FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jest, toliko ga nismo zeljeli da smo ga zvali
. Bas ga nismo htjeli. Hajde vidjet cemo.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Recimo na prvu onako imena kao sto su Vahidin i Husref Musemic,Faruk Hadzibegic,Safet Susic,itd... siguran sam da nebi radili gori posao nego ovi trenutni a u svijetu sports imaju puno veci ugled nego trenutna garnitura.alacious je napisao/la: ↑12 jan 2020, 16:58
Daj dva imena koji su sposobni po tebi, osim RundeSjeverjecudo je napisao/la: ↑12 jan 2020, 16:55Nema dobrih igraca na zimu,Al ocigledno samo kod nas.
Dok se konkurenti poprilicno dobro pojacavaju,kod nas je izgleda ona parola : ,,dok drugi jeebu ti se Muzafere kupaj"
Uprava napolje !!!
Mars iz svetinje **** vam sve nesposobno !!!!!!
A mozda cak sad trenutno bi najbolje i bilo da to budu neki stranci koji nemaju nikakve veze sa balkanom.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Htjeli mi priznati ili ne, ovo je jedini razlog zasto nimo jos nikoga doveli :
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
Vahidin je, nazalost, u losem stanju, barem mi se ucinilo tako kad je hodao oko stadiona na proslavi titule u maju, Faruk radi kao trener trenutno, Safet se ponasa kao da u zivotu nije vidio Sarajevo, a Husref je sam rekao da misli da je rano da odustane od trenerskog posla.Sjeverjecudo je napisao/la: ↑12 jan 2020, 17:54Recimo na prvu onako imena kao sto su Vahidin i Husref Musemic,Faruk Hadzibegic,Safet Susic,itd... siguran sam da nebi radili gori posao nego ovi trenutni a u svijetu sports imaju puno veci ugled nego trenutna garnitura.alacious je napisao/la: ↑12 jan 2020, 16:58
Daj dva imena koji su sposobni po tebi, osim RundeSjeverjecudo je napisao/la: ↑12 jan 2020, 16:55Nema dobrih igraca na zimu,Al ocigledno samo kod nas.
Dok se konkurenti poprilicno dobro pojacavaju,kod nas je izgleda ona parola : ,,dok drugi jeebu ti se Muzafere kupaj"
Uprava napolje !!!
Mars iz svetinje **** vam sve nesposobno !!!!!!
A mozda cak sad trenutno bi najbolje i bilo da to budu neki stranci koji nemaju nikakve veze sa balkanom.
Husrefu bi i ja prvi ponudio mjesto u upravi, ali mislim da nije zainteresovan.
Sto se tice stranaca, daj Boze da dodju, ali to nece biti tako velika promjena u odnosu na ono sto sada imamo, jer i sadasnja garnitura su ljudi koji su zivjeli i radili vani, te znaju kako se radi vani, dobar ti je primjer kako su zaustavili mahalu, mi se pojedosmo ovdje ima mjesec, ali ne znamo nista sta se desava u klubu
Sve to stoji, al zvanično, nigdje nismo rekli da ganjamo Beganovića. U redu, pouzdane informacije, priča se svašta... Ali, iz kluba se zvanično nisu oglasili povodom toga.BordoSarajevo je napisao/la: ↑12 jan 2020, 17:44Ne znamo želje trenera ali znamo uprave: što jeftiniji igrači.skoroalen je napisao/la: ↑12 jan 2020, 17:27Otkud mi znamo kakve su želje stručnog štaba? Možda on nije želio Ćorluku nikako, možda vidi u Šabanoviću nešta što Musemić nije, a Ćorluka je preskup za backup beka. Okej, nije još niko došao, al bih radije čekao dva prava pojačanja nego šest nepotrebnih. Mi već imamo preplaćenih igrača na klupi, šta treba, da dođu "pojačanja" tipa Stepanov, jest ime al ti sjedi pola godine na klupi i uzima 10+ hiljada mjesečno. Ako je SŠ zadovoljan igračkim kadrom, ko smo mi da pametujemo?
Ne bi onda ganjao Beganovića ako vidi u Halidu ono što Musemić nije, kao i 95% navijača što naših što tuđih jer sam čitao razne teme drugih klubova gdje spominju Šabanovića u negativnom kontekstu. Nije toliko Halid loš, dobar za rezervnog beka ali daleko od igrača na kojeg trebamo ozbiljno računati.
I velika je greška i rizik oslonuti se na informacije iz u21 reprezentacije, mal je to vremenski period da toliko pokazuje da možemo garantovati da će se isplatiti. Besim nije garant da će svaki u21 reprez. biti pojačanje, ako jest on ne znači da će to biti i Peco lupam.
Mi se povezujemo samo sa mladim igračima a mislim da nama trebaju iskusniji i dokazaniji igrači. Prije će mladi u izlog to je činjenica ali imamo takvih već dosta: Kovačević, Đokanović, Pidro, Salčin...
I ne mogu se složit s tim što navijači komentarišu. Halid je ove sezone u velikom padu forme, al ako vrati formu koju je imao u jesenjem dijelu prvenstva 18/19, nama bolji ne treba. Tu polusezonu je ubio na desnom beku, bruku asistencija upisao, Ahmu znao u oko pogodit k'o malo koji bek u ekipi. Realno, na momku je više zvono radi @Pantelije i poređenja s Hebibom nego zbog stvarnog nekvaliteta, nešta tipa Rustem u vakat, ili Almir Bekić. Samo se većini ne sviđa što je Pantelija od njega napravio Alexandre Arnolda pa čekaju svaku sitnicu da kažu "Šaban je odron, nek ide u Basel".
@Sjeverjecudo brate ti ljudi su sportski radnici a ne pravnici, ekonomi, nemaju nikakvu referencu da budu u upravi kluba. Možda jedino na poziciji SDa, al kakav tu posao može obavit Vahidin Musemić? Čovjek bolestan, jedva se kreće, na defileu na proslavi titule ga sin pridržava, na proslavi rođendana kluba ne može tortu presjeć... Našem Vahi najmanje treba da ga uvalimo u neku fotelju i zatrpamo poslom. A o Husrefovom njuhu za transfere ne bih jer će mi post bit obrisan, jedino mu je referenca što je pregovarač i po. Barem bi 7 TV kuća znalo kad neki igrač odbije ponudu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kakvi ste vi botovi ovog foruma,za ne povjerovati
...
Debil napise kako je Beganovic interesantan nama,a nije i zbog tog vrijedjaju upravu..nevjerovatno..Logicno debili da ce dovoditi pojacanja kada zaostaju 5 bodova za nama i cijelo vrijeme igraju ocajno!Ma ne,mi kao 1 na tabeli trebamo cijeli tim promjeniti!!Hajmo cijeli tim otpustiti i dovesti nove igrace!Hocete biti sretni stream navijaci???

Debil napise kako je Beganovic interesantan nama,a nije i zbog tog vrijedjaju upravu..nevjerovatno..Logicno debili da ce dovoditi pojacanja kada zaostaju 5 bodova za nama i cijelo vrijeme igraju ocajno!Ma ne,mi kao 1 na tabeli trebamo cijeli tim promjeniti!!Hajmo cijeli tim otpustiti i dovesti nove igrace!Hocete biti sretni stream navijaci???
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Debili govorili imamo para, budzet, a duguju im premije za kup.
kazu debili bit ce pojacanja, satrat cemo sve, mi poceli pripreme sa 0 novih igraca
. Debili kazu bit ce u21 igraca jer je kao novi trener bivsi selektor e zamisli
. Debili.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Da prvi al sa dva boda više od četvrtog. Što znači da već nakon narednog kola možemo biti 4.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 jan 2020, 18:02Kakvi ste vi botovi ovog foruma,za ne povjerovati...
Frka jer nismo doveli Dinu Corica iz Listice?
Da pjeva pokojnom Vedranu?
Da li ste normalni vi?
Da pjeva pokojnom Vedranu?
Da li ste normalni vi?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ElCartel11
- Kontakt:
Ide se iz krajnosti u krajnost. Nije dobro, da jos nismo doveli pojacanje za pozicije koje nam skripe, no isto tako nije ni kraj svijeta. Bolje je sacekati i dovesti pojacanje koje ce biti kvalitet, nego samo daj da dovedemo sta bilo i dodje Guzina i slicni kvaliteti koji su samo opterecenje za budzet, nikakve koristi od njega.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ljudi cekajte,**** vas corluuke,kosorici,lendrici,filipovici i ostali,mo trazimo i pregovaramo sa pojacanjima u rangu Lazica.
Samo Sarajevo
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ti meni ne odgovori, jel smatraš ti lično da je Peco bolji od Zakarića?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Kako je odgojen ovaj kamuflazn. Rekao bi na koga me podsjeca ali ce mi prebaciti post na PDF o bivsim igracima i trenerima.
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
Dino Coric nije tema, nego Corluka. Daj Boze da dovedemo i Corica sada, momak je profesionalac i kao takvog ga treba gledati, kao sto smo i Sesara.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Peco bi se doveo kao back up,ima 22 god.i moze biti.bolji od Zakarica,Zakaric hoce platu u rangu Leona Benka pa ti skontaj.BordoSarajevo je napisao/la: ↑12 jan 2020, 18:28Ti meni ne odgovori, jel smatraš ti lično da je Peco bolji od Zakarića?
Samo Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Peco ove godine puni 24 ali nebitno, Zakarić je dobar igrač koji može donijeti prevagu u našoj ligi. Bojim se da ga neko drugi ne dovede i tu smo onda **** jer mi nemamo igrače koji su iznad njega, po meni naravno.kanarinac je napisao/la: ↑12 jan 2020, 18:33bu
Peco bi se doveo kao back up,ima 22 god.i moze biti.bolji od Zakarica,Zakaric hoce platu u rangu Leona Benka pa ti skontaj.BordoSarajevo je napisao/la: ↑12 jan 2020, 18:28Ti meni ne odgovori, jel smatraš ti lično da je Peco bolji od Zakarića?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa i josip Corluka je odozdo blentovine jedne....kakvi profesionalci kakve nebuloze pricate....
Vi mozete samo bit sa sjevera od mozga....kakve ublehe
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 12 jan 2020, 18:37, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Grude se ne pikaju.Denchi je napisao/la: ↑12 jan 2020, 18:35Pa i josip Corluka je odozdo blentovine jedne....kakvi profesionalci kakve nebuloze pricate....

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Znamo, Denchi, nemoj se praviti poznavaocem prilika vise nego sto je to neko drugi ovdje. Igrao je i Sesar, sta cemo sad?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Ja ba mene budale "znate" vi da corluka zivi za moment da potrci prema tribini Vedran Puljic i da slavi sa navijacima Sarajeva....koji su mu omiljeni inace...ko i ostalim seljanima tog Nazi sela...