FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 28 jun 2013, 18:31

Omerbavarac je napisao/la:Sad je sluzbeno. Bilal ostaje do 2017-e. 8-)

http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktue ... /43304.php" onclick="window.open(this.href);return false;

To se traži. 8-)

slika Lomi kičmu :twisted:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 28 jun 2013, 19:38

secer je napisao/la:
gerdmuller je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 6536_n.jpg

Obavijest navijacima da ce im zabranit odlazak na gostovanja ako budu koristili pirotehniku :lol: .nasa uprava je uz Dinamovu najgluplja na svijetu-pa samo oni ne zele vlastite navijace :twisted:
ne mogu da vjerujem. :P
niko ne umije jesti vnago ko ovi iz ´nase´ uprave. jedu ih u slast. :twisted:
Ima jedna super poslovica: Ne cini drugima sto ne zelis da drugi cine tebi.A Uli je upravo to ucinio.Nanio mi/nam je neopisivu bol.E moj Uli vidit ces u buksi kako je to 8-)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 28 jun 2013, 20:23

8-)
[youtube][/youtube]
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 jun 2013, 20:36

Saurman je napisao/la: To se traži. 8-)
Lojalnost i ljubav prema klubu je iznad svega. 8-)

slika
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 28 jun 2013, 21:19

Ribery u Bayernu završava karijeru 100% :D
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 28 jun 2013, 21:57

Kapetan bavarskog nogometnog giganta Bayerna, Philipp Lahm, izjavio je za Bild da će momčadi trebati određeno vrijeme da se navikne na rad novog trenera Pepa Guardiole...

Bivši igrač i trener Barcelone (42) potpisao je trogodišnji ugovor s aktualnim europskim prvakom Bayernom, a prvi je trening odradio u srijedu i to uglavnom na njemačkom jeziku!

Treba nam neko vrijeme da se naviknemo na Guardiolu, ali mislim da to neće biti dugo. Dobro pazimo na treningu što traži od nas i na koji način moramo raditi određene stvari. Uz to govori sjajan njemački, tako da nisam ni najmanje zabrinut – rekao je Lahm, te nastavio;

Konstantno komunicira s nama, jer želi da ga shvatimo što je prije moguće. Imam osjećaj da će se dosta toga promijeniti u našoj igri u novoj sezoni. No, to je normalno kada u klub dođe novi trener. Druge stvari postaju prioritet. No ne bih zasada izvlačio nikakve zaključke. Još je prerano i dovoljno je vremena za upoznavanje – zaključio je bek Bayerna.

Guardiolina prva službena utakmica na klupi Bayerna bit će u njemačkom Superkupu protiv Borussije Dortmund 27. srpnja.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 28 jun 2013, 23:44

brzitesanj je napisao/la:Ribery u Bayernu završava karijeru 100% :D
i ja mislim... Izrazio je on zelju da zavrsi karijeru u Bayernu vec davno. ;)
Poslije profesionalne karijere ostaje jedna od najvecih legendi Bayerna svih vremena 8-)

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 29 jun 2013, 00:06

brzitesanj je napisao/la:Ribery u Bayernu završava karijeru 100% :D
Jasno ko dan :D

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 29 jun 2013, 04:12

Omerbavarac je napisao/la:
Oziljka mi na osunecenoj kari bi bio lojalan za obe milke godisnje. Morebit jedino u slucaju da su mu iz ulijevog krmetnjaka dodali pride je'nu maloljetnu krmacu. :lol:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 29 jun 2013, 10:00

Hare_BvB je napisao/la:
Oziljka mi na osunecenoj kari bi bio lojalan za obe milke godisnje. Morebit jedino u slucaju da su mu iz ulijevog krmetnjaka dodali pride je'nu maloljetnu krmacu. :lol:
Kakav kretenski komentar. :roll:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 29 jun 2013, 10:24

Hare_BvB je napisao/la:
Sta drugo i ocekivati od osobe koja je stavila sliku mladog naciste groskrojca!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 jun 2013, 10:33

Bayern se ne može dogovoriti sa Fiorentinom oko obeštećenja za Gomeza. Ne zna se tačna cifra, no očigledno da je nekakva "sića" u pitanju.

Minimalno 20-25 miliona eura. Bolje da ostane i na klupi nego da ode za mizerne pare koje se teško zarađuju pa makar se zvao i Bayern Munchen.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 29 jun 2013, 10:45

Neutral je napisao/la:Bayern se ne može dogovoriti sa Fiorentinom oko obeštećenja za Gomeza. Ne zna se tačna cifra, no očigledno da je nekakva "sića" u pitanju.

Minimalno 20-25 miliona eura. Bolje da ostane i na klupi nego da ode za mizerne pare koje se teško zarađuju pa makar se zvao i Bayern Munchen.
Ma najbolje bi bilo mi njima Gomeza i 10 miliona a oni nama Jovetica!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 jun 2013, 10:50

Ne sviđa mi se :D

Jovetić je oslabio naspram prošle sezone. Mislim da je dostigao svoj maksimum u igri i može samo još steći neko iskustvo kao svi drugi. Možda je mogao biti i bolji i kvalitetniji igrač da nije bilo te teške povrede u sezoni 2010\2011.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 jun 2013, 11:22

Hare_BvB je napisao/la:

Pa sigurno neće igrati za kikiriki.A silne milione je mogao dobiti u City,PSG i Monacu da mu je isključivo stalo do para.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 29 jun 2013, 12:56

rob do bagro je napisao/la:Kakav kretenski komentar. :roll:
Pa zayebava se Hare malo
Vidis da je Hare dos'o u 4h ujutro na nasu temu da se zaklinje u svoju karu i oziljke na istoj...Sumnjiv do zla boga :lol: Evo teme @hare, tamo mozes detaljnije http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=7000" onclick="window.open(this.href);return false; :mrgreen:

Bit ce izgleda neko vrijeme dosadno na ovom pdf-u
Sinoc Effe komentarise Leverkusen a nema ga ovamo.. a bez njega ovaj pdf definitivno nije isti. Gero se izgubio u vidu magle a za njim i don_burza, a i anton nas je napustio.
Jedina svijetla tacka na forumu je Der Bomber koji nastavlja po starom, isto kao da ga je Uli Hoeness na godinu oborio :D i nanio mu neopisivu bol...
Da makar ima Romariooo da navrati i uzari malo atmosferu bar nebi bilo dosadno :D

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 29 jun 2013, 13:46

Ma garat su gero don_burza i anton negdje na morski obalam širom jadrana otišli se malo iskiselit, a i po pitanju transfera sasvim je mirno kod nas,pa je sigurno i to razlog neaktivnosti ovog pdf-a. O ovo doba prošle godine smo uveliko pričali o Martinezu i bio je mnofo aktivni ovaj pdf. :D
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Backspace
Kontakt:

Post Postao/la Backspace » 29 jun 2013, 14:02

Ljudi i ja pomalo pisem ipak nije sve crno ko sta mislite... :).....Sa druge strane to su stariji clanovi i vasi jarani pa znam kako vam je. :P
Was ist ein Dortmunder in der Sauna???
Kacke am Dampfen!!!

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 29 jun 2013, 14:11

Realno nema se o cemu puno diskutovati.
Na transfer trzistu smo totalno neaktivni,sto je i ocekivano mada ocekujem ja od Pepa barem jednog igraca.
Ovo je samo malo zatisje pred buru,imacemo kad diskutovati sezona je duga duga ;)

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 29 jun 2013, 14:16

anelbavarac je napisao/la:Realno nema se o cemu puno diskutovati.
Na transfer trzistu smo totalno neaktivni,sto je i ocekivano mada ocekujem ja od Pepa barem jednog igraca.
Ovo je samo malo zatisje pred buru,imacemo kad diskutovati sezona je duga duga ;)
jos jedan igrac ce sigurno doci (odbranbeni) a ako ode Gomez doci i jedan napadac.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.