95 % navijača Barcelone, na ovoj njihovoj fb stranici za Balkan, hvali ovaj potez njihove upraveElCartel11 je napisao/la: ↑14 jan 2020, 00:44I Barca evo maloprije uruci otkaz Valverdeu, a prvi su u La Ligi i zavrsili su na prvom mjestu u grupnoj fazi LP.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- ElCartel11
- Kontakt:
Vec napravili sliku i sad je svi kace u komentarima na Barcinoj straniciRUMENIge1946 je napisao/la: ↑14 jan 2020, 00:52administración fueraElCartel11 je napisao/la: ↑14 jan 2020, 00:44I Barca evo maloprije uruci otkaz Valverdeu, a prvi su u La Ligi i zavrsili su na prvom mjestu u grupnoj fazi LP.![]()

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
To sam i rekao..Barcina uprava napolje gamad!!ElCartel11 je napisao/la: ↑14 jan 2020, 00:44I Barca evo maloprije uruci otkaz Valverdeu, a prvi su u La Ligi i zavrsili su na prvom mjestu u grupnoj fazi LP.
Ali ozbiljno sad,ja sam ZA da smijenimo upravu saamo ako ce doci Vijetnamci,ljudi koji su skolovani 5x bolje nego mi na balkanu..Uslov da bi radili je da budu uvijek u Sarajevu i da su 100% posveceni tom poslu..Jedino PR neka bude sa balkana ostalo ne mora..Takodjer da imamo za svakog clana UO nekog da nam prevede sta blebeta i to je to..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Milina čitati, po 2-3 puta se vratim na početak pa ponovo do dole pročitam sve i tek onda pređem na sljedeću stranicu 

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Čovjek sa Barcelonom osvojio dva trofeja kao igrač i četiri kao trener, prvi na tabeli i otpuste ga.Pa to ce haos biti ispred klupskih prostorija ujutro, navodno Mesi je pozvan da smiri navijačeElCartel11 je napisao/la: ↑14 jan 2020, 01:04Vec napravili sliku i sad je svi kace u komentarima na Barcinoj straniciRUMENIge1946 je napisao/la: ↑14 jan 2020, 00:52administración fueraElCartel11 je napisao/la: ↑14 jan 2020, 00:44I Barca evo maloprije uruci otkaz Valverdeu, a prvi su u La Ligi i zavrsili su na prvom mjestu u grupnoj fazi LP.![]()
![]()

- ElCartel11
- Kontakt:
Ma brate mene iskreno zaboli ona stvari jesu li Bosnjaci, Vietnamci, Kinezi, Rusi, Svabe... Bitno je, da posao koji rade, da ga rade strucno, da klub uz njihovo znanje svaki dan napreduje. Da ne brukaju sebe i nas klub neki skandalima, kradjama, seljaklukom i slicno.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 jan 2020, 01:05To sam i rekao..Barcina uprava napolje gamad!!
Ali ozbiljno sad,ja sam ZA da smijenimo upravu saamo ako ce doci Vijetnamci,ljudi koji su skolovani 5x bolje nego mi na balkanu..Uslov da bi radili je da budu uvijek u Sarajevu i da su 100% posveceni tom poslu..Jedino PR neka bude sa balkana ostalo ne mora..Takodjer da imamo za svakog clana UO nekog da nam prevede sta blebeta i to je to..
Samo zamisli, da ti u upravi sjedi recimo jedan lik koji ima ponasanje kao Runda ili onaj Husaric, obojica se provaljivaju na fb i izigravaju neke mangupe, a u stvarnosti seljaci teski.
Ima ova uprava svojih mana i gresaka, ali kad ih uporedimo sa svim prijasnjim garniturama ovi su najbolji i do sad bez neke krupne greske, koja bi nastetila klubu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Problem Sjevera je što nemaju respekt prema vođji,neki dodju samo da ispuse travu i to je to. Boli njega **** za navijanje, za koreografjje i slicno. Samo da mu daš da se našica i on lud jak ili koji **** vise? Tacno bi Vuka stavio na sipku da vam unese strah u kosti i da POCNETE NAVIJATI VEĆ JEDNOM...
Kada umrem i odem, kad’ me ne bude, ja ću žaliti samo što nisam uz tebe.
FK SARAJEVO 💖
FK SARAJEVO 💖
Haj ne seri, yebo te vukVLADA129 je napisao/la: ↑14 jan 2020, 03:28Problem Sjevera je što nemaju respekt prema vođji,neki dodju samo da ispuse travu i to je to. Boli njega **** za navijanje, za koreografjje i slicno. Samo da mu daš da se našica i on lud jak ili koji **** vise? Tacno bi Vuka stavio na sipku da vam unese strah u kosti i da POCNETE NAVIJATI VEĆ JEDNOM...
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Koga danas nećemo dovesti ? 

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Haj jedan glupi spin manje i korak naprijed za nas.ElCartel11 je napisao/la: ↑14 jan 2020, 00:44I Barca evo maloprije uruci otkaz Valverdeu, a prvi su u La Ligi i zavrsili su na prvom mjestu u grupnoj fazi LP.
- robertkosar
- Kontakt:
Jesam i sta je problemRajaBa1983 je napisao/la: ↑13 jan 2020, 16:42a jesi li ti onaj sto glasa za besim kao najboljeg igraca utakmice protiv zvijezde a momak nije ni igrurobertkosar je napisao/la: ↑13 jan 2020, 16:37Vi ste najveca rak rana FK SarajevoSjeverjecudo je napisao/la: ↑13 jan 2020, 16:19Horde Zla trn u oku svima,dok je Hordi ne moze radit ko sta hoce,da se vi pitate davno bi se Sarajevo ugasilo,Al nece moci,od danas sa ostavkom bukve je poceo dan zalosti za pojedince i nastavit ce se.
Mozete pisati ovdje sta hocete Al bas me zanima da li cete imati muda kad ljudi na sjeveru, istoku i zapadu budu trazili ostavku uprave da im se suprotstavite i pruzite podrsku upravi javno,iskazite podrsku upravi javno i pokazite da smo mi koji zelimo odlazak uprave manjina kako vi kazete.![]()
![]()

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
- Kontakt:
Uglavnom si ti to fino sve rekao i jedno takvo razmisljanje navijaca sa sjevera bi vecina podrzala ali moras priznati da ce nam ovaj rat sa upravom vise odmoci nego pomoci i sigurno da ce umanjiti nas broj na sjeveru. Moglo se to sve pametnije i takticnije uraditi. Mogla je i uprava sve uraditi pametnije i takticnije. Jbg sad imamo neke podjele, svadje, ratove i negativnu atmosferu a komsije, zrinjski i borac nam pusu za vratom u mozda najvaznijoj sezoni (ako me osjecaj ne vara ako uzmemo ovu titulu uzet cemo i par narednih)stb je napisao/la: ↑13 jan 2020, 23:21Ovde su pojedini kivni na Horde jer se nisu "ostvarili" na tribini, citaj nije ih niko fermao ni 5% pa su otišli u navijačku penziju s 22godine i sad pljuju po Hz. Al' se potajno samo ubace kad se zapocne neka debata, malo zabibere i ispale se. Nejse.
Fakat ima ljudi s kojima mi se misljenje razilazi po pitanju uprave ili Husrefa. Ja sam pro FKS, nit mi pase uprava odavno nit mi je pasao Husref u zadnjem vaktu.
Ovog momka Denchija svi napadaju a on je po meni dosta realan ovdje, kad je lose iskritikuje i on i to fino. Ima covjek svoje mišljenje i ne može mu ga jedan forumas promijeniti. A nadam se da ce uvidjeti da nije bas tako kao sto on prica, vremenom.
Za ova pojacanja me iskreno boli briga, prezivjeli smo mi i gore igrace od Guzine, pa nek igraju i ovi. Ova uprava sve i da osvoji titulu meni to nije to. I to je moj stav, nit bih se svadjao s kim zbog tog nit mi se da. Kako jednostavno ne shvatite da smarate narod s temama husref, sjever i uprava.
Sjever ce biti i bez vas i sa vama. Uprava je tu isto i vi je ne mozete smijeniti svadjajuci se po forumu. Tesko da ces je moci smijeniti ikako, a volio bih. Ali da dodju stručni ljudi, primjer ovom Rundi se možeš samo smijati on ako bi dosao na neko mjesto ja bih automatski prestao ici.
Husrefa ce biti i covjek je legenda kluba, ali ga nece biti u FKS. Pomirite se, covjek dobio otkat i sta? Da napomenem da sjever nikad nije rekao "hocemo Husrefa nazad za trenera". To sto su djeca od 15 godina onaj protest shvatila kao to, ja im tu nisam kriv.
Otkako se ovo moderno antiprohusref, sjever vs ostali i uprava napolje pojavilo ljudi ne samo da pobjegose sa utakmica nego poceli i sa foruma bjezat. Pa sve neki novi "ratnici" pisu.
Ovaj pise sta je sa sjeverom jel bolje sredit brojku na sjeveru il' tjerat upravu, ne znam jesi li primijetio da je duplu krunu ispratilo nikad praznije Kosevo na svim tribinama? Sve tribine su prazne, ne samo sjever.
Svi bi malo trebali spustiti loptu i svim snagama podrzati klub do kraja sezone pa ako ne osvojimo tituli idemo ih svi tjerati, ali bas svi
Imam osjecaj da smo bili na korak da se neki vrate ponovo na sjever i da su se poceli vracati(licno znam neke) jer im je dosadilo slusati psovke na istoku i zapadu i da su se zazeljeli navijanja i sad opet tjeramo ljude nekim borbama protiv uprave, forsiranjem Husrefa i slicno. Jednostavno ta negativa ne privlaci ljude na sjever, puno je lakse u ljepse kad je pozitivna atmosfera, kad imamo respekt svih, kad navijamo 90 minuta za nas klub i kad ostale tribine slikaju i snimaju nas sjever. Sto nam to ne bi bio cilj a ne neke borbe koje stalno imamo.
Preko 20 godina sam na sjeveru i vjeruj nekad mislim da vise volim sjever i HZ nego klub, ali stvarno mislim da sad HZ grijese sa ratom protiv uprave i da trebamo sacekati kraj sezone i tad ih tjerati.
A ako uzmemo titulu jos ih vise podrzati i traziti svake godine titulu minimalno jer imamo puno vece dusmane od nase uprave. Jos im se blizi taj jubilej i za ocekivati je da im pomognu sa svih strana, pa nije morz bezveze i slucajno dosao. Opametite se ljudi i shvatite ko su nam najveci dusmani a ne koljite se medjusobno s bracom
- robertkosar
- Kontakt:
Historicar je napisao/la: ↑14 jan 2020, 01:0295 % navijača Barcelone, na ovoj njihovoj fb stranici za Balkan, hvali ovaj potez njihove upraveElCartel11 je napisao/la: ↑14 jan 2020, 00:44I Barca evo maloprije uruci otkaz Valverdeu, a prvi su u La Ligi i zavrsili su na prvom mjestu u grupnoj fazi LP.
Samo je problem sto se valverde zajebao pa zaboravio reci da voli barsu vise od zivota

Te podjele i kvazi ratovi su samo na ovom forumuTatamata1946 je napisao/la: ↑14 jan 2020, 09:36Uglavnom si ti to fino sve rekao i jedno takvo razmisljanje navijaca sa sjevera bi vecina podrzala ali moras priznati da ce nam ovaj rat sa upravom vise odmoci nego pomoci i sigurno da ce umanjiti nas broj na sjeveru. Moglo se to sve pametnije i takticnije uraditi. Mogla je i uprava sve uraditi pametnije i takticnije. Jbg sad imamo neke podjele, svadje, ratove i negativnu atmosferu a komsije, zrinjski i borac nam pusu za vratom u mozda najvaznijoj sezoni (ako me osjecaj ne vara ako uzmemo ovu titulu uzet cemo i par narednih)stb je napisao/la: ↑13 jan 2020, 23:21Ovde su pojedini kivni na Horde jer se nisu "ostvarili" na tribini, citaj nije ih niko fermao ni 5% pa su otišli u navijačku penziju s 22godine i sad pljuju po Hz. Al' se potajno samo ubace kad se zapocne neka debata, malo zabibere i ispale se. Nejse.
Fakat ima ljudi s kojima mi se misljenje razilazi po pitanju uprave ili Husrefa. Ja sam pro FKS, nit mi pase uprava odavno nit mi je pasao Husref u zadnjem vaktu.
Ovog momka Denchija svi napadaju a on je po meni dosta realan ovdje, kad je lose iskritikuje i on i to fino. Ima covjek svoje mišljenje i ne može mu ga jedan forumas promijeniti. A nadam se da ce uvidjeti da nije bas tako kao sto on prica, vremenom.
Za ova pojacanja me iskreno boli briga, prezivjeli smo mi i gore igrace od Guzine, pa nek igraju i ovi. Ova uprava sve i da osvoji titulu meni to nije to. I to je moj stav, nit bih se svadjao s kim zbog tog nit mi se da. Kako jednostavno ne shvatite da smarate narod s temama husref, sjever i uprava.
Sjever ce biti i bez vas i sa vama. Uprava je tu isto i vi je ne mozete smijeniti svadjajuci se po forumu. Tesko da ces je moci smijeniti ikako, a volio bih. Ali da dodju stručni ljudi, primjer ovom Rundi se možeš samo smijati on ako bi dosao na neko mjesto ja bih automatski prestao ici.
Husrefa ce biti i covjek je legenda kluba, ali ga nece biti u FKS. Pomirite se, covjek dobio otkat i sta? Da napomenem da sjever nikad nije rekao "hocemo Husrefa nazad za trenera". To sto su djeca od 15 godina onaj protest shvatila kao to, ja im tu nisam kriv.
Otkako se ovo moderno antiprohusref, sjever vs ostali i uprava napolje pojavilo ljudi ne samo da pobjegose sa utakmica nego poceli i sa foruma bjezat. Pa sve neki novi "ratnici" pisu.
Ovaj pise sta je sa sjeverom jel bolje sredit brojku na sjeveru il' tjerat upravu, ne znam jesi li primijetio da je duplu krunu ispratilo nikad praznije Kosevo na svim tribinama? Sve tribine su prazne, ne samo sjever.
Svi bi malo trebali spustiti loptu i svim snagama podrzati klub do kraja sezone pa ako ne osvojimo tituli idemo ih svi tjerati, ali bas svi
Imam osjecaj da smo bili na korak da se neki vrate ponovo na sjever i da su se poceli vracati(licno znam neke) jer im je dosadilo slusati psovke na istoku i zapadu i da su se zazeljeli navijanja i sad opet tjeramo ljude nekim borbama protiv uprave, forsiranjem Husrefa i slicno. Jednostavno ta negativa ne privlaci ljude na sjever, puno je lakse u ljepse kad je pozitivna atmosfera, kad imamo respekt svih, kad navijamo 90 minuta za nas klub i kad ostale tribine slikaju i snimaju nas sjever. Sto nam to ne bi bio cilj a ne neke borbe koje stalno imamo.
Preko 20 godina sam na sjeveru i vjeruj nekad mislim da vise volim sjever i HZ nego klub, ali stvarno mislim da sad HZ grijese sa ratom protiv uprave i da trebamo sacekati kraj sezone i tad ih tjerati.
A ako uzmemo titulu jos ih vise podrzati i traziti svake godine titulu minimalno jer imamo puno vece dusmane od nase uprave. Jos im se blizi taj jubilej i za ocekivati je da im pomognu sa svih strana, pa nije morz bezveze i slucajno dosao. Opametite se ljudi i shvatite ko su nam najveci dusmani a ne koljite se medjusobno s bracom

SAMO NA OVOM FORUMU SE TO OSJETI !!! a ovaj forum bitan bas ono
- robertkosar
- Kontakt:
Imaju oni cobana i seljaka koji predsjednicu nazivaju murvom i jos pogrdnijim nazivima i na protestu nose pogrdne transparente, ta zena ima familiju ocam majku sestre bracu. Treba imati respekta . i postovanja ali kako kad im je kucni odgoj nula bodova, dzon obraz

Iskreno trebalo je rastjerat piquea i messija i ostale jer su ga bojkotovali...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Vidio si protiv Reala, šetaju. Stoka.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- robertkosar
- Kontakt:
Dobro sto su ga oni bojkotovali ali sto ga bojkotuje Bosanski katolik

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Produžiti: Lazića, Stanojevića, Oremuša, Handžića uz još neke kojima ugovor ističe a za koje smatraju da su kvalitet za nas.
Dovesti: desnog beka, desno krilo, i eventualno zadnjeg veznog.
Riješiti se: Cruza, Guzine, Šišića, Crničkog...
Posudba: Mustafić, Kurdić, Hasanović...
Dovesti: desnog beka, desno krilo, i eventualno zadnjeg veznog.
Riješiti se: Cruza, Guzine, Šišića, Crničkog...
Posudba: Mustafić, Kurdić, Hasanović...
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 14 jan 2020, 10:30, ukupno mijenjano 2 puta.
FK Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.