Hajmo raja bacajte lajkove
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ElCartel11 je napisao/la: ↑12 jan 2020, 22:56Uvedite story![]()
Nece ti on ostati..Mislim moguce je ali teskoo..On bi da ostane ali trazi pravo puno novca,stvarno previse trazi..Tako da vidit cemo jos oko sapunice Lazic ..
Gledaj,velika je razlika ostati i produziti ugovor..Da ce ostati sanse su 50% 50%,ali za produzavanje ugovora su male sanse ...
mamicu im 19 minuta, jos nista nema
BordoSarajevo je napisao/la: ↑12 jan 2020, 12:42Jedna insajderska, stopostotna, za danas, citirajte me sutra.

Posebno boli opis profila dotične osobe. Dođe mi da zapalim diplomu i odem u Njemačku da perem guz.ice.AlfredNobel je napisao/la: ↑13 jan 2020, 00:41
Hahahahahahhahahahah još jedan u nizu bisera s fb stranice.. Ko sve navija za FKS i prati fudbal, stid me nekad bude.![]()
Hahahahhahahha papčina pravaskoroalen je napisao/la: ↑13 jan 2020, 00:52Posebno boli opis profila dotične osobe. Dođe mi da zapalim diplomu i odem u Njemačku da perem guz.ice.AlfredNobel je napisao/la: ↑13 jan 2020, 00:41
Hahahahahahhahahahah još jedan u nizu bisera s fb stranice.. Ko sve navija za FKS i prati fudbal, stid me nekad bude.![]()
![]()
To još nije sigurno ali i na to treba gledati. Biti prvak države više puta zaredom i povećanje koeficijenta ćete dovesti do toga ubrzo.Historicar je napisao/la: ↑12 jan 2020, 21:20Vrlo vjerovatno, mjesto nositelja u prvom pretkolu Lige prvaka.Ako to upravi nije motiv, onda zaista ne znam šta jeste.