A bas jutros Fabio Aurelio izjavio kako je dobro sto ce Liverpool imati samo jednu tekmu sedmicno i da ce moci pokriti tog LB da nece biti povreda kao u proslim sezonama

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
A bas jutros Fabio Aurelio izjavio kako je dobro sto ce Liverpool imati samo jednu tekmu sedmicno i da ce moci pokriti tog LB da nece biti povreda kao u proslim sezonama
barem cemo i na toj poziciji imati konkurenciju tako da ni tu nece biti problema.Jos samo da se dovee 1 stoper i to bi bilo toRed Assassin je napisao/la:A bas jutros Fabio Aurelio izjavio kako je dobro sto ce Liverpool imati samo jednu tekmu sedmicno i da ce moci pokriti tog LB da nece biti povreda kao u proslim sezonama
bravo majstorearmin789 je napisao/la:ma potpisaće on ipak kada liverpool nekog želi on ga i dovede
Fin post, slažem se u potpunosti s tobom.OTNYS_YNWA je napisao/la:Iskren da budem, prijatno su me momci iznenadili kako su odigrali protiv Valencie. Ipak su nam glavni igrači sredine terena bili novi, nisu uigrani.
Treba posebno pohvaliti Carrolla, zaista me je fascinirao svojim zalaganjem i borbenošću, to je ono što je trebalo Torresu prije nego li je otišao u Chelsea.
Ne mogu ni da zamislim kakav će to napad biti kada se još vrati u Suarez. Šta je sa njim ? Ja mislim kako bi trebao biti spreman za Sunderland, fizički je odlično potkovan.
Ono što mi je najviše drago iz meča sa Valenciom, to je pristup igre naše odbrane. Uprkos povredi Glena, ništa se nije poremetilo, još treba napomenuti da je upravo ta lijeva strana Valencije najjača.
Jedva čekam početak sezone, pa da zajedno uživamo u odličnim partijama dragog nam kluba. Ovo je bila odlična uvertira.
Još bih samo da vas pohvalim, par stranica koje ste napisali su zaista odlične. Puno toga se kvalitetnog može pročitati. Nemojte samo da ovakva atmosfera vlada kada Liverpool pobjeđuje, dajte da zajedno budemo u dobru i zlu. Da igrače Liverpoola poštujemo pa makar i ako nam nisu dragi.
YNWA!
Mi vama želimo sve najbolje, naravno.mmirsad je napisao/la:Ako Arsenal ne bude prvi ove godine onda bi volio da to bude Liverpool, doveli ste dosta pojacanja kvalitetnih imate dobrog menadzera i mislim da ove godine moze liverpool i do titule nek vam je sa srecom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.