Omerbavarac je napisao/la:Sad je sluzbeno. Bilal ostaje do 2017-e.![]()
http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktue ... /43304.php" onclick="window.open(this.href);return false;
To se traži.
Lomi kičmu Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Omerbavarac je napisao/la:Sad je sluzbeno. Bilal ostaje do 2017-e.![]()
http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktue ... /43304.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Lomi kičmu Ima jedna super poslovica: Ne cini drugima sto ne zelis da drugi cine tebi.A Uli je upravo to ucinio.Nanio mi/nam je neopisivu bol.E moj Uli vidit ces u buksi kako je tosecer je napisao/la:ne mogu da vjerujem.gerdmuller je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 6536_n.jpg
Obavijest navijacima da ce im zabranit odlazak na gostovanja ako budu koristili pirotehniku.nasa uprava je uz Dinamovu najgluplja na svijetu-pa samo oni ne zele vlastite navijace
![]()
niko ne umije jesti vnago ko ovi iz ´nase´ uprave. jedu ih u slast.
Lojalnost i ljubav prema klubu je iznad svega.Saurman je napisao/la: To se traži.![]()

i ja mislim... Izrazio je on zelju da zavrsi karijeru u Bayernu vec davno.brzitesanj je napisao/la:Ribery u Bayernu završava karijeru 100%
Jasno ko danbrzitesanj je napisao/la:Ribery u Bayernu završava karijeru 100%
Oziljka mi na osunecenoj kari bi bio lojalan za obe milke godisnje. Morebit jedino u slucaju da su mu iz ulijevog krmetnjaka dodali pride je'nu maloljetnu krmacu.Omerbavarac je napisao/la:Lojalnost i ljubav prema klubu je iznad svega.Saurman je napisao/la: To se traži.![]()
![]()
Kakav kretenski komentar.Hare_BvB je napisao/la:Oziljka mi na osunecenoj kari bi bio lojalan za obe milke godisnje. Morebit jedino u slucaju da su mu iz ulijevog krmetnjaka dodali pride je'nu maloljetnu krmacu.Omerbavarac je napisao/la:Lojalnost i ljubav prema klubu je iznad svega.Saurman je napisao/la: To se traži.![]()
![]()
Sta drugo i ocekivati od osobe koja je stavila sliku mladog naciste groskrojca!Hare_BvB je napisao/la:Oziljka mi na osunecenoj kari bi bio lojalan za obe milke godisnje. Morebit jedino u slucaju da su mu iz ulijevog krmetnjaka dodali pride je'nu maloljetnu krmacu.Omerbavarac je napisao/la:Lojalnost i ljubav prema klubu je iznad svega.Saurman je napisao/la: To se traži.![]()
![]()
Ma najbolje bi bilo mi njima Gomeza i 10 miliona a oni nama Jovetica!Neutral je napisao/la:Bayern se ne može dogovoriti sa Fiorentinom oko obeštećenja za Gomeza. Ne zna se tačna cifra, no očigledno da je nekakva "sića" u pitanju.
Minimalno 20-25 miliona eura. Bolje da ostane i na klupi nego da ode za mizerne pare koje se teško zarađuju pa makar se zvao i Bayern Munchen.
Hare_BvB je napisao/la:Oziljka mi na osunecenoj kari bi bio lojalan za obe milke godisnje. Morebit jedino u slucaju da su mu iz ulijevog krmetnjaka dodali pride je'nu maloljetnu krmacu.Omerbavarac je napisao/la:Lojalnost i ljubav prema klubu je iznad svega.Saurman je napisao/la: To se traži.![]()
![]()
Pa zayebava se Hare malorob do bagro je napisao/la:Kakav kretenski komentar.
jos jedan igrac ce sigurno doci (odbranbeni) a ako ode Gomez doci i jedan napadac.anelbavarac je napisao/la:Realno nema se o cemu puno diskutovati.
Na transfer trzistu smo totalno neaktivni,sto je i ocekivano mada ocekujem ja od Pepa barem jednog igraca.
Ovo je samo malo zatisje pred buru,imacemo kad diskutovati sezona je duga duga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.