Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Šta uradiše od onog rugla 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Suljo20002
- Kontakt:
Čiji je ovo stadion ?
Pazi šta pišeš, sad će se javiti ljubitelj atletski staza.FaraonTM je napisao/la:Šta uradiše od onog rugla
Chini bratPadovan je napisao/la:Pazi šta pišeš, sad će se javiti ljubitelj atletski staza.FaraonTM je napisao/la:Šta uradiše od onog rugla
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
čak niste ni nemači pojma, to je blaga konstatacija za ovo što pišete
nije mi više ni zanimljivo pisat' ovdje, bolje da diskutujem sam sa sobom, volim imat' posla s glupim ljudima
nije mi više ni zanimljivo pisat' ovdje, bolje da diskutujem sam sa sobom, volim imat' posla s glupim ljudima
definitivno napredak.
a sad stadion ko stadion mi i nije nesto posebno vrijedno divljenja
a sad stadion ko stadion mi i nije nesto posebno vrijedno divljenja
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Udine su mali grad i nema potrebe za stadionom od 40.000.
zato je logicno da su isli na smanjenje na 25.000.
Sada imaju svaki put rasprodan stadion i puno bolju atmosferu.
Meni se svidja, zato jer ne izgleda dosadno kao vecina novih stadiona tog kapaciteta, posebno jer su zadrzali centralnu tribinu.

Kasnije ide jos obnova krova, spusta se krov do kraja pa nece biti rupe u kornerima:

zato je logicno da su isli na smanjenje na 25.000.
Sada imaju svaki put rasprodan stadion i puno bolju atmosferu.
Meni se svidja, zato jer ne izgleda dosadno kao vecina novih stadiona tog kapaciteta, posebno jer su zadrzali centralnu tribinu.

Kasnije ide jos obnova krova, spusta se krov do kraja pa nece biti rupe u kornerima:

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Lider pusi od posljednje poljske ekipe 
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Sissoko je napisao/la:Lider pusi od posljednje poljske ekipe
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
Cuj Juve da se ruga Milanu sto se tice LP
a dali bi i guz*ce da su bar upola uspjesni kao Rossoneri u najelitnijem takmicenju
Ova Fiorentina vala syeba stvar. gdje ces kuci izgubit, a mi ovdje i rukama i nogama namicemo taj koji bod
Ova Fiorentina vala syeba stvar. gdje ces kuci izgubit, a mi ovdje i rukama i nogama namicemo taj koji bod
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- muha milanez
- Kontakt:
Zato Lazio odlican, uprkos glupanu Mauriciju koji svaku utakmicu napravi neku tezu glupost.
Napoli isto nastavlja u dobrom ritmu, za sad. Samo da ne bude kao neku neku noc, rano upisana pobjeda a onda jedva remi na kraju iscupas.
Napoli isto nastavlja u dobrom ritmu, za sad. Samo da ne bude kao neku neku noc, rano upisana pobjeda a onda jedva remi na kraju iscupas.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Opet ista noga, gotovo je s njim.dramma per Mattiello: nuova frattura alla gamba destra
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Jel to na treninguPogba je napisao/la:Opet ista noga, gotovo je s njim.dramma per Mattiello: nuova frattura alla gamba destra
Približila se Serija A na 0,250 zaostaka Engleskoj ligi, velika šteta jer su mogle biti pobjede i Rome i Fiorentine i Juventusa. Mislim da je ovo velika šansa da se vrati 4. mjesto u LP, teško da će u skorije vrijeme biti ovakve prilike.
Ćiribu ćiriba, igra Napoli ko Barca...
BTW, imam osećaj da bi Englezi lako vratili to 4. mesto, ali valja im ga uzeti i u LS posle 6-7 godina konačno poslati 4 ozbiljna kluba, a ne Lazio, Fiorentinu ili ne daj Bože - Udinese, Sampu i slične ekskurzije...
BTW, imam osećaj da bi Englezi lako vratili to 4. mesto, ali valja im ga uzeti i u LS posle 6-7 godina konačno poslati 4 ozbiljna kluba, a ne Lazio, Fiorentinu ili ne daj Bože - Udinese, Sampu i slične ekskurzije...
- Romagnoli13
- Kontakt:
Napoli igra sve bolje iz utakmice u utakmicu.Bio sam potpuno u krivu po pitanju te ekipe,al' svaka im čast.Gonzalo opasno šamara na početku sezone kako u Serie A tako i u EL-i. 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Alen Škoro
- Kontakt:
MaGiCa je napisao/la:Ćiribu ćiriba, igra Napoli ko Barca...
Samo dečko ne znam na osnovu čega potcjenjueš Firencu u Evropi?
Uvijek je igrala i više nego korektno i ozbiljno u Ligi Prvaka, prošle godine polufinale EL. Kad se samo sjetim krađe protiv Bayerna...
Ispali od Seville, koja je u tom trenutku bila TOP 5 u Evropi. Napoli je taj koji se obrukao protiv Dnipra.
Mada, čestitke Napulju na konstanti u Evropi, ne tako davno su ispresavijali Chelsea u LP, koji je s nevjerovatnom količinom sreće prošao Napolitance i kasnije osvojio LP. Mislim da se i dan danas tresu prečke i stative na San Paolu koje su tu noć pogađali Cavani, Lavezzi, Hamšik i co.
NON MOLLARE MAI
Ne potcenjujem Fiorentinu, vec sam realan.
Ne možeš da igraš Evropu konkurentno sa 5-10 milja evra odvojenih za mercato ili uz prodaju najboljih igrača. To Fiorentina radi unazad 5-6 godina.
Pravo namicanje bodova za Seriju A može da se desi tek sa povratkom Intera i Milana u evrotakmičenja, ponajviše u LP.
Ne možeš da igraš Evropu konkurentno sa 5-10 milja evra odvojenih za mercato ili uz prodaju najboljih igrača. To Fiorentina radi unazad 5-6 godina.
Pravo namicanje bodova za Seriju A može da se desi tek sa povratkom Intera i Milana u evrotakmičenja, ponajviše u LP.
Ne znam koliko je dobro da italija ima cetiri predstavnika u LP,kada vec godinama ni treci na tablici ne moze da obezbjedi plasman u isto
,jedino da se (kao sto rece kolega @Magica)Milan i inter vrate vrh Serie A,ovo ostlo je talasika 
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.