Forum
Re: Forum
Vjerovatno ce ici regulacija ovoga pomocu neke pomocne trake 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Slozio bih se sa Cartom u vezi ovih smajlija koji su odlicni , samo mozda da se malo lista skrati ili uredi da bi bilo normalna opcija '' Posalji'' nista vise ostalo je sve za cistu 10.

04.10.2009 !!
Imaš shortcut za opciju Pošalji... ALT + S
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- RickBlaine
- Kontakt:
Daj dodajte jos samo ovaj: 

Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Idi u postavke i ukljuci ljetno vrijeme.filip13 je napisao/la:sat na forumu kasni jedan sat,svima je tako?
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:

ne znam u cemu je problem sa smajijima? nisam vidio dosad da je neko u jednom postu postao 10 razlicitih
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Nove smajlije posaljite na suncanje malo
- Donnie Darko
- Kontakt:
Imate dva smileya oznacena kao :roll :
Onaj stari koji koluta ocima, i ovaj

- Consigliere
- Kontakt:
Taman dosao da se zalimDonnie Darko je napisao/la:Imate dva smileya oznacena kao :roll :

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Kakve su ovo reklame mtel kad kliknem na ssba prvo to prodje pa tek onda naslovnicu vidim.? 

04.10.2009 !!
Molim admina da ukloni ovoliki broj smajlica..sad kad se djeca navuku na ovo unistice draz komunikacije i odgovarat cemo jedni drugima smajlicima..ostavite stare smajlije ove nove brisite..
+1
RickBlaine je napisao/la:Daj dodajte jos samo ovaj:
+1
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Pitanje koji su kriteriji ,da se forumas nominuje evntualno mu se da funkcija moderatora,ne bih da se petljam ali neki su nepunih dvije godine i dobijaju moderatorske funkcije,a neki su ovdje po 5,6 godina i zasita su aktivnina svim tema ii pisu jako fine postove i naneki nacin doprinose boljoj konverzciji na forumu , a da pri tome mozda i kada bi htjeli ne mogu prismrditi funk.moderatora.
p.s: nemojte uklanjati smajlije sada kada smo se izborili za njih
, vratiteone sa pistoljem i imtraljezom plssssssssssss 
p.s: nemojte uklanjati smajlije sada kada smo se izborili za njih

PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- samo_lijevo
- Kontakt:
pridruzujem se molbi.harry_90 je napisao/la:Molim admina da ukloni ovoliki broj smajlica..sad kad se djeca navuku na ovo unistice draz komunikacije i odgovarat cemo jedni drugima smajlicima..ostavite stare smajlije ove nove brisite..
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Ma nikad dosta smajlica, neka ih. Meni se djasvi.
Samo bih zamolio da vratite (odn. promijenite tekst) onog koji koluta ocima jer kad ukucam : roll : izadje onaj sto se valja od smijeha, a ne ovaj.
eh da, nedostaje mi i onaj banana smajli.

Samo bih zamolio da vratite (odn. promijenite tekst) onog koji koluta ocima jer kad ukucam : roll : izadje onaj sto se valja od smijeha, a ne ovaj.

eh da, nedostaje mi i onaj banana smajli.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Potrebno je da se meni dopadnu i onda ja subjektivno dajem pozive da mi pomognu.PEP je napisao/la:Pitanje koji su kriteriji ,da se forumas nominuje evntualno mu se da funkcija moderatora,ne bih da se petljam ali neki su nepunih dvije godine i dobijaju moderatorske funkcije,a neki su ovdje po 5,6 godina i zasita su aktivnina svim tema ii pisu jako fine postove i naneki nacin doprinose boljoj konverzciji na forumu , a da pri tome mozda i kada bi htjeli ne mogu prismrditi funk.moderatora.
p.s: nemojte uklanjati smajlije sada kada smo se izborili za njih, vratiteone sa pistoljem i imtraljezom plssssssssssss
da li je to stvar vise subjektiviteta ili objetivnosti u pogledu materijeadmin je napisao/la:Potrebno je da se meni dopadnu i onda ja subjektivno dajem pozive da mi pomognu.PEP je napisao/la:Pitanje koji su kriteriji ,da se forumas nominuje evntualno mu se da funkcija moderatora,ne bih da se petljam ali neki su nepunih dvije godine i dobijaju moderatorske funkcije,a neki su ovdje po 5,6 godina i zasita su aktivnina svim tema ii pisu jako fine postove i naneki nacin doprinose boljoj konverzciji na forumu , a da pri tome mozda i kada bi htjeli ne mogu prismrditi funk.moderatora.
p.s: nemojte uklanjati smajlije sada kada smo se izborili za njih, vratiteone sa pistoljem i imtraljezom plssssssssssss

p.s:zasto ste ukinuli par smajlija

PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Stvar je 100% subjektivna.
Istina, ponekad trazim savjet i misljenje ostalih moderatora, ali i njih sam ja izabrao.
Forum nije narodni, nije drustveno dobro, ne finansira se iz poreza ili nekih doprinosa svih forumasa, pa nema ni demokratskog biranja.
Istina, ponekad trazim savjet i misljenje ostalih moderatora, ali i njih sam ja izabrao.
Forum nije narodni, nije drustveno dobro, ne finansira se iz poreza ili nekih doprinosa svih forumasa, pa nema ni demokratskog biranja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.