Sta drugo i ocekivati od osobe koja je stavila sliku mladog naciste groskrojca!Hare_BvB je napisao/la:Oziljka mi na osunecenoj kari bi bio lojalan za obe milke godisnje. Morebit jedino u slucaju da su mu iz ulijevog krmetnjaka dodali pride je'nu maloljetnu krmacu.Omerbavarac je napisao/la:Lojalnost i ljubav prema klubu je iznad svega.Saurman je napisao/la: To se traži.![]()
![]()
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Bayern se ne može dogovoriti sa Fiorentinom oko obeštećenja za Gomeza. Ne zna se tačna cifra, no očigledno da je nekakva "sića" u pitanju.
Minimalno 20-25 miliona eura. Bolje da ostane i na klupi nego da ode za mizerne pare koje se teško zarađuju pa makar se zvao i Bayern Munchen.
Minimalno 20-25 miliona eura. Bolje da ostane i na klupi nego da ode za mizerne pare koje se teško zarađuju pa makar se zvao i Bayern Munchen.
Ma najbolje bi bilo mi njima Gomeza i 10 miliona a oni nama Jovetica!Neutral je napisao/la:Bayern se ne može dogovoriti sa Fiorentinom oko obeštećenja za Gomeza. Ne zna se tačna cifra, no očigledno da je nekakva "sića" u pitanju.
Ne sviđa mi se
Jovetić je oslabio naspram prošle sezone. Mislim da je dostigao svoj maksimum u igri i može samo još steći neko iskustvo kao svi drugi. Možda je mogao biti i bolji i kvalitetniji igrač da nije bilo te teške povrede u sezoni 2010\2011.
Jovetić je oslabio naspram prošle sezone. Mislim da je dostigao svoj maksimum u igri i može samo još steći neko iskustvo kao svi drugi. Možda je mogao biti i bolji i kvalitetniji igrač da nije bilo te teške povrede u sezoni 2010\2011.
Hare_BvB je napisao/la:Oziljka mi na osunecenoj kari bi bio lojalan za obe milke godisnje. Morebit jedino u slucaju da su mu iz ulijevog krmetnjaka dodali pride je'nu maloljetnu krmacu.Omerbavarac je napisao/la:Lojalnost i ljubav prema klubu je iznad svega.Saurman je napisao/la: To se traži.![]()
![]()
Pa sigurno neće igrati za kikiriki.A silne milione je mogao dobiti u City,PSG i Monacu da mu je isključivo stalo do para.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pa zayebava se Hare malorob do bagro je napisao/la:Kakav kretenski komentar.
Vidis da je Hare dos'o u 4h ujutro na nasu temu da se zaklinje u svoju karu i oziljke na istoj...Sumnjiv do zla boga
Bit ce izgleda neko vrijeme dosadno na ovom pdf-u
Sinoc Effe komentarise Leverkusen a nema ga ovamo.. a bez njega ovaj pdf definitivno nije isti. Gero se izgubio u vidu magle a za njim i don_burza, a i anton nas je napustio.
Jedina svijetla tacka na forumu je Der Bomber koji nastavlja po starom, isto kao da ga je Uli Hoeness na godinu oborio
Da makar ima Romariooo da navrati i uzari malo atmosferu bar nebi bilo dosadno
- brzitesanj
- Kontakt:
Ma garat su gero don_burza i anton negdje na morski obalam širom jadrana otišli se malo iskiselit, a i po pitanju transfera sasvim je mirno kod nas,pa je sigurno i to razlog neaktivnosti ovog pdf-a. O ovo doba prošle godine smo uveliko pričali o Martinezu i bio je mnofo aktivni ovaj pdf. 
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Ljudi i ja pomalo pisem ipak nije sve crno ko sta mislite...
.....Sa druge strane to su stariji clanovi i vasi jarani pa znam kako vam je. 
Was ist ein Dortmunder in der Sauna???
Kacke am Dampfen!!!
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
Kacke am Dampfen!!!
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
- anelbavarac
- Kontakt:
Realno nema se o cemu puno diskutovati.
Na transfer trzistu smo totalno neaktivni,sto je i ocekivano mada ocekujem ja od Pepa barem jednog igraca.
Ovo je samo malo zatisje pred buru,imacemo kad diskutovati sezona je duga duga
Na transfer trzistu smo totalno neaktivni,sto je i ocekivano mada ocekujem ja od Pepa barem jednog igraca.
jos jedan igrac ce sigurno doci (odbranbeni) a ako ode Gomez doci i jedan napadac.anelbavarac je napisao/la:Realno nema se o cemu puno diskutovati.
Ja bi radije mozda jednog desnog beka jer svi znamo da je Lahm u nekim godinama mislim moze igrati da se razumijemo, opet ne treba rizikovat da se povrijedi i sta onda?
Napadac u slucaju da Mario ode ja sam samo za Lewu.
MIA SAN MIA.!
Napadac u slucaju da Mario ode ja sam samo za Lewu.
MIA SAN MIA.!
Kacke am Dampfen!!!
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
Kacke am Dampfen!!!
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
- anelbavarac
- Kontakt:
A RafinhaBackspace je napisao/la:Ja bi radije mozda jednog desnog beka jer svi znamo da je Lahm u nekim godinama mislim moze igrati da se razumijemo, opet ne treba rizikovat da se povrijedi i sta onda?![]()
Napadac u slucaju da Mario ode ja sam samo za Lewu.![]()
MIA SAN MIA.!
Dokazao da moze dostojno zamijeniti naseg kapitena.
A Lewat je nas al od 2014-te.
Jaaaa doduse Rafa ja zaboravio na njega hvala sto si me napomeno.
Lewa svakako sad ga ne daju do godine dzaba ce doci ha ya.

Lewa svakako sad ga ne daju do godine dzaba ce doci ha ya.
Kacke am Dampfen!!!
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
Kacke am Dampfen!!!
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
- brzitesanj
- Kontakt:
Mirni smo što se tiče transfera, jedino ako ode Gomez onda treba naći nekogu dostojnu zamjenu za Gomeza i trebalo bi dovesti još jednog igrača u odbranu prvensveno zbog odsustva Badstubera jer se Holiger tek vraća u martu. 
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
@brzitesanj naravno ali opet se nadam to da ce Pep dovesti barem jos jednog igraca ako nista. 
Kacke am Dampfen!!!
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
Kacke am Dampfen!!!
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
- anelbavarac
- Kontakt:
Boa,Dante,Kirchoff,i Buyto potrebe za dovodjenjem odbrambenog igraca bas i ne vidim,istina povezivani smo sa raznim imenima,ali to su izgleda bile samo spekulacije i nista vise
Ne bih ja tu nista dirao
Ne bih ja tu nista dirao
Ta trojica uredu Buyten jos malo i penzija ili ce otici sve mi na to mirise ali otom potom...
Nebi se trebalo nista dirati uostalom Pep je tu i uprava koja dominira a ne mi navijaci ili ti ga kako god vec.
Nebi se trebalo nista dirati uostalom Pep je tu i uprava koja dominira a ne mi navijaci ili ti ga kako god vec.
Kacke am Dampfen!!!
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
Kacke am Dampfen!!!
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
- anelbavarac
- Kontakt:
Buyto je produzio ugovor na jos jednu sezonuBackspace je napisao/la:Ta trojica uredu Buyten jos malo i penzija ili ce otici sve mi na to mirise ali otom potom...![]()
Pep uhvacen dok krade lubenice po pijaci... Sram ga bilo 

Zbog velike velicine slike, istu otvorite desnim klikom i pritisnite na Open in Nju Teb da bi vodjeli tu bruku i sramotu
Pita Pepi Kirchoffa "Koji gel koristi?", a on njemu odgovara "Suti mali!"

Zbog velike velicine slike, istu otvorite desnim klikom i pritisnite na Open in Nju Teb da bi vodjeli tu bruku i sramotu
Pita Pepi Kirchoffa "Koji gel koristi?", a on njemu odgovara "Suti mali!"

Sent from my Philips Smart TV.
- brzitesanj
- Kontakt:
Kojeg bi ti to igrača želio da Pep dovede.Backspace je napisao/la:@brzitesanj naravno ali opet se nadam to da ce Pep dovesti barem jos jednog igraca ako nista.
dr.adnan je napisao/la:Pep uhvacen dok krade lubenice po pijaci... Sram ga bilo
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.