ma to je pabizo sa svojom podgrupomBianconeri1988 je napisao/la:Jesi li ti bio danas u Vrapčićima?
Vidio sam neku četvoricu kako se raduju nakon gola pRaščića?
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
NO PYRO NO PARTY
Evo, da se javim, da ne misle ljudi da ja mrzim Olimpic
Cestitke na pobjedi na teskom terenu u Vrapcicima, navijao sam za Velez, ali je Olimpic bio bolji i zasluzeno uzeo.
Cestitke na pobjedi na teskom terenu u Vrapcicima, navijao sam za Velez, ali je Olimpic bio bolji i zasluzeno uzeo.
Cuva Bog Zelju svog!
evo sad olimpicu prilika da napokon ne izgubi neku utakmicu protiv zelje...
bice 0-0 ko da gledam...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
bravo legendo-----to smo mi,,,,,,Buu je napisao/la:ma to je pabizo sa svojom podgrupomBianconeri1988 je napisao/la:Jesi li ti bio danas u Vrapčićima?
Vidio sam neku četvoricu kako se raduju nakon gola pRaščića?
Olimpic će sigurno da privuče dosta gledatelja povratkom na Otoku. Prvenstveno ljudi koji će dolaziti iz okolnih naselja (otoka/ap) da pogledaju tekmu i ubiju koji sat. Sve u svemu, interesantno je vidjeti jedan kvartovski klub u našoj ligi.
Koliko ce cijena karata biti na kup utakmici sa Zeljeznicarom?
- Bianconeri1988
- Kontakt:
10 KM vjerovatno!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
A 7 KM za ograđeni dio!Bianconeri1988 je napisao/la:10 KM vjerovatno!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
zar nije ogradjeni dio za goste i njihove navijace btw cestitke zbog dobrih igara i promjena unutar kluba
Jeste za goste.hordas'87 je napisao/la:zar nije ogradjeni dio za goste i njihove navijace btw cestitke zbog dobrih igara i promjena unutar kluba
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
pa zabrana je za goste i njihov dolazak valjda ovim ce se samo omoguciti legalan ulazak navijacima na grbavicu i samim tim moguci belaj na derbiju
Ako nije organizovan dolazak onda nije problem.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Gdje su oni insajderi @pabio i @mancini?
Koliko je karta sutra?
Koliko je karta sutra?
Ž '21!
- KB-TM87
- Kontakt:
don Gracić je rekao da neće pretjerivati, uobičajnih 10KMBianconeri1988 je napisao/la:Gdje su oni insajderi @pabio i @mancini?![]()
Koliko je karta sutra?
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Karte 7 i 10 sad za sta je 7, za sta 10 ne znam, samo tako rekose na TV-u
7 za ograđeni dio a ostali 10 KM.Sole je napisao/la:Karte 7 i 10 sad za sta je 7, za sta 10 ne znam, samo tako rekose na TV-u
Jesi li nas bolan poželio,,,,,,,,Bianconeri1988 je napisao/la:Gdje su oni insajderi @pabio i @mancini?![]()
Koliko je karta sutra?
'ocemo po 18- ti put izgibiti od zeljeznicara ili cemo iznenaditi bosnu i hercegovinu i odigrati X? 
bice X, jesil sretan?jos bolji je napisao/la:'ocemo po 18- ti put izgibiti od zeljeznicara ili cemo iznenaditi bosnu i hercegovinu i odigrati X?
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
0 - 1 ZEBA (ASISTENCIJA SMAJIĆ)tm84 je napisao/la:bice X, jesil sretan?jos bolji je napisao/la:'ocemo po 18- ti put izgibiti od zeljeznicara ili cemo iznenaditi bosnu i hercegovinu i odigrati X?
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.