Maletic bi trebao igrati u Sirokom. Mrkva je 31/8 izjavio da ce Maletic za tri, cetiri dana (znaci 3. ili 4. avgust) biti spreman i trenirati sa ostatkom ekipe. Sto se Tolica tice sumnjam da je aktuelan za Siroki iako dobije pravo nastupa. Tu je tek dvije hefte i sumnjam da ce ga Feja uvrstiti u 18:ku koja ce put Sirokog.Kadet91 je napisao/la:Jesu li se Rodjeni vratili iz Citluka? Zna li iko hoce li Tolic imati pravo nastupa protiv Sirokog?
Ako neko zna ista u vezi Maletinog stanja neka javi, moze i na pp. Zanima me samo hocemo li biti kompletni protiv Sirokog.
Forza Velez!!!
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Prkosni i Ponosni od 1922
čuo sam da vlasnici hotela brotnjo obitelj Mališić nude 2000 maraka za informacije o napadačima na igrača veleža.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
ovo je za one starije koji se sjećaju duela ova dva velikana.
ZANIMLJIVOSTI
Hajdukovci poštovali “Rođene“
Na prvoligaške tekme Pod Bijeli Brijeg često su dolazili mnogi Splićani, žestoki Hajdukovci. Bilo je to čak i kada su “Majstori s mora“ igrali kući. Na upit odakle Vi ovdje, kad Hajduk igra u Splitu, odgovoril bi: Mi dođemo u Mostar da uživamo u pravom gurmanskom fudbalu kakav demonstrira samo Velež.
fkvelez.ba

ZANIMLJIVOSTI
Hajdukovci poštovali “Rođene“
Na prvoligaške tekme Pod Bijeli Brijeg često su dolazili mnogi Splićani, žestoki Hajdukovci. Bilo je to čak i kada su “Majstori s mora“ igrali kući. Na upit odakle Vi ovdje, kad Hajduk igra u Splitu, odgovoril bi: Mi dođemo u Mostar da uživamo u pravom gurmanskom fudbalu kakav demonstrira samo Velež.
fkvelez.ba
protiv Širokog u najjačem sastavu, tako da Feja sada ima slatke muke, jedino će mu biti frka za centafora, to ako riješi do nedjelje, možemo se nadati pozitivnom ishodu, inače smo pušha. 

- RezervniGolman
- Kontakt:
Aleme evo klipa s Bakom i čuvenim patlidžanom protiv Hajduka. Rodjak,BMV i ostali moji džuturumi s našeg pdf-a se sigurno sječaju. Utakmice koje pod BB nikad nisu imale manje od 20 hiljada ljudi. Rivalitet i poštovanje ne zapamčeno u ovom regionu. I sam sam ih mrzio iz dna duše ali poštovao neopisivo.
[youtube][/youtube]
Rođeni vs Majstori s Mora. Uživajte
[youtube][/youtube]
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
-
- Kontakt:
http://sportsport.ba/blabla/flacao---no ... ..velikani" onclick="window.open(this.href);return false; grijese pa tako i mi..

I oni se drže one nema loše reklame,svaka je dobra.Mo'š mislit koliko će ovih dresova pokupovati oni engleski fanatici?blackmundir je napisao/la:http://sportsport.ba/blabla/flacao---no ... ..velikani grijese pa tako i mi..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- pravnik1981
- Kontakt:
Ajmo raja prijavite se za Siroki sto prije...autobusi su spremni i cekaju da ih napunimo...Svi u Siroki...prijavljujte se sto prije FORZA
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Slasem se s tobom da imamo problema u vezi centarfora. Ipak milsim da je u ovom momentu podjednako bitno da i ostali igraci preuzmu vecu odgovornost kod realizacije. Nije centarfor jedini koji se nalazi u prilikama. Hajdarovic i Haurdic su u prvih sest kola profulali nemoguce. Da su zabili samo po jedan gol vise sada bi djelili prvo mjesto sa Sirokim. Svi moraju poboljsati realizaciju jer u Sirokom sigurno necemo stvoriti toliko prilika koliko nam inace treba da zabijemo gol. Mislim ipak da u ovu utakmicu ulazimo jaci u odnosu na prvih sest kola. Koliko primjetim nema povreda, suspenzija, igraci su odmoreni, svjezi. Sudjenje ce sigurno biti korektno kao i uvjek tako da ja vjerujem u bod/bodove.AlemC85 je napisao/la:protiv Širokog u najjačem sastavu, tako da Feja sada ima slatke muke, jedino će mu biti frka za centafora, to ako riješi do nedjelje, možemo se nadati pozitivnom ishodu, inače smo pušha.
Prkosni i Ponosni od 1922
Kako se bola pastrVa necu sjecati ,evo sjecam se gdje sam sjedio i sa kim sam bio za vrijeme ove utakmiceRezervniGolman je napisao/la:Aleme evo klipa s Bakom i čuvenim patlidžanom protiv Hajduka. Rodjak,BMV i ostali moji džuturumi s našeg pdf-a se sigurno sječaju. Utakmice koje pod BB nikad nisu imale manje od 20 hiljada ljudi. Rivalitet i poštovanje ne zapamčeno u ovom regionu. I sam sam ih mrzio iz dna duše ali poštovao neopisivo.
[youtube][/youtube]

FORZA VELEZ
SVI U SIROKI(ko moze)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Samo da nam poželim sreću u sutrašnjem žrijebu za kup,i dobar rezultat u Širokom.Da nas malo razvedri nakon katastrofe d.d Sušić & company protiv Cipra.Na žalost zbog porodičnih problema ne mogu do daljnjeg na utakmice ali ću pratit kako god mogao rođene tv,radio internet i ostalo.Sretno rođeni moji.
Imaju milione , a nude samo 2000. Koje su to cicijeGrdan je napisao/la:čuo sam da vlasnici hotela brotnjo obitelj Mališić nude 2000 maraka za informacije o napadačima na igrača veleža.

HNK HAJDUK SPLIT & HNK BROTNJO ČITLUK
Dje mi je Pirke car
,da vidim je li mala jos tu ili je otisla
.Ako je jos tu ne beri brigu,samo ti svoj poso i lakopo
FORZA VELEZ

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- pravnik1981
- Kontakt:

Novi grafit....Ajmo raja prijave za siroki...prijavljujte se u KNRA...
realno imamo najgori zdrijeb kupa od svi ekipa koje ove sezone traze evropu! slavija u gostima stim da se igra samo jedna tekma, nema uzvratne! svi ostali igraju sa drugoligasima u gostima a komsinice sa treceligasem i to kuci! hehe
Rudar Prijedor - Podgrmeč
Sloga Ljubuski - Drina Višegrad
Slavija - Velež
Jedinstvo - Široki Brijeg
Sloboda Mrkonjić Grad - Željezničar
Metalleghe -Proleter
Mladost Doboj Jug - Goražde
Zvijezda - Sloboda Novi Grad
Vitez - Gradina
Bratstvo - Olimpic
Mladost VO - Mladost Župča
Radnik - Čelik
Zrinjski - Napredak
Travnik - Sloboda Tuzla
Borac - Drina Zvornik
Igman Konjic - Sarajevo,
Rudar Prijedor - Podgrmeč
Sloga Ljubuski - Drina Višegrad
Slavija - Velež
Jedinstvo - Široki Brijeg
Sloboda Mrkonjić Grad - Željezničar
Metalleghe -Proleter
Mladost Doboj Jug - Goražde
Zvijezda - Sloboda Novi Grad
Vitez - Gradina
Bratstvo - Olimpic
Mladost VO - Mladost Župča
Radnik - Čelik
Zrinjski - Napredak
Travnik - Sloboda Tuzla
Borac - Drina Zvornik
Igman Konjic - Sarajevo,
Moglo je bolje, ali nema mjesta kukanju. Ako hocemo tu yebenu Evropu, trebamo gledati sebe, unaprijediti svoju igru i pobjedjivati neovisno o protivniku i mjestu odigravanja susreta.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ma nije men strah Slavije,već naše ne efikasnosti.Mi smo već dokazali da nam je svejedno gdje igramo kući ili u gostima.zizu1991 je napisao/la:Moglo je bolje, ali nema mjesta kukanju. Ako hocemo tu yebenu Evropu, trebamo gledati sebe, unaprijediti svoju igru i pobjedjivati neovisno o protivniku i mjestu odigravanja susreta.
- RezervniGolman
- Kontakt:
Tri zadnje smo dobili Slaviju. Ja sam optimist još neutralni teren. Slavija je strasna ekipa i respect ali idemo na pobjeduzizu1991 je napisao/la:Moglo je bolje, ali nema mjesta kukanju. Ako hocemo tu yebenu Evropu, trebamo gledati sebe, unaprijediti svoju igru i pobjedjivati neovisno o protivniku i mjestu odigravanja susreta.
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Jbg drug, ne moze se od g.ovana pita napraviti. Ako oni ne znaju, onda ne mozemo nista uciniti. To je problem loseg scoutinga i selekcije igraca.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- el-fighter
- Kontakt:
Slavija nije nimalo naivan protivnik. Pred pocetak sezone je izgledalo kao da ce se raspasti, ali za sada igraju jako dobro. Medjutim, mi ako zelimo izaci u Evropu ove sezone moramo u Kupu ici maksimalno, jer kroz ligu ce biti jako tesko, pogotovo nakon sto nismo bas najbolje otvorili sezonu.
FORZA VELEZ
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.