pred Napoliem nastavljaju padati jake ekipe. Lazio,Inter,Juve jos malo i Viole.
Najjaca ekipa u ligi bez dileme.![]()
Trenutno su najzrelija ekipa i sigurno najveci favorit za Scudetto ali ima jos dosta do kraja.
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
Za mene licno overachieveri zasad, igraju izuzetno dobar fudbal, a nisam to ocekivao od njih.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- MysticAladin
- Kontakt:
Ne bih rekao da su sigurno najveći favoriti. Juve se i dalje pita, a razlika 4-7 bodova poslije samo 8 kola ništa ne znači. Evo, ja čisto sumnjam da će oni dobit Chieva u gostima naredno kolo
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
Roma i Juve su jači od Napolija.
Za scudetto bi bilo potrebno da se oboje raspadnu na mesec-dva minimum.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Lazio smijesan..
- akisarajevo92
- Kontakt:
Napoli je uvijek dobro igrao protiv jakih ekipa, kad bi to mogli raditi konstantno protiv slabijih ekipa, mogli bi se boriti za Scudetto
to je njihov najveci problem vec nekoliko sezona
to je njihov najveci problem vec nekoliko sezona
Don't believe the hype.
Pa dao je Juve mjesec i više fore svima.MaGiCa je napisao/la:Roma i Juve su jači od Napolija.
Napoli ima okosnicu, bar ovaj dio od veze na gore koji je već duže vrijeme na okupu i Insignea koji igra nikada bolje, Pipitu koji je uvijek na nivou, Hamsika koji se malo trznuo itd. U odbrani se tu i tamo lutalo, svake sezone novi stoper(i), ali Sarri je donio ili će donijeti potpunu konsolidaciju zadnje linije što u Italiji znači i borbu za vrh. Ne znam još je li sam trener materijal za šampiona, ali ima dobru bazu na kojoj može raditi.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
ne brini se, biti će Inter ponovo šampion, čim se desi novi Calciopoli, samo ne znam da l' ćeš ti to doživit', al' et'SampiJuve je napisao/la:Vidi ovog navijaca kluba pred stecajem, Parme 2,on nekom prica o radosti.![]()
![]()
ko ne bi bio smiješan sa ovakvom odbranom i veznim redom, ključni igrači u bolnicituzlak1987 je napisao/la:Lazio smijesan..
Vakat je da Rube proigra večeras 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Sta ocekujete večeras od utakmice ?
Kakav je Mancini u duelima sa Juvetom kod kuće ?
Kakav je Mancini u duelima sa Juvetom kod kuće ?
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
Pogba je napisao/la: Pa dao je Juve mjesec i više fore svima.![]()
Napoli ima okosnicu, bar ovaj dio od veze na gore koji je već duže vrijeme na okupu i Insignea koji igra nikada bolje, Pipitu koji je uvijek na nivou, Hamsika koji se malo trznuo itd. U odbrani se tu i tamo lutalo, svake sezone novi stoper(i), ali Sarri je donio ili će donijeti potpunu konsolidaciju zadnje linije što u Italiji znači i borbu za vrh. Ne znam još je li sam trener materijal za šampiona, ali ima dobru bazu na kojoj može raditi.
Vratio je tu foru Sarri Allegriju i Garciji mesec, dok se njegova mašina nije uigrala.
Drugačije bi se pričalo ovde da se Carpija, Empolija i Sampu dobilo, te izvukao makar bod protiv Sassuola - kao sto je trebalo da se desi, na osnovu igre i propuštenih šansi.
Jovetic nije spreman
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ima dosta problema, mislim da su trebali malo vise osvjeziti ekipu u toku prelaznog roka.. Ovo sto su doveli nije jos zrelo toliko jer bi igrali na tri fronta ove sezoneChinaglia je napisao/la:ne brini se, biti će Inter ponovo šampion, čim se desi novi Calciopoli, samo ne znam da l' ćeš ti to doživit', al' et'SampiJuve je napisao/la:Vidi ovog navijaca kluba pred stecajem, Parme 2,on nekom prica o radosti.![]()
![]()
ko ne bi bio smiješan sa ovakvom odbranom i veznim redom, ključni igrači u bolnicituzlak1987 je napisao/la:Lazio smijesan..
Ili De Vrij, nekom teorijom vjerovatnoce su morali da znaju da ce odsustvovati neko vrijeme..
Pa nije da smo mi išta bolje prošli sa Frosinoneom, Udinama, Chievom.MaGiCa je napisao/la: Vratio je tu foru Sarri Allegriju i Garciji mesec, dok se njegova mašina nije uigrala.
Drugačije bi se pričalo ovde da se Carpija, Empolija i Sampu dobilo, te izvukao makar bod protiv Sassuola - kao sto je trebalo da se desi, na osnovu igre i propuštenih šansi.
Ekipe koje su kumulativno imale 5-6 udaraca u okvir gola. Puno se već prosulo bodova.
Ove godine će šampion imati nikada manje bodova, u to sam siguran, vrh je izjednačeniji puno.
Što se tiče večeras, rekao bih da će inter biti nabrijan samo tako i neće me iznenaditi da uzmu, ali ako Juve bude na nivou zadnje 2 partije u ligi i LP trebao bi dobiti ovo. Puno je rovitih igrača i to mi je enigma, a neki poput Paula bi morali početi rješavati mečeve.
Dakako da se strahuje od realizacije protivnika koja je brutalna protiv Juventusa ove sezone.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.