U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Fanatiče, tako je u našim "U" selekcijama otkako je svijeta i vijeka, jbg. Davno je došlo do grla, ali nas mogu sve pobit', mi ne bismo na ulice. U Novom sadu pogine 16 ljudi, ne smiruju se mase mjesecima, i to s onakvom stokom se bore. Nama se desi u Jablanica, Tuzla... da ne nabrajam, mi samo po kafama sjedimo, pušimo nargilu i govorimo "ne mere 'vo 'vako"
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Mislim da je jasna logika zašto se igrači koji su prvobitno pozvani za A tim, ne zovu za niže uzraste. Otkad je Spahić smijenjen i nije nadležan za omladinske kategorije, vjerovatno se s igračima (Baždar, Malić, Bajraktarević, Košpo… i ko već sve može proći pod U21) dogovorilo da ili će biti u A timu ili nigdje. Konkretno Košpo kad zaigra seniorski fudbal, dobijaće pozive za A tim i to je to. Vjerovatno ne žele momke koje su “teškom mukom” privolili da igraju za nas, da bacaju u taj nepotizam i korupciju. Odatle možemo zaključiti i da mnogi po Austriji i kojim već omladinskim repkama ostaju tu jer neće u naš cirkus, bolje im je svima da se razvijaju tamo negdje. Da je Spaha ostao, možda bi to na nešto ličilo, ovako živa katastrofa.
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Svaka cast za pozive Mesic,Milak dva najbrza mlada igracha lige. Samo se nadam da ce Milak dobiti minutazu koju zadluzuje.
Milak ce na kraju sezonu ispast kao najaci igrach Veleza
Milak ce na kraju sezonu ispast kao najaci igrach Veleza
Misimovic ker gura ovo svoje kopile. Ovoliko Brazzo nije gurao onog svog, a za 5 klasa je bio bolji igrac i sportski radnik od ovog Vicinog kera.
Ovaj ne može biti bolji od Bahrudina Atajica. Lik je klupa u našoj amaterskoj ligi.
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Niko ne moze ukaditi Safeta Susica i guranje njegovog netjaka dzaba svi pokusaji
Meni ne bi smetalo ako Kospo i njemu slicni ne zele igrati za mladje uzraste, ali isto tako bi mi bilo jako zao ako bi momak pristao, a nije se kulturno razgovaralo sa njim na tu temu.
Jer htjeli mi priznati ili ne, za ove momke koji ne igraju seniorski nogomet dobro bi im doslo u21 utakmica. Narocito nekome poput Kospe ko ima 18 godina.
Na kraju krajeva, kada bi neko toliko odskocio da pokazuje fenomenalne partije, sigurno bi mu to bila fina reklama barem za seniorsku reprezentaciju.
Jer htjeli mi priznati ili ne, za ove momke koji ne igraju seniorski nogomet dobro bi im doslo u21 utakmica. Narocito nekome poput Kospe ko ima 18 godina.
Na kraju krajeva, kada bi neko toliko odskocio da pokazuje fenomenalne partije, sigurno bi mu to bila fina reklama barem za seniorsku reprezentaciju.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
-
General505
- Kontakt:
Košpo dok je igrao za Svicarsku u19 jos bilo je dogovora sa našima da dodje igrat za nas ali za u21 i pristao je pod tim uslovima ali kad je vidio ta generacija izgubili od Kipra ili i pd Slovenije, momak automatski odustao i rekao da će def igrati za nas ali kkada dodatno sazrije da može dobiti poziv u A tim i eto pozvan je i došao naravno, svjestan je on ovog scenarija s A timom u startu.
Momak nije želio i ne želi da se vuče po U kategorijama.
Momak nije želio i ne želi da se vuče po U kategorijama.
Sergej Ignatkov(2007) u prvoj postavi Sarajeva večeras treću utakmicu u nizu, nije dobio poziv ni U19 ni U21 reprezentacije. 
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Trenutno korisnika/ca: 231983, Amazon [Bot], DjaniTarik, Mahmalone, Normus90, StevieG8, tutankamon1905 i 67 gostiju.