Ovo sve govori o tebi.madridist je napisao/la:Šta god da ja pričam garantujem da tako misli većina pravih navijača u Madridu,ove što pljuju po Mourinhu bi vjerovatno iscipelarili.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
2. M4kaveli 107
a ovo o tebi
a ovo o tebi

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
To govori o maloumnim ljudima na ovom forumu.
A u njih spadas i ti.
Inace, Real sprema ponudu za Bale-a u iznosu od 70 miliona eura ..
Vjeruje se da ce taj novac dobiti od prodaje Kake i Di Marie.
A u njih spadas i ti.
Inace, Real sprema ponudu za Bale-a u iznosu od 70 miliona eura ..
Vjeruje se da ce taj novac dobiti od prodaje Kake i Di Marie.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Ne vrijedi 70 milki da yebe rak raka.
40 - 45 milki i on je igrac Reala mada ne vidim svrhu njegovog dovodjenja...
40 - 45 milki i on je igrac Reala mada ne vidim svrhu njegovog dovodjenja...
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Ma to kad englez precijeni
Al dobro.
On i jeste tip igraca kakvog Real zeli.

Al dobro.
On i jeste tip igraca kakvog Real zeli.
Ako vec hoce top igraca nek se zalete na Goetzea koji je yebena masina.Dobar je Bale ali trkac a takvih Real ima za izvoza.
Johnny b, how much there is to see
Nema potrebe da mi objasnjavas neke stvari koje znam malo bolje od tebe. Iznenadit' ces se kako ce Mourinho veoma brzo otpedalati iz Madrida, a samim tim, nadam se, i ti sa ove na temu njegovog novog kluba.madridist je napisao/la:Šta god da ja pričam garantujem da tako misli većina pravih navijača u Madridu,ove što pljuju po Mourinhu bi vjerovatno iscipelarili.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..
Pa vjerovatno zbog toga sto je Marcelo polomio stopalo.
Mourinho ne igra na tehniku vec na brzinu, tj. na kontre.
Mourinho ne igra na tehniku vec na brzinu, tj. na kontre.
[youtube][/youtube]

iDon je napisao/la:Nema potrebe da mi objasnjavas neke stvari koje znam malo bolje od tebe. Iznenadit' ces se kako ce Mourinho veoma brzo otpedalati iz Madrida, a samim tim, nadam se, i ti sa ove na temu njegovog novog kluba.madridist je napisao/la:Šta god da ja pričam garantujem da tako misli većina pravih navijača u Madridu,ove što pljuju po Mourinhu bi vjerovatno iscipelarili.

culesi našli da pričaju o bratstvu i jedinstvu, lijepo fudbalu i fairplayu 

naprijed rejal
Kakve sve gluposti necu procitati na ovom forumu cuj Mou nagovara igrace da udaraju protivnicke (Pepe ,Marcelo...)
da glume itd,pojedini ovdje stvarno neke velike nebuloze govorite,pricate kako Mou prlja ugled kluba a nko neprica kakav se pritisak vrsi na tog covjek da se svaki njegov **** korak prati,a u biti on je jedan veliki Gospodin samo sto su novinari preuvelicali i napravili od njega zvjer,mozete ga mrzit al jednostavno morate ga postovati,a sto se tice njegovog oj je izvjesan ove ili naredne sezone,zna se da je nasljednik SAF samo se ceka da taj ode u penziju i da Mou nastavi gdje je on stao.A ja bi volio vidjeti grande Zizua ili velikog Blanca na klupi Reala.
da glume itd,pojedini ovdje stvarno neke velike nebuloze govorite,pricate kako Mou prlja ugled kluba a nko neprica kakav se pritisak vrsi na tog covjek da se svaki njegov **** korak prati,a u biti on je jedan veliki Gospodin samo sto su novinari preuvelicali i napravili od njega zvjer,mozete ga mrzit al jednostavno morate ga postovati,a sto se tice njegovog oj je izvjesan ove ili naredne sezone,zna se da je nasljednik SAF samo se ceka da taj ode u penziju i da Mou nastavi gdje je on stao.A ja bi volio vidjeti grande Zizua ili velikog Blanca na klupi Reala.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Special one
Special one

¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Well, not so special for iDon.
Cito ti ili ne cito, prizno ti ili ne prizno, vidio ti ili ne vidio (zelio) - da je veliki DBoske tu davno bi Pepe, Marcelo i jos neki letili iz kluba zbog nesportskog ponasanja i svega onoga sto im je firgos isforsiro od svog dolaska u Real. On je polahko ali sigurno u klub ugradio dio svoje prljave naravi. Ovo se mnogima nije svidjelo. Hvala Bogu da nije...emir18 je napisao/la:Kakve sve gluposti necu procitati na ovom forumu cuj Mou nagovara igrace da udaraju protivnicke (Pepe ,Marcelo...)
Gospodin je Zizu, Bekambauer, Ferguson koji godinama tom karakternom osobinom krase fudbalsko okruzenje a ne onaj koji gura prste u oci/usi i da ne pisem dalje. Ako hoces znaces o cemu pisem. Neke se osobine ne mogu sakriti "pod tepih" ili zatvoriti oci pred njima. A neki su procjenili da to nije vrijedno osvajanja trofeja, jer je cijena previsoka. + ove godine upitno osvajanje bilo cega ....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano

Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..
- tyler durden
- Kontakt:
de kad postavljate ove natpise novina i tekstove koji su na spanjolskom jeziku, molim lijepo napisite i prijevode
sta mi znaci ova slika kad nemam pojma sta pise na njoj ?

sta mi znaci ova slika kad nemam pojma sta pise na njoj ?
@Tyler durden - ova prva slika govori da je Florentino Perez stao na stranu Josea Mourinha, koliko sam ja shvatio. Ove od iDona je smisleno prevoditi koliko i čitati list koji prenosi
Šta onda da radimo sa Alvesom koji izbjegava odgovoriti zašto se u polufinalu protiv Real Madrida bacio na pod, tačnije simulirao nakon što ga Pepe nije ni dirnuo, a potom su ga iznijeli na nosilima kao da je ranjen snajperom? Kakvo objašnjenje za to? To mi je gadnije od nekoga ko se ne boji reći ono što misli.
Ili Messiju koji nabije loptu navijaču Reala u lice, šta da njemu radimo? Isto lomača ili je on najbolji igrač svijeta koji igra za Barcelonu pa je to fin dečko?
Mislim, potpuno je fer i korektno, dakako i sportski i za svaku pohvalu uzvikivati "MADRID CABRON SALUDA AL CAMPEON".
Otvori oči i počisti ispod svog GOSPODSKOG praga, jer kad ulaziš diskusiju prvo provjeri da li ti navijači drugih klubova nemaju neko protupitanje...

Znači Mourinha na lomaču jer govori ono što misli?bparena je napisao/la: Cito ti ili ne cito, prizno ti ili ne prizno, vidio ti ili ne vidio (zelio) - da je veliki DBoske tu davno bi Pepe, Marcelo i jos neki letili iz kluba zbog nesportskog ponasanja i svega onoga sto im je firgos isforsiro od svog dolaska u Real. On je polahko ali sigurno u klub ugradio dio svoje prljave naravi. Ovo se mnogima nije svidjelo. Hvala Bogu da nije...
Gospodin je Zizu, Bekambauer, Ferguson koji godinama tom karakternom osobinom krase fudbalsko okruzenje a ne onaj koji gura prste u oci/usi i da ne pisem dalje. Ako hoces znaces o cemu pisem. Neke se osobine ne mogu sakriti "pod tepih" ili zatvoriti oci pred njima. A neki su procjenili da to nije vrijedno osvajanja trofeja, jer je cijena previsoka. + ove godine upitno osvajanje bilo cega ....
Šta onda da radimo sa Alvesom koji izbjegava odgovoriti zašto se u polufinalu protiv Real Madrida bacio na pod, tačnije simulirao nakon što ga Pepe nije ni dirnuo, a potom su ga iznijeli na nosilima kao da je ranjen snajperom? Kakvo objašnjenje za to? To mi je gadnije od nekoga ko se ne boji reći ono što misli.
Ili Messiju koji nabije loptu navijaču Reala u lice, šta da njemu radimo? Isto lomača ili je on najbolji igrač svijeta koji igra za Barcelonu pa je to fin dečko?
Mislim, potpuno je fer i korektno, dakako i sportski i za svaku pohvalu uzvikivati "MADRID CABRON SALUDA AL CAMPEON".
Otvori oči i počisti ispod svog GOSPODSKOG praga, jer kad ulaziš diskusiju prvo provjeri da li ti navijači drugih klubova nemaju neko protupitanje...
Ne znam zašto se trudiš da jednom mrtvom mentolčini objasniš za njeg neobjašnjivo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.