Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Koji sam ja kreten, jos cekam do pola dva I onda odlucim da legnem

- L'Avvocato
- Kontakt:
Ovim putem javno da se na*ebem svega retardima iz TxTv-a koji su mi sinoć u jedan isključili net. Pu smradovi

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Yebemu misa Mirza, pa ako zelis preci u Spurse onda zatrazi trade, nemoj se vako isiljavati na sampione... 
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
e momci svaka cast, parkirao sam kamion na autoputu i stao citati od pocetka do kraja, kao da sam je i ja pratio. Nema niko navijace kao Sto ih BiH ima 
Gojko Cimirot
Gojko Cimirot
Anfernee "Penny" Hardaway #1
sajo10 je napisao/la:Yebemu misa Mirza, pa ako zelis preci u Spurse onda zatrazi trade, nemoj se vako isiljavati na sampione...
fascinantno je sto uopste ne primjetis da je dao 26 poena... jednostavno nije silovao loptu kao JJ i Lopez koji su bas katastrofa sto se tice forsiranja suta i kada nisu u poziciji da to urade
da JJ ima ovakav procenat suta uzimao bi 40 suteva
Mirza gigante nas

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
ja sve kontam bh telecom najgoriL'Avvocato je napisao/la:Ovim putem javno da se na*ebem svega retardima iz TxTv-a koji su mi sinoć u jedan isključili net. Pu smradovi![]()
![]()
OT ne znam da li ste vi primjetili Mirza izgleda dosta brzi na na prvom koraku nego prije, ili je to samo do Diaw-ovog stomaka
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
L'Avvocato je napisao/la:Ovim putem javno da se na*ebem svega retardima iz TxTv-a koji su mi sinoć u jedan isključili net. Pu smradovi![]()
![]()
Gledaj to sa vedrije strane, bar si se naspavao
Inače Mirza napokon pravi, najbolja partija od dolaska (
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
FULL HD!

FULL HD!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ne znam kakav je telecom ali je ovaj txtv trenutno dno. Redovno im prekida net, po tri-cetiri sata. Zadnjih godinu dana je tako. Preopteretili mrezu amateri jer hoce vise para logicno, a nekad su bili vrh.armin dju je napisao/la:ja sve kontam bh telecom najgoriL'Avvocato je napisao/la:Ovim putem javno da se na*ebem svega retardima iz TxTv-a koji su mi sinoć u jedan isključili net. Pu smradovi![]()
![]()
ozb kakav je txtv, isplatil se na njih sa bht-a prec?
OT ne znam da li ste vi primjetili Mirza izgleda dosta brzi na na prvom koraku nego prije, ili je to samo do Diaw-ovog stomaka
Da stvar bude gora neko im je prosle sedmice spalio glavno cvoriste u Tz. Uzasno spor net trenutno.
Rio brate, ima i toga hahah, al mi zao drama. Jbg, nemam privilegiju da svaku noc ostanem tako budan zbog posla. Danas kad ne radim i kad sam mogao gledati, meni nema neta.
★★★
- tuzlak1987
- Kontakt:
Koja je buranija od igraca onaj Bogdanovic, sinoc izgubi loptu u zadnjem napadu, nakon toga umalo i prekrsaj nad Ginobilijem jer kasni da zatvori svaki put. Uz to uvijek kada je u igri oni gube i ne mogu da budu u rezultatskoj prednosti..
-
Evil Genius II
e jbg sadtuzlak1987 je napisao/la:Koja je buranija od igraca onaj Bogdanovic
momku je prva sezona u nba, stavljen je odma u prvu petorku bez neke pretjerano kvalitetne konkurencije koja bi ga tjerala da radi vise i bolje i realno gledano igra sasvim solidno s obzirom na to da je bacen u vatru. te greskice su sastavni dio igrackog sazrijevanja i tranzicije sa evropske kosarke na nba i to je nesto sto je i mirza morao proci da bi danas postao ovo sto je postao. dobar je boki.
- Consigliere
- Kontakt:
Za arhive

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma dobar je jedino statisticki, ali i to je normalno da ces kada igras 30+ minuta uzeti deset poena i tri skoka. Nemoguce je manje uzeti..
A ovako sinoc da npr Mirza nije poludio izgubili bi sigurno utakmicu. Da mi je vidjet da nekad Bogdanovic poludi, igra uboga svaku utakmicu kao starter, Mirzi se jednom otvori sansa zbog KG i razvali..
A ovako sinoc da npr Mirza nije poludio izgubili bi sigurno utakmicu. Da mi je vidjet da nekad Bogdanovic poludi, igra uboga svaku utakmicu kao starter, Mirzi se jednom otvori sansa zbog KG i razvali..
http://www.nba.com/video/games/nets/201 ... recap.nba/" onclick="window.open(this.href);return false;
Babuka se spominje u recap-u match-a
PS.
@tuzlak1987
Odigrao je i on finih partija npr. protiv Miami-a kad je ubacio 22 poena, nije on toliko loš samo ponekad zna da zezne stvar kao sinoć sa onim udvajanjem valjda je to dio prilagodbe NBA. Ali nemoguće da onakav profesionalac i čovjek koji je igrao EL dugo da nije u stanju da loptu iznese na pravi način. Njemu njegovo nama Mirzino nije vrijedan da se spominje ovde previše samo je Babuka važan!
Samo da se zna ko je na slici
( Sliku otvoriti u novom tabu jer je prevelika da se fino Mirza vidi)
" onclick="window.open(this.href);return false;
Nets coach Lionel Hollins couldn't complain about Teletovic, who had missed eight of 10 shots in his last two games. The message from his coach when told he would start?
"He told me, `Zip your head back together and start playing," Teletovic said.

Babuka se spominje u recap-u match-a
PS.
@tuzlak1987
Odigrao je i on finih partija npr. protiv Miami-a kad je ubacio 22 poena, nije on toliko loš samo ponekad zna da zezne stvar kao sinoć sa onim udvajanjem valjda je to dio prilagodbe NBA. Ali nemoguće da onakav profesionalac i čovjek koji je igrao EL dugo da nije u stanju da loptu iznese na pravi način. Njemu njegovo nama Mirzino nije vrijedan da se spominje ovde previše samo je Babuka važan!
" onclick="window.open(this.href);return false;
Nets coach Lionel Hollins couldn't complain about Teletovic, who had missed eight of 10 shots in his last two games. The message from his coach when told he would start?
"He told me, `Zip your head back together and start playing," Teletovic said.
Dajte ba ljudi, gdje da skinem utakmicu ?
ne znam može l' se skinut', al' mo'š gledat'mirzatele je napisao/la:Dajte ba ljudi, gdje da skinem utakmicu ?
http://replay.nbaliveonline.tv/brooklyn ... r-03-2014/
http://tinyurl.com/lzyt86jmirzatele je napisao/la:Dajte ba ljudi, gdje da skinem utakmicu ?
Hvala braco moja, odo gledat i plakat sto sam sinoc zasp'o
Nisam sinoc komentarisao telefon me zezo pa mi se i nije dalo... Fantastican nema se sta rec , mislim da se sad moze ocekivat neka konstanta jer mu je ovo podiglo samopouzdanje. Nije tajna da je mirzi lakse igrat protiv ekipe kao sto je sas koji igra odlicnu odbranu ali je bazira na odlicnom postavljanju i zatvaranju reketa , niski igraci brzinom zatvaraju suteve i tako dalje. Dok po meni mirza najgore partije pruza protiv cikaga svi znamo kakvu odbranu igraju ali ta se odbrana bazira na brzini i agresivnosti , gotovo svi igraci su atletski frikovi u cikagu i non stop pokusavaju razbit igru i natjerati te na neki ishireni sut itd...
Mislim da bkn nece moc zadrzat mirzu , ne zato sto je nigdje na svijetu nema takav igrac nego zato sto mirza moze bit veoma veoma vazan kotac svake ekipe a oni su nakrcani ugovorima i tesko da ce mu moc ponudit pare koje ce mozda dobiti negdje drugo. Kakva bi samo bila rapsodija da ode u sas , tamo bi mozda imao i manji prosjek ali to je najmanje bitno biti dio takve institucije nije mala stvar... Netsi daju znakove zivota i kosarke od prosle godine , sve je super kada dijele loptu , ona akcija za mirzinu trojku iz kuta kada mu je od pod dodao D will je za kosarkaske udzbenike. Nadam se da ce mirzula ovako nastavit i malo podic prosjek poena a i suta boga mi u svakom slucaju kapa dole kapitenu
Mislim da bkn nece moc zadrzat mirzu , ne zato sto je nigdje na svijetu nema takav igrac nego zato sto mirza moze bit veoma veoma vazan kotac svake ekipe a oni su nakrcani ugovorima i tesko da ce mu moc ponudit pare koje ce mozda dobiti negdje drugo. Kakva bi samo bila rapsodija da ode u sas , tamo bi mozda imao i manji prosjek ali to je najmanje bitno biti dio takve institucije nije mala stvar... Netsi daju znakove zivota i kosarke od prosle godine , sve je super kada dijele loptu , ona akcija za mirzinu trojku iz kuta kada mu je od pod dodao D will je za kosarkaske udzbenike. Nadam se da ce mirzula ovako nastavit i malo podic prosjek poena a i suta boga mi u svakom slucaju kapa dole kapitenu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.