Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Red Assassin
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Red Assassin » 07 avg 2011, 14:58

A bas jutros Fabio Aurelio izjavio kako je dobro sto ce Liverpool imati samo jednu tekmu sedmicno i da ce moci pokriti tog LB da nece biti povreda kao u proslim sezonama 8-)

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 07 avg 2011, 15:13

Red Assassin je napisao/la:
A bas jutros Fabio Aurelio izjavio kako je dobro sto ce Liverpool imati samo jednu tekmu sedmicno i da ce moci pokriti tog LB da nece biti povreda kao u proslim sezonama 8-)
barem cemo i na toj poziciji imati konkurenciju tako da ni tu nece biti problema.Jos samo da se dovee 1 stoper i to bi bilo to
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 07 avg 2011, 18:03

Džerard:''Suarez će biti sjajan!''

Kapiten Liverpula smatra da će urugvajski napadač biti jedan od ključnih faktora uspeha na ''Enfildu''. Kaže da bi Suarez mogao da bude bolji od Teveza.
Stivena Džerarda neće biti do septembra u postavi Liverpula zbog povrede prepona, ali njega to ne brine, jer misli da će veliki uticaj u ekipi imati Luis Suarez.

Urugvajac je u januaru stigao na Mersisajd, zajedno sa Endijem Kerolom i svi u klubu veruju da će njih dvojica biti udarne igle u veoma bitnoj sezoni za ''redse''.

I ''Stivi Dži'' je sličnog mišljenja.

''Iskreno, Luis je fantastičan fudbaler. On je tako dobar, njegovo kretanje i pas, kao i golovi su fantastični. Normalno je što ga ljudi porede sa Karlosom Tevezom, zbog konstitucije i načina igre, ali ja lično mislim da on može da bude bolji od Argentinca'', rekao je Džerard.

Dogovor pao - Hose Enrike prelazi u Liverpul!

Liverpul i Njukasl se konačno dogovorili. "Crveni" će potpisati 5,5 miliona funti vredan ugovor sa levim bekom Njukasla Hoseom Enrikeom.
Dva tima su celo leto provela pogađajući se oko cene transfera Hosea Enrikea.
Sada je dogovor konačno postignut, nakon što je Španac kritikovao svoj klub na Tviter profilu. Transfer iznosi pet i po miliona funti.
Hose Enrike je bio prvi na listi želja "crvenih" kada je u pitanju pozicija levog spoljneg. Keni Dalgliš sada može da odahne...
Španski fudbaler Hose Enrike stigao je u Njukasl iz Viljareala za 6,3 miliona funti 2007. godine, a zabeležio je 119 nastupa u crno-belom dresu.
Zvanično predstavljanje novog fudbalera Liverpula se očekuje narednih dana. 8-)
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 07 avg 2011, 18:52

Nece li Bog dati da napokon potpise Enrique

Cijeni se Kenny!!
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 8391_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

armin789
Kontakt:

Post Postao/la armin789 » 07 avg 2011, 18:59

ma potpisaće on ipak kada liverpool nekog želi on ga i dovede

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 07 avg 2011, 20:06

armin789 je napisao/la:ma potpisaće on ipak kada liverpool nekog želi on ga i dovede
bravo majstore :D
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 07 avg 2011, 20:32

Ma Enrique je naš, samo što nema potrebe da se trči pred rudo sa bilo čim. Sjetite se sage oko transfera Downinga, svi smo bili odustali a onda se na službenoj stranici pojavila obavijest da smo se dogovorili sa A. Villom. ;)
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

The DocTOR!!
Kontakt:

Post Postao/la The DocTOR!! » 07 avg 2011, 23:11

Sa twittera

Just read Cammoli met Newcastle head honcho last night at Grey St Hotel. Lasted 30 minutes. Deal should be complete in 48 hrs

A sto se tice transfera Lukasa to je smjesno jos za 9 mil haha pa toliko vrijedi i Ngog a Lukas nam je svidjalo se to nama ili ne jedini pravi DM. Sto se mene tice ja ga ne bih prodavao ni da imamo jos tri DM-a. 8-)
YOU'LL NEVER WALK ALONE!!

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 07 avg 2011, 23:22

JUAN MATA NA SVOJOJ OFICIJELNOJ FB STRANICI POSTAVIO PJESMU BEATLES-A I NAPISAO:

"Liverpool también es esto. Os gusta The Beatles ?"
'This is Liverpool.I like The Beattles'

http://www.facebook.com/JuanMataOficial" onclick="window.open(this.href);return false;

slika
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 07 avg 2011, 23:26

Mata ne zna ni kako se piše The Beatles :mrgreen:

Ne vjerujem da ćemo stupiti u kontakt s Valencijom oko Mate, ipak je to sve malo utihnulo.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 07 avg 2011, 23:40

Upravu je Gerrard za Suareza definitivno bit ce i vec je bolji i manje sebicniji a tehnicki dotjeraniji,kreativniji i eksplozivniji od Teveza.. Naredne 2je godine ocekujem da on bude najbolji nas igrac, niko ne boluje za Torresom Kop je ekspresno dobio novog heroja.. Moje misljenje je da ce ove sezone Downing i Lucas pored Suareza biti nasi najzapazeniji igraci.. Kelly ce izbaciti Glena,Carru,Skrtela ili Aggera na klupu jer je decko stvarno nadosao i na mjestu igrac 1.91 pokretan pametan, ja ga iskreno vidim kao buduceg naseg kapitena i kapitena engleske za 5 godina.. Hendersona smo doveli zbog potencijala a ne zbog onog sto je sada, znaci treba jos da nadodje mada i sad je solidan igrac.. Mozda vecina sumnja u Carrolla i njegove sposobnosti jer ga nisu pratili prije ali taj covjek je stvarno zvjer u pravom smislu te rjeci, trci i trudi se kao Kuyt ali je mnogo korpulentniji i ima bolju realizaciju. Zelja mi je titula ali moje misljenje kako cemo ove sezone zavrsiti na 3coj poziciji..
Future is bright.YNWA

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 07 avg 2011, 23:41

Pa gdje da igra Mata,na beku ? :roll:

--------------------------------------Lucas------------------------------
----------Hend/Aqua/Raul/Adam----------Gerrard-----------------
---Kuyt/Downing/Hend/Suarez---------------Downing/Suarez----
-----------------------------------Carroll--------------------------------

Sve pozicije su popunjene,zaista ne znam gdje staviti Matu ?

Što se tiče tog Enriquea,vala mi je više na vrh glave. :mrgreen:
Plate Adama oko 8.5 miliona,Downinga 22,Hendersona oko 18 miliona € i onda se prepucavaju sa Newcastleom oko milion-dva €.

Nego,evo šta kaže Coyle u vezi sa Cahillom:

Iako se očekivalo da Geri Kejhil napusti klub ovog leta, trener Boltona Oven Kojl rekao je kako nema novih konkretnih ponuda štopera.

Nije tajna da su za njegove usluge zainteresovani Arsenal i Liverpul, ali na "Ribok" stadion do sada nije stigla zadovoljavajuća ponuda.

"Status kvo je i dalje na snazi, ali se trudimo da budemo fer prema Geriju pa ćemo ga obavestiti ako stigne konkretna ponuda za njega. Ako je ne bude, verujem da će moći da fokusira na nastavak karijere u Boltonu", kaže Kojl.
FK Pjetlovi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 08 avg 2011, 00:55

Iskren da budem, prijatno su me momci iznenadili kako su odigrali protiv Valencie. Ipak su nam glavni igrači sredine terena bili novi, nisu uigrani.
Treba posebno pohvaliti Carrolla, zaista me je fascinirao svojim zalaganjem i borbenošću, to je ono što je trebalo Torresu prije nego li je otišao u Chelsea.
Ne mogu ni da zamislim kakav će to napad biti kada se još vrati u Suarez. Šta je sa njim ? Ja mislim kako bi trebao biti spreman za Sunderland, fizički je odlično potkovan.
Ono što mi je najviše drago iz meča sa Valenciom, to je pristup igre naše odbrane. Uprkos povredi Glena, ništa se nije poremetilo, još treba napomenuti da je upravo ta lijeva strana Valencije najjača.
Jedva čekam početak sezone, pa da zajedno uživamo u odličnim partijama dragog nam kluba. Ovo je bila odlična uvertira.
Još bih samo da vas pohvalim, par stranica koje ste napisali su zaista odlične. Puno toga se kvalitetnog može pročitati. Nemojte samo da ovakva atmosfera vlada kada Liverpool pobjeđuje, dajte da zajedno budemo u dobru i zlu. Da igrače Liverpoola poštujemo pa makar i ako nam nisu dragi.
YNWA!

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 08 avg 2011, 01:01

OTNYS_YNWA je napisao/la:Iskren da budem, prijatno su me momci iznenadili kako su odigrali protiv Valencie. Ipak su nam glavni igrači sredine terena bili novi, nisu uigrani.
Treba posebno pohvaliti Carrolla, zaista me je fascinirao svojim zalaganjem i borbenošću, to je ono što je trebalo Torresu prije nego li je otišao u Chelsea.
Ne mogu ni da zamislim kakav će to napad biti kada se još vrati u Suarez. Šta je sa njim ? Ja mislim kako bi trebao biti spreman za Sunderland, fizički je odlično potkovan.
Ono što mi je najviše drago iz meča sa Valenciom, to je pristup igre naše odbrane. Uprkos povredi Glena, ništa se nije poremetilo, još treba napomenuti da je upravo ta lijeva strana Valencije najjača.
Jedva čekam početak sezone, pa da zajedno uživamo u odličnim partijama dragog nam kluba. Ovo je bila odlična uvertira.
Još bih samo da vas pohvalim, par stranica koje ste napisali su zaista odlične. Puno toga se kvalitetnog može pročitati. Nemojte samo da ovakva atmosfera vlada kada Liverpool pobjeđuje, dajte da zajedno budemo u dobru i zlu. Da igrače Liverpoola poštujemo pa makar i ako nam nisu dragi.
YNWA!
Fin post, slažem se u potpunosti s tobom.

Što se tiče Suareza, on je doputovao već u Liverpoolu, spreman je da igra ali Kenny će odlučiti tokom ove sedmice da li će biti starter u toj utakmicu protiv Sunderlanda.

Očekuje se da će sutra napokon Enrique potpisati za Liverpool (i vrijeme je više). Transfer bi trebao iznositi 6m + neki bonusi.

N'Gog želi da ga puste u Boltonu. Koliko ovdje ima istine, vidjećemo.

I da, Park Chu-Young je odbio Renne, želi da pređe u Liverpool. Tu se još povezuje i Gary Cahill s Liverpoolom. Ako je vjerovati britanskim medijima, Liverpool je spreman da ponudi za njega 10m, N'Goga+Kyrgiakosa. :mrgreen:
YOU'LL NEVER WALK ALONE

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 08 avg 2011, 01:07

Odlično. Hvala za informaciju o Suarezu, ja sam mislio da je i on uzeo oduška sebi i svojoj porodici. Svaka mu čast, zaista trebamo biti sretni kakvog smo igrača dobili. Pravi ratnik, ko je pratio Copu zna o čemu pričam. Jednostavno, nema izgubljene lopte za njega. Pogađa i asistira kada je najvažnije.

Enrique, igrač koji ne zna za povrede. Protiv velikih klubova uvijek odigra odlično, a siguran sam da bi Kenny na njega prenio Engleskog mentaliteta pa da i protiv slabijih pruža odlične partije. Trenutno je najrealnije da on dođe, nadam se da će potpisati jer smo svi svjesni da Insua ne djeluje kao adekvatno rješenje za tu lijevu stranu. Aurelio je odličan igrač, svi ćete se složiti, ali povrede čine svoje. Pročitao sam, čini mi se da je @Red Assassin napisao, kako će Fabio ove sezone biti nepovrijeđen jer ne igramo ligu, ali odmah mi napamet padne scena kako se povrijeđuje u dvorištu igrajući se sa svojom dječicom.

Što se tiče Parka, mislim kako nema ništa od njegovog dolaska. N'gog će bar još ove sezone biti III, IV izbor za napad.

mmirsad
Kontakt:

Post Postao/la mmirsad » 08 avg 2011, 01:34

Ako Arsenal ne bude prvi ove godine onda bi volio da to bude Liverpool, doveli ste dosta pojacanja kvalitetnih imate dobrog menadzera i mislim da ove godine moze liverpool i do titule nek vam je sa srecom :D

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 08 avg 2011, 01:37

mmirsad je napisao/la:Ako Arsenal ne bude prvi ove godine onda bi volio da to bude Liverpool, doveli ste dosta pojacanja kvalitetnih imate dobrog menadzera i mislim da ove godine moze liverpool i do titule nek vam je sa srecom :D
Mi vama želimo sve najbolje, naravno.
Mada imate dosta problema sa povredama.

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 08 avg 2011, 06:20

Pa normalno da je sve uredu kad pobjedimo, nema Dirka odmah i njegovog drugog accounta Sashe i nema Admira SA od ovih naših, a potom nema ni provokatora ( Trebevic, Virtual, Cartman ... ).

Meni je najviše drago tošto je posjed lopte bio na našoj strani iako smo igrali protiv jedne španske ekipe.

Enrique ako dođe kod nas, onda je sam sebi zabetonirao mjesto u prvoj postavi španije na lijevom beku, oni su svakako deficitni na toj poziciji. Capdevilla je star.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 08 avg 2011, 09:09

Sretno vam u prvenstvu. Da Bog da na kraju sezone bili ispred Manchester Uniteda i to drugi na tablici, odmah iza nas.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 08 avg 2011, 10:49

ne brinemo mi za celzi oni su svakako iza nas

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.