Znaci 1:0 ili 2:1 ...
Bh. klubovi u Europi - 2021/22
Re: Bh. klubovi u Europi - 2021/22
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
minimalan gubitak i nerijeseno
1:0 je dostizno
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
A vala napraviše Mančester Siti od ovog Elfsborga.
Najskuplji igrač milion i po, s tim da njihov transfermarkt ne vodi Zukanovic pa je to vjerovatno i realna cijena. Zukanovicu je Sarajevo još uvijek ubjedljivo najskuplji tim naše lige.
Izaći na teren sa mudima kao i dosad, i odigrati utakmicu. Nema druge.
Najskuplji igrač milion i po, s tim da njihov transfermarkt ne vodi Zukanovic pa je to vjerovatno i realna cijena. Zukanovicu je Sarajevo još uvijek ubjedljivo najskuplji tim naše lige.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zukan = Djokanovic 1,5M eura !Virtu4l je napisao/la: ↑04 avg 2021, 22:10A vala napraviše Mančester Siti od ovog Elfsborga.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Ide nova kanta ove godine? sto je Borac bio prvi 2 mjeseca neme veze. Zukanovic gura Sarajevo

Ma to je Gluščevićev pulen, sa njim će proći kao sa Cimirotom i Duljevićem.
Ne guraš ti Sarajevo, ti guraš svoju dijagnozu.
Bolan pa nakucao si im 32 igrača u roster samo da bi napucao cijenu. Trenutno su bar četiri ekipe kvalitetnije od vas u ligi.
Đokanović tri puta skuplji od malog Lukića iz Borca.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Cijena igrača na transfermarktu jedna od najnebitnijih stvari u univerzumu.
Pa ko od ovi 32 igraca nema ugovor sa Sarajevom?
Ma eto solidna je orijentacija da čovjek ima bar neku polaznu tačku, osim za našu ligu gdje ovaj lupa cijene kao na menadžeru.
Šerbečić kod Zukanovica vrijedio milion eura, Norvežani ga odmah spustili na 300 hiljada.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
To je kad pričaš sa botom. Laže i ne smijem dati odgovor. I odmah nova laž. Nebi imao toliko postova da ima neki život
A vidi i na avataru ima Đokanovića
Je l' to Gluščević obećao 100 eura ako se proda
Nadam se da su ti bar nešto dali za sve ove godine koliko im bezobrazno pumpaš cijene, jer ako sve ovo radiš džaba, onda ne znam šta da ti kažem.

Je l' to Gluščević obećao 100 eura ako se proda

Nadam se da su ti bar nešto dali za sve ove godine koliko im bezobrazno pumpaš cijene, jer ako sve ovo radiš džaba, onda ne znam šta da ti kažem.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sretno velezu Sutra... nisu jaci od aeka ali nisu ni slabiji...moze se , samo Borbeno sa puno trke I organizovano... zadnja linija Nesmije dozvolit lopti da odskace nakon nabijanja ili duge lopte jer je hebeno na umjetnoj Travi iskontrolisati loptu kad odskoci a ako imaju brzog napadaca onda ste bas na belaju
Ma transfermarkt ne mora nista da znaci... To se pokazalo kad su nasi klubovi gubili od predstavnika Luksemburga,Moldavije,Crne Gore,Albanije pa i ovo zadnje ispadanje Vicine prčije iz Platonove...
Ko ne trci i ne bori se,taj nema sanse..
Ko ne trci i ne bori se,taj nema sanse..
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
- Kontakt:
Pa fukarama cijena u skladu sa fukarastinjom

- RollingPaper
- Kontakt:
Odkud ovoliko velika kvota na Velez, pa Sarajevo je lagano tuklo ove svedjane vise puta cini mi se Helsingborg i Orebro
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kvota 10 na pp, 9,30 inačeReX je napisao/la: ↑03 avg 2021, 20:30Past ce sigurno do pocetka utakmice. Pretjerano visoka brt. Jest Elfsborg favorit, bolji je svakako od Veleza i igra kuci, ali sto je mlogo, mlogo je.
Inace na njihovom stadionu, sto je nazalost praksa kod mnogi svedski klubova, je vjestacka trava. Sigurno ce i to otezati stvari za Velez.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Više faktora utiče.Ljudi masovno igraji na Elfsborg pa kvota na Velež raste.Oni su izbacili 4:0 i 5:0 ekipu koja je izbacila Sarajevo.Odmorniji su dosta od Veleža, igraju domaću utakmicu na umjetnoj travi gdje se bolje snalaze naravno.Mislim da je danas sve na njihovoj strani.RollingPaper je napisao/la: ↑05 avg 2021, 10:13Odkud ovoliko velika kvota na Velez, pa Sarajevo je lagano tuklo ove svedjane vise puta cini mi se Helsingborg i Orebro
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Pa stavi onda neku dobru kintu na Velez ako si lafcina.RollingPaper je napisao/la: ↑05 avg 2021, 10:13Odkud ovoliko velika kvota na Velez, pa Sarajevo je lagano tuklo ove svedjane vise puta cini mi se Helsingborg i Orebro

@igrajlopte 🐦
- RollingPaper
- Kontakt:
Stavio sam brate Bgm, i na Partizana sam zatego dvicuReX je napisao/la: ↑05 avg 2021, 13:10Pa stavi onda neku dobru kintu na Velez ako si lafcina.RollingPaper je napisao/la: ↑05 avg 2021, 10:13Odkud ovoliko velika kvota na Velez, pa Sarajevo je lagano tuklo ove svedjane vise puta cini mi se Helsingborg i Orebro![]()
Jeko vao cao mi gamo.Ljepsa je moja Remza.Volio bi da Velez ostvari atrakrivan rezultat pa da napunimo Grbavicu naravno sa mnom zajedno.Pripazite na visoke lopte i udarce glavom.Dakle korneri i prekidi ce biti najveca opasnost.Pozdrav Velezu od starog Manijaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.