NK Zvijezda Gradačac

flash
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la flash » 05 mar 2011, 21:20

....momak iznosi svoje misljenje i vi odmah petljate politiku u to....ako stavlja Borac ispred Zelje njegov izbor i pravo....chujjj ovog Bosnjacki mentalitet...pa mozda je momak i pravoslavac,katolik,jevrej......namecete svoje stavove kao jedine ispravne....ko ste??sta ste??i ja bih licno volio da Borac bude prvak jer to kvalitetom i zasluzuje ali posto sam lafo pripadnik druge religije morao bih po pravilu vise gotivit da Zeljo bude prvak iako im je ekipa za qrac....ne vidite dalje od nosa
Nema vise :P

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 05 mar 2011, 21:22

flash je napisao/la:....momak iznosi svoje misljenje i vi odmah petljate politiku u to....ako stavlja Borac ispred Zelje njegov izbor i pravo....chujjj ovog Bosnjacki mentalitet...pa mozda je momak i pravoslavac,katolik,jevrej......namecete svoje stavove kao jedine ispravne....ko ste??sta ste??i ja bih licno volio da Borac bude prvak jer to kvalitetom i zasluzuje ali posto sam lafo pripadnik druge religije morao bih po pravilu vise gotivit da Zeljo bude prvak iako im je ekipa za qrac....ne vidite dalje od nosa
ma brate razmisli zbog tog stava mi pusimo foru godinama ....
svi zajedno jedino mi jedni protiv drugih kontass!!
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 05 mar 2011, 21:23

flash je napisao/la:....momak iznosi svoje misljenje i vi odmah petljate politiku u to....ako stavlja Borac ispred Zelje njegov izbor i pravo....chujjj ovog Bosnjacki mentalitet...pa mozda je momak i pravoslavac,katolik,jevrej......namecete svoje stavove kao jedine ispravne....ko ste??sta ste??i ja bih licno volio da Borac bude prvak jer to kvalitetom i zasluzuje ali posto sam lafo pripadnik druge religije morao bih po pravilu vise gotivit da Zeljo bude prvak iako im je ekipa za qrac....ne vidite dalje od nosa
momak neznam sta se mijesas ti u diskusiju ,ti si koliko vidim i zenice i navijac si nekog celika ili tako nesto prema tome pssss :lol: :lol:

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 05 mar 2011, 21:31

@mm_hz

...ma kontam ja tebe...al druze ako budemo tako razmisljali fudbal ce nam biti gori od politike :D jest da je to tesko izvodivo ali ipak jeste...mislim da nam fali realnosti jer iskreno hebe se meni i za Borac i za Zelju ali kao neko realan mogu reci da je Borac mnogo ozbiljnija ekipa po igri i koja zasluzuje da bude prva...

@cuspajz

...dominiras :lol:
Nema vise :P

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 05 mar 2011, 21:33

ne mozes se yebati da ti ne udje,sto bi rekao stari indijski pjesnik! :D

drugim rijecima,ne mozes zelju nekad predstavljati (kad ti odgovara) multietnickim klubom koji ne priznaje nacionalne podjele i klubom svih bosanaca i hercegovaca,a akd ti odgovara druga prica onda se pozivati na bosnjacko jedinstvo i solidarnost bosnjackog zelje i ostalih bosnjackih klubova!

jesam li u pravu?

ps meni je bila bas simpa ona pjesmica "zeljo,zeljo,muslimanski tim,cijela bosna ponosi se s njim" :D :D ..nekako mi se cinila postenijom nego sad kad bi malo vako,malo nako :D

ja sam uvijek za ciste racune,bez licemjerja!

mačak u čizmama
Kontakt:

Post Postao/la mačak u čizmama » 05 mar 2011, 22:39

U ovoj državi ako si bošnjak ne smiješ navijati za borac a ako si srbin ili hrvat ne smiješ recimo navijati za velež. Sarajevska posla :o Bio sam danas na utakmici i mogu reći da željo nije zaslužio ni evropu a kamoli titulu. Ne znam za ubuduće ali danas je željo bio slab i nemoćan. Imao je igraća više i ništa nije mogao zvijezdi. A Amar osim je najveći hajvan u ovoj državi.

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 05 mar 2011, 23:21

zvjezdas je napisao/la:Jel to ovi iz Zelje znaju iz iskustva sta trebamo pripremiti Borcu.Da naravno,jer kljucni igraci Zeljini su srbi pa ih hrane slaninom valjda.Koji glupsoni,Borac smatraju klubom koji nije za BiH, a sami imaju toliko srba.
Oduvijek fascinirala sposobnost pojedinih ljudi da uz korištenje tako malog broja riječi napišu nesrazmjerno veliku količinu gluposti.

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 05 mar 2011, 23:25

svasta sam mislio da cu docekati,ali ne i da ce neko nekada prozivati gradacac za manjak bh patriotizma,nevjerovatno!
oprastam svima zato jer ubjedjujem sam sebe da ste premladi i ne znate nista osim onoga cime vas mediji kljukaju!

slijedeci put ocekujem da procitam da ni bihac nije dovoljno patriotski,ako se nadje tamo jedan da opsuje nekog iz sarajeva!

sta je sa vama ljudi...dobri vi?
Zadnja izmjena: Neprilagodjen, dana/u 05 mar 2011, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 05 mar 2011, 23:28

Neprilagodjen je napisao/la:svasta sam mislio da cu docekati,ali ne i da ce neko nekada prozivati gradacac za manjak bh patriotizma,nevjerovatno!
oprestam svima zato jer ubjedjujem sam sebe da ste premladi i ne znate nista osim onoga cime vas mediji kljukaju!
Meni je 45 jarane... i 11 gelera u nozi...a sam tvoj nick dovoljno govori da ne znas u kakvoj sredini zivis..

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 05 mar 2011, 23:28

U Gradaccu je multietnicnost.Rat je bio zesci nego bilo gdje.Mentalitet je takav da je tolerancija na nivou u gradu i sa okolnim opstinama iz RS.Ljudi normalno rade i postuju jedne druge.Dovoljno su pametni da su skontali da se mora zivjet zajedno u toleranciji a da je rat bio proizvod bolesnih umova.Ugledajte se na nas.Glupo je raspravljat o tome.Ko hoce da vrijedja i da se bavi politikom neka ide tamo gdje se time bave.Ovo je sport.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 05 mar 2011, 23:39

nema komsije ne dade nam se danas :( i Sloboda izgubi
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 05 mar 2011, 23:43

zvjezdas je napisao/la:Eto jedino su navijaci Zelje dozivjeli neugodnosti u Gradaccu.Toliko je navijackih skupina dolazilo i niko se nije pozalio.Opste smo poznati po gostoprimstvu.Vjerovatno svoje frustracije, zbog neosvojena tri boda,ispoljavate na ovaj nacin.

sigurno je to, inace smo uvijek osvajali bodove tamo pa sad nam vatra sto nismo opet, jedno je sigurno prosla tekma sa zvijezdom na grbavici, ustvari prosle sezone cjeli sjever je pjevo zvijezda i pozdravio vas aplauzom, danas ste vjerovatno guzicom vrata zatvorili...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 06 mar 2011, 00:44

mozel neko ubacit kakvu fotku s tekme
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

Dr.No

Post Postao/la Dr.No » 06 mar 2011, 00:45

bondich je napisao/la:mozel neko ubacit kakvu fotku s tekme
http://gradacac-x.com/content/view/1253/119/

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 06 mar 2011, 08:56

relno zeljo je puno jaca ekipa na papiru od zvijezde, ali to treba i na terenu dokazat.imali su juce dosta vise loptu u posjedu ali je nedostajalo hrabrosti u napadu te zadnji pas, posebno kod najiskusnijih beslije i narocito zebe. zvijezda odigrala takticki dobro ali bez tendencija da zabije gol. sve u svemu realna podjela bodova na banji ilidzi.

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 06 mar 2011, 09:13

Jucer se vidjelo,a svima je poznato da smo po bekovima i krilima losi kako naprijed tako nazad.Nismo losi u odbrani,sreda solidna kao i napad,ali krila nula.Vidjeli ste jucer sta je bek.Radovanovicu netreba ni Zeba ni Visca,covjek ko oluja protutnji i ubaci a vrati se i nazad na vrijeme i dobro zatvori.PTICA SA SLABIM KRILIMA NE MOZE DA LETI.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 06 mar 2011, 10:06

Ovo što su juče neka dječica uradila za svaku je osudu, takve treba odmah izdvojit i zabraniti dolazak na utakmice. Zbog takvih idiota ispadamo nepoželjna sredina što uopšte nismo, do sada je svaka grupa navijača bez ijednog incidenta gostovala na Banji i tako treba da bude uvijek. Ovo ne treba odobravati i ne treba prešutjeti, kamenovanje gostujućeg autobusa je nedopustivo za naš grad i strogo osuđujem ovakav čin.
A takođe desio se još jedan incident na poluvremenu kada je Željin navijač pokušao da uđe u službene prostorije NK Zvijezde i kada mu to nije bilo dopušteno fizički je napao jednog zaštitara.
Dragon Town

miki 90
Kontakt:

Post Postao/la miki 90 » 06 mar 2011, 14:02

ipak na kraju kad se sagledaju stvari trebali smo pokupiti 3 boda jer zvijezda nije ucinila nista da bi postigli go , a mi nismo imali ni srece a bgm ni napadaca koji bi realizovao dobre priliki ( misli se na popovica ) :roll:
Zadnja izmjena: miki 90, dana/u 06 mar 2011, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.
ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 06 mar 2011, 14:40

Ako vam je ono prestrogo iskljucenje,vi pojma nemate.Cisto udaranje laktom bez lopte,pred ocima pomocnog sudije na lijevoj strani.To sto je vas igrac bio isprovociran to je druga stvar.Prije onog iskljucenja na samom pocetku tekma lik udara Stanica laktom,ondje ste vec trebali popiti karton ali niste.I jos se lafo zalite :roll:

Zvijezda mesarska ekipa,bez ikakve sumnje 8-)
1921-2011

mačak u čizmama
Kontakt:

Post Postao/la mačak u čizmama » 06 mar 2011, 15:15

Esii TM87 je napisao/la:Ako vam je ono prestrogo iskljucenje,vi pojma nemate.Cisto udaranje laktom bez lopte,pred ocima pomocnog sudije na lijevoj strani.To sto je vas igrac bio isprovociran to je druga stvar.Prije onog iskljucenja na samom pocetku tekma lik udara Stanica laktom,ondje ste vec trebali popiti karton ali niste.I jos se lafo zalite :roll:

Zvijezda mesarska ekipa,bez ikakve sumnje 8-)

Tuži nas savezu ili se žali osimu :mrgreen: :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.