FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Osmankovic im ode na klupu jer odbija produziti ugovor ..
Bit ce zanimljivo viditi tandem koji ukupno ima 64 godine ahhahaha
Bit ce zanimljivo viditi tandem koji ukupno ima 64 godine ahhahaha
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Kovacevic
Šabanovic
Pidro
Lazic
Šerbecic
Djokanovic
Stanojevic
Tatar
Rahmanovic
Oremus
Ahmetovic
Trenutno po meni prvih 11, pa solidno.
Bit ce zestoka borba s zrinjskim i zeljeznicarom. Nama ce biti problem loša atmosfera i pritisak poslje lošeg rezultatata.
Šabanovic
Pidro
Lazic
Šerbecic
Djokanovic
Stanojevic
Tatar
Rahmanovic
Oremus
Ahmetovic
Trenutno po meni prvih 11, pa solidno.
Bit ce zestoka borba s zrinjskim i zeljeznicarom. Nama ce biti problem loša atmosfera i pritisak poslje lošeg rezultatata.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
I mi smo svjesni gdje nam skripi..Desnog beka mozda i ne dovedemo jer Vinko je koristio Sabana cesto u U21..vjerujte da ako Saban bude igrao kao proslu sezonu da cemo imati top 3 desna beka lige..Sjetite se njegovih sjajnih uzimanja lopti i ona ubacivanja direktno na celo Mersudina
Znaci Lazicu nudimo 18.000KM, a Zakaricu 8.000KM. Jeste Lazic kvalitetniji igrac, ali razlike nije tolika. Igraci znaju otprilike kolika je kome plata, pa u skladu s time je i normalno da ovaj nece doci ispod barem 15.000KM. U svemu tome mene nervira sto mi dopustamo igracima da ih cekamo danima. Nije Zakaric nista bolji igrac od npr.Bilbije, pa uslovi ga sa 3-4 dana i ako se ne ocituje, ne dovodi ga vise makar rekao da ce on nama placati clanarinu da igra. Razumijem ovo za Mustedanagica ili nekoga ko ceka slobode papire, ali se taj barem obavezao da ce doci i pitanje je dana, ali ovi drugi te zavlace i onda odu u Turkmenistan, a mi dovedemo nekog Sisica na krilo.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma kakav Zakarić i 8K, to mu skoro svako može ponuditi i iz najgorih liga, lošijih od naše.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Da odgovorim ovdje onome sto me je prozvao na njihovom forumu posto mi pizde izbrisu poruku uvijek ..
Drug,kazes godine su samo broj,mogli ste komotno onda i Amara Osima staviti na stopera hahaha..Kakve veze ima masni krkanski majstor sa godinama vasih stopera??Ne moze im vratiti godine sigurno..
Sto bi se brinuo kad mi imamo najjaci stoperski par koji je uigran..
@Napapijri netacno da smo mu tako malo nudili..mi smo mu ponudili pristojnu cifru koja je za nasu ligu top,turci se vec dogovaraju s njim tako da ako mu ponude i kerma vise ode on tamo..Netacno je da nas je odbio..Covjek je bio spreman doci i prije godinu ipo ..Ponudio partizan vecu platu i zato je otisao tamo..Tako da prica kako nas je odbio jer je igrao za zelju ne pije vodu jer je covjek bio spreman direktno iz zelje kod nas doci..
Lazic je idalje strasan igrac vjeruj!I ovu sezonu nije bio najbolji ali idalje je sasvim korektno igrao..Ali za platu od 25k km nije igrao vala ..
Drug,kazes godine su samo broj,mogli ste komotno onda i Amara Osima staviti na stopera hahaha..Kakve veze ima masni krkanski majstor sa godinama vasih stopera??Ne moze im vratiti godine sigurno..
Sto bi se brinuo kad mi imamo najjaci stoperski par koji je uigran..
@Napapijri netacno da smo mu tako malo nudili..mi smo mu ponudili pristojnu cifru koja je za nasu ligu top,turci se vec dogovaraju s njim tako da ako mu ponude i kerma vise ode on tamo..Netacno je da nas je odbio..Covjek je bio spreman doci i prije godinu ipo ..Ponudio partizan vecu platu i zato je otisao tamo..Tako da prica kako nas je odbio jer je igrao za zelju ne pije vodu jer je covjek bio spreman direktno iz zelje kod nas doci..
Lazic je idalje strasan igrac vjeruj!I ovu sezonu nije bio najbolji ali idalje je sasvim korektno igrao..Ali za platu od 25k km nije igrao vala ..
To su 3 hrvatska kluba koji su u dobrim odnosima, druga bi prica bila da dođe kod nas.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
E cuj osmica za zakarica hahahaha. Ako je lazic 18 onda je zakaric duplo.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- Imamo mali problem sa Stanojevićem koji ima temperaturu, no biće spreman za koji dan i pridružiće nam se. Ja želim da vidim sve igrače koje imam na raspolaganju tako da ćemo u narednom periodu razgovarati o pojačanjima. U zimskom prelaznom roku je teško doći do pojačanja koja su nam potrebna. Moramo gledati i broj stranaca tako da ćemo u sljedećem periodu malo više razgovarati. Želim vidjeti ima li potreba oko nekih odlazaka tako da ćemo u sljedećih nekoliko dana znati više oko dolazaka i odlazaka, kazao je Vinko Marinović i dodao:
- Ovdje smo do 17. januara nakon čega odlazimo u Ljubuški gdje ćemo biti četiri dana i odigrati utakmicu sa Ljubuškim. Vraćamo se vamo i još jedna utakmica nakon čega slijedi odlazak u Antaliju gdje ćemo boraviti od 29. januara do 10. februara i gdje ćemo dogovoriti još neke utakmice, ali to ćemo riješiti u sljedećih dan-dva.
Što se tiče Darka Lazića, situacija oko njega će se znati u sljedećim danima, a kao glavni cilj se navodi borba za najviši plasman.
- Lazić je u razgovoru sa direktorom kluba tako da ćemo i to znati za dan-dva kakva je situacija, pa ćemo imati tu informaciju.
- Husref Musemić je legenda i čovjek koji je osvojio najviše trofeja u Sarajevu i to se mora poštovati. S druge strane Sarajevo je prvo i mi ćemo se boriti da igramo što bolje i kvalitetnije. Kada ste u velikom klubu, ciljevi su u najvišem domenu. Ima mnogo mladih igrača pogotovo onih iz mlade reprezentacije tako da ćemo raditi da to sve spojimo. Pred nama je težak posao, što se tiče pritisak, on postoji svugdje, ali ja sam navikao na njega.
- Ovdje smo do 17. januara nakon čega odlazimo u Ljubuški gdje ćemo biti četiri dana i odigrati utakmicu sa Ljubuškim. Vraćamo se vamo i još jedna utakmica nakon čega slijedi odlazak u Antaliju gdje ćemo boraviti od 29. januara do 10. februara i gdje ćemo dogovoriti još neke utakmice, ali to ćemo riješiti u sljedećih dan-dva.
Što se tiče Darka Lazića, situacija oko njega će se znati u sljedećim danima, a kao glavni cilj se navodi borba za najviši plasman.
- Lazić je u razgovoru sa direktorom kluba tako da ćemo i to znati za dan-dva kakva je situacija, pa ćemo imati tu informaciju.
- Husref Musemić je legenda i čovjek koji je osvojio najviše trofeja u Sarajevu i to se mora poštovati. S druge strane Sarajevo je prvo i mi ćemo se boriti da igramo što bolje i kvalitetnije. Kada ste u velikom klubu, ciljevi su u najvišem domenu. Ima mnogo mladih igrača pogotovo onih iz mlade reprezentacije tako da ćemo raditi da to sve spojimo. Pred nama je težak posao, što se tiče pritisak, on postoji svugdje, ali ja sam navikao na njega.
Evo i Marinovic je poprimio rezim uprave, pa ponavlja kao papagaj rijeci Hadzica: "tesko je u zimskom prelaznom roku doci do kvalitetnih igraca koji nam trebaju". Je.bem ti zeno majku.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Ja kad citam izjave u prelaznim tokovima, kao da imam dejavu.... Svake godine isto. Na zimu, nema igraca dovoljno zimski prelazni rok, na ljeto "komplikovan prelazni rok dok svi dovode mi nemamo pravo"... Bla bla bla. Pojacajte se, uzmite titulu ili svi mars u tri pi. Cke materine!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- ElCartel11
- Kontakt:
Kod nasih ce tek ici konsultacije, da li nam trebaju pojacanja ili ne haha
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Jesi navalio na pojačanja svako dva sata napišeš pojačanja. Ne znam kako ti ne dosadi. Jel ti navijaš za pojačanja ili za Sarajevo?
ISTINA ZA VEDRANA!
-
- Kontakt:
Zadnjih pet zimskih prelaznih rokova, potpuno isti odgovori naših trenera na pitanje o pojačanjima.Ješić, Janjoš, Musemić (x2), Marinović, potpuno isto, u januaru je teško nači prava pojačanja

- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Ma jasta standardna suplja : ,,U zimskom prelaznom roku je teško doći do pojačanja koja su nam potrebna"

Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Za Sarajevo kojem su potrebna pojacanja, sta je tu nejasno? Ti nastavi navijati za Sabrinu i Rumenog, njima je sve taman.
Nasi tek sjedaju za stol da pricaju o potencijalnim pojacanjima, svasta.
Trebaju nam najviše dva igrača ako nas Lazić ne napusti. **** Sabrinu i rumenog.Napapijri je napisao/la: ↑13 jan 2020, 12:19Za Sarajevo kojem su potrebna pojacanja, sta je tu nejasno? Ti nastavi navijati za Sabrinu i Rumenog, njima je sve taman.
Nasi tek sjedaju za stol da pricaju o potencijalnim pojacanjima, svasta.
ISTINA ZA VEDRANA!
Trebaju nam tri igraca, ali broj je nebitan kada se kasno reaguje. Sada se mogu dovesti pojacanja, nakon toga prinove koje ce kostati nesto manje, a dugorocno dosta vise, ali tesko je to objasniti tvojoj sefici.
Zadnja izmjena: Napapijri, dana/u 13 jan 2020, 12:29, ukupno mijenjano 1 put.
Koliko lajkova za Jesica? Neko u 2020.? 

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, bvsic, keli, kogmagie46, Pena, senad82, Sinfoc1986, skoJaa i 53 gosta.