AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Chinaglia
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Chinaglia » 16 okt 2014, 11:35

AgentttB je napisao/la:Ljudi, šta sa Mastourom, trenira sa prvim timom a u zadnje vrijeme ga nema ni na klupi, a ne igra ni za Primaveru? :hmmmmm:
odao se čarima noćnog života u Milanu :opaopa:

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 16 okt 2014, 11:48

Chinaglia je napisao/la:
AgentttB je napisao/la:Ljudi, šta sa Mastourom, trenira sa prvim timom a u zadnje vrijeme ga nema ni na klupi, a ne igra ni za Primaveru? :hmmmmm:
ne lupetaj.

Inzaghi: "Mastour? He's injured, and he also had a wisdom tooth removed."

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 okt 2014, 12:47

IlPrincipe je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:
ne lupetaj.
ne vjerujem :shock:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 16 okt 2014, 13:40

Salio se ili ne, nije daleko od istine, bas neki dan citam kako je zastranio sa Niangom i Saravijem (sto bi mozda moglo objasniti zasto ovaj sjedi na klupi). :mrgreen:

mada mi je debilno od pocetka to sa hasimom, pusti dijete neka igra u primaveri sa vrsnjacima i kali se, ovako nit' igra za prvi tim nit' za primaveru... nidje veze ba.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 16 okt 2014, 16:11

Probable line-up vs. Verona (4-3-3): Lopez; Abate, Alex, Rami, De Sciglio; Poli, Essien, Muntari; Honda, Torres, El Shaarawy.

World Class vezni red :shifty:

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 16 okt 2014, 18:37

Albertazzi and Van Ginkel trained regularly with the rest of the squad today (for the first time since they got injured).

slika
slika slika
slika slika
slika slika

slika
slika
slika

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 16 okt 2014, 18:57

IlPrincipe je napisao/la:Probable line-up vs. Verona (4-3-3): Lopez; Abate, Alex, Rami, De Sciglio; Poli, Essien, Muntari; Honda, Torres, El Shaarawy.

World Class vezni red :shifty:
Salis se da ce ovo biti vezni red oooo hebem ti fudbal

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 16 okt 2014, 19:14

Molim vas, stavljajte velike slike, više videa i gifova u jednom postu u spoiler.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 16 okt 2014, 19:47

Ma sto je najgore ti nemas koga ni ubaciti u vezni red, valjda Jack bude spreman pa da krene od prve minute umjesto Polija. Nadam se isto i Menezu (bar nek' na klupi bude), pa ce poslije biti lako izbaciti nekog hadalja i pomjerit Hondu u sredinu.
Verona cini mi se ima isto bodova kao mi, u dobroj su formi, malo daju ali malo i primaju plus faktor domaceg terena, price o lakim bodovima okaciti macku o rep, nasi ce morat dobro zapet za pozitivan rezultat. A sa ovom sredinom neka nam je bog na pomoci, nisam uopste optimistican... :roll:

:cool:

yebem ga ja, mogao bi djahkad pokazat ovako sta na terenu kad mu je vec bog dao talenat... prije je cini mi se znao nesto uradit, al' sad sve nesto bojazljivo, opusti se covjece :problem:
[youtube][/youtube]

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 16 okt 2014, 22:17

Ne vidim u cemu je stvar da se puca po Faraonu,de ohladite ljudi,momak imao povredu i to je to,nista on losiji igrac nije od prosle sezone a to ce nam i pokazati u buducnosti. Ne vidim logiku da ga kritikujemo.

Opet De Sciglio,kakav sad on ima kredit,do kad ce on pruzat lose igre i uvjek biti u prvih 11,to meni nije jasno.

Vezni red da Bog sacuva.

Forza Milan!!!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 17 okt 2014, 00:26

Boze sacuvaj da kritikujem :D mogu spomenuti losu igru, ali kritika nikada, pogotovo dokle god ostavlja 120 posto svojih mogucnosti na terenu.
Momak ima magiju u nogama i volio bih da to cesce upotrebljava kao nekada prije, a ne da bojazljivo gleda hoce li izgubiti loptu pa uradi ono sto mrzim, vrati je nazad. Sav je jadan pod nekakvim pritiskom, strahom i cega sve ne, relax man. :cool:

Al' i mene nervira taj "kredit" pojedinih igraca koji konstantno igraju lose i to sto svi imaju pravo na losu utakmicu/e osim njega.
A jos ako hudnik podbaci protiv Verone (sto me sekunde ne bi zacudilo sa ovim sastavom, a napadac je igrac koji ipak najvise ovisi o drugima), opet klupa dok ce siljkani, muntariji, poliji i kompanija nastaviti harati zelenim travnjacima, za njih ova pravila ne vaze. :beba:

FORZA MILAN !

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 17 okt 2014, 10:57

Milan have signed a commercial partnership deal with the Japanese advertising company Dentsu. Milan will receive around €2m from the deal.

Milan's sporting director Maiorino has contacted River Plate to inquire about the 27-year old midfielder Leonel Vangioni.
Leonel Vangioni can also play in the left back position, apart from playing in midfield. He has an EU citizenship (Italy).
:eh:
[youtube][/youtube]

Casa Milan has had more than 60.000 visitors since it opened back in May. Income so far: €1.4m.

Kaka i Gattuso vs MAN UTD 2005 :bow:
" onclick="window.open(this.href);return false;

1:35 :rol: :rol:
[youtube][/youtube]

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 17 okt 2014, 11:58

Meč protiv Verone će biti sve, samo ne lagan. Mada mislim da su domaćini slabiji nego lani, ali Milan još uvijek nema tu konstantu pa da bi mogli reći da smo neki veliki favoriti. :hmmmm:
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 17 okt 2014, 17:59

Menez is training with the rest of the squad at Milanello now.

Galliani: "The January transfer window? We have many players, so maybe we will sell."

Galliani: "It's the first time that I have seen 27 out of 28 players train. Only Montolivo was missing."

slika

slika

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 17 okt 2014, 20:53

E sad bi ga skino iz tih hlaca i dao mu svoje, yebem ti modu nakaradnu. :facepalm:

lik rekao da je popizdio sjedeci na klupi i to upravo ovim rijecima.. ne bi me zacudilo da ga kazne sa jos jednom utakmicom na klupi, ovdje je jasno da ga neko drzi na zubu za nesto. :mrgreen:

FORZA MILAN !

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 18 okt 2014, 09:26

Može se on buniti kolko želi, ali igrači koji mogu da popune njegovu poziciju igraju jako dobro, Menez i Bonaventura.Tako da Stephan treba da ima na umu da ove sezone konkurencija nije mizerna i da mora dati 140% od sebe(daje već 120% :mrgreen: )da bi bio u prvih 11. Lani je konkurencija bila mizerna ali je on imao onu nesretnu povredu.
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 18 okt 2014, 13:08

Ma podrzavam ja borbu sa konkurencijom za mjesto jer niko nije bogom dan da igra na osnovu imena pa cak ni on, ali ono sto me ljuti je klupa tri puta zaredom i ako se mene pita, neopravdano i nepravedno. To nije losa forma i niz losih igara (da je tako, ja bih prvi zagovarao da ga se izbaci iz postave), bacilo ga se na klupu nakon losih sat vremena protiv Juventusa (rek'o bi covjek ostali odlicni bili) uz pricu "ma nije u formi", bez da se momku prethodno dala sansa da pokaze da li je to istina ili ne. Pa gdje je tu logika?
Mislim, yebe se meni za njega jer mi niko nije veci od kluba, ako ne valjas pravac klupa pa makar da si dzelesanuhu, ali ovaj put moram stati u njegovu odbranu, jednostavno mi nije fer.

Pippo se vodi onom "ko nije u formi, klupa" sto apsolutno podrzavam, ali ako je tako, zasto pravila ne vaze za sve? Zasto Siljo, Muntari i Poli konstantno igraju, a nije da nemaju zamjenu i iako su davno sazreli za iste? :roll:
I razumijem ljutnju i frustraciju doticnog kada pogledam da svi imaju pravo na lose utakmice osim njega, ljutio bih se i ja. Samo se nadam da ce ga ovo probuditi i da ce jos jace zapeti na terenu, vrijeme je da se konacno oslobodi barijera i strahova.

FORZA MILAN !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 18 okt 2014, 14:50

Sutra će Essien i Muntari k'o Gattuso i Kaka protiv Manche :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 18 okt 2014, 19:27

Izglead da nam stvarno ona trojica pocinju u sredini, pa bog te vidio :facepalm: :facepalm:
eh, kako bi nam sad fino sjeo cristante...

i kad je vec ovakva situacija, ne znam zasto se ne izvede 4231 sa niangom lijevo i hondom u sredini, a ne ovako sa ova tri konja :facepalm:

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 18 okt 2014, 23:43

Limitirani smo u pm,ne znam ko to naredjuje,al' neko bas limitira Milan. Nece svijet propasti ako se ne odigra sa 4-3-3 formacijom jednom. I ta trojka u veznom redu da se najezis.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: celikmilan, ronaldo99 i 3 gosta.