FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
I opet se pojavile nejasnoće oko publike danas na trbinama. Pa ovaj savez, skupa sa kantonalnim, treba uništiti, zapaliti, ukinuti iz korjena. Koja je to bagra i mafija, nečuveno.
SVI DO JEDNOG!
SVI DO JEDNOG!
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
- Kontakt:
Smiješno šta sve rade, majku im je.bem nesposobnu.Zoom088 je napisao/la:I opet se pojavile nejasnoće oko publike danas na trbinama. Pa ovaj savez, skupa sa kantonalnim, treba uništiti, zapaliti, ukinuti iz korjena. Koja je to bagra i mafija, nečuveno.
SVI DO JEDNOG!
1921
1989
1989
pa jel se ide ili neide??????VolimRadnicki je napisao/la:Smiješno šta sve rade, majku im je.bem nesposobnu.Zoom088 je napisao/la:I opet se pojavile nejasnoće oko publike danas na trbinama. Pa ovaj savez, skupa sa kantonalnim, treba uništiti, zapaliti, ukinuti iz korjena. Koja je to bagra i mafija, nečuveno.
SVI DO JEDNOG!
Savez da je imalo dobar, ne bi dopustili da se Premijer liga igra u Gabeli i slicnim sredinama, a da ne govorim o namjestanju utakmica, pa jedna Slavija ima svog covjeka u Savezu, tako da je prosle sezone ostala u ligi na osvovu tog covjeka, pa Siroki Brijeg isto da nema svog covjeka u Savezu ne bi oni namirisali Evrope a kamoli da osvoje Kup, pa evo i ova utakmica Branitelj-Sloboda, prekinuta utakmica od strane nepoznatih navijaca(Ultrasa) i to je trebalo glat 0-3 registrovati zbog propusta domacina, ali ipak postoje bosnjaci i hrvati u Savezu tako da su ipak hrvati presudili da se ponovi utakmica. Tako da komsije nemoj te se bas cudit puno sto se tice Saveza. Svake godine se zna ko ce napustit Premijer ligu, i ko ce da udje u PL to oni imaju sve u planu.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
To je sad mač sa dvije oštrice. Ne usuđuju se pismenim putem odgovoriti na zahtjev da nam dostave informaciju da li možemo pred publikom igrati ovu kup utakmicu.nesh je napisao/la:pa jel se ide ili neide??????VolimRadnicki je napisao/la:Smiješno šta sve rade, majku im je.bem nesposobnu.Zoom088 je napisao/la:I opet se pojavile nejasnoće oko publike danas na trbinama. Pa ovaj savez, skupa sa kantonalnim, treba uništiti, zapaliti, ukinuti iz korjena. Koja je to bagra i mafija, nečuveno.
SVI DO JEDNOG!
S druge strane, ako bude raje na tribinama, mogu nas još više i žešće kazniti jer će onda biti da smo "prekršili njihovu odluku o zabrani".
Apsolutno se slažem s tobom.fukara87 je napisao/la:Savez da je imalo dobar, ne bi dopustili da se Premijer liga igra u Gabeli i slicnim sredinama, a da ne govorim o namjestanju utakmica, pa jedna Slavija ima svog covjeka u Savezu, tako da je prosle sezone ostala u ligi na osvovu tog covjeka, pa Siroki Brijeg isto da nema svog covjeka u Savezu ne bi oni namirisali Evrope a kamoli da osvoje Kup, pa evo i ova utakmica Branitelj-Sloboda, prekinuta utakmica od strane nepoznatih navijaca(Ultrasa) i to je trebalo glat 0-3 registrovati zbog propusta domacina, ali ipak postoje bosnjaci i hrvati u Savezu tako da su ipak hrvati presudili da se ponovi utakmica. Tako da komsije nemoj te se bas cudit puno sto se tice Saveza. Svake godine se zna ko ce napustit Premijer ligu, i ko ce da udje u PL to oni imaju sve u planu.
- Probisvjet
- Kontakt:
Dok se ne dignu klubovi sa TK uvijek cemo biti yebani. Umjesto sto se koljemo, bolje da se ujedinimo protiv mafije u savezu. TK mora imati jakog predstavnika u svim fudbalskim tijelima BiH i da zastupa interese klubova iz TK, a ne lopova u savezu.Zoom088 je napisao/la:Apsolutno se slažem s tobom.fukara87 je napisao/la:Savez da je imalo dobar, ne bi dopustili da se Premijer liga igra u Gabeli i slicnim sredinama, a da ne govorim o namjestanju utakmica, pa jedna Slavija ima svog covjeka u Savezu, tako da je prosle sezone ostala u ligi na osvovu tog covjeka, pa Siroki Brijeg isto da nema svog covjeka u Savezu ne bi oni namirisali Evrope a kamoli da osvoje Kup, pa evo i ova utakmica Branitelj-Sloboda, prekinuta utakmica od strane nepoznatih navijaca(Ultrasa) i to je trebalo glat 0-3 registrovati zbog propusta domacina, ali ipak postoje bosnjaci i hrvati u Savezu tako da su ipak hrvati presudili da se ponovi utakmica. Tako da komsije nemoj te se bas cudit puno sto se tice Saveza. Svake godine se zna ko ce napustit Premijer ligu, i ko ce da udje u PL to oni imaju sve u planu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Dok se kod nas vodi rasprava ko je veći seljak,šta je čaršija a šta nije,čije je se lice rumenilo na Kajmak stanici,ko ima modernije prevozno sredstvo, velike čaršije Široki,Gabela itd igraju PL,uzimaju trofeje..Svaka nama čast..pravi smo bosanci..Probisvjet je napisao/la:Dok se ne dignu klubovi sa TK uvijek cemo biti yebani. Umjesto sto se koljemo, bolje da se ujedinimo protiv mafije u savezu. TK mora imati jakog predstavnika u svim fudbalskim tijelima BiH i da zastupa interese klubova iz TK, a ne lopova u savezu.Zoom088 je napisao/la:Apsolutno se slažem s tobom.fukara87 je napisao/la:Savez da je imalo dobar, ne bi dopustili da se Premijer liga igra u Gabeli i slicnim sredinama, a da ne govorim o namjestanju utakmica, pa jedna Slavija ima svog covjeka u Savezu, tako da je prosle sezone ostala u ligi na osvovu tog covjeka, pa Siroki Brijeg isto da nema svog covjeka u Savezu ne bi oni namirisali Evrope a kamoli da osvoje Kup, pa evo i ova utakmica Branitelj-Sloboda, prekinuta utakmica od strane nepoznatih navijaca(Ultrasa) i to je trebalo glat 0-3 registrovati zbog propusta domacina, ali ipak postoje bosnjaci i hrvati u Savezu tako da su ipak hrvati presudili da se ponovi utakmica. Tako da komsije nemoj te se bas cudit puno sto se tice Saveza. Svake godine se zna ko ce napustit Premijer ligu, i ko ce da udje u PL to oni imaju sve u planu.
OFK Gradina Srebrenik
Radnički vodi 1:0.
Komšije ono Dobrodosli u Carsiju nema nikakve veze sa seljacima, mozda vi to mislite drugacije ali ja nikad necu reci da je Lukavac selo i da u njemu zive seljaci, shvatite malo da svugdje ima seljaka u glavima, ustvari iskren da budem ja se zgrozim kad vidim ko sve zivi u Tuzli i kakvog sve naroda ima, ali mi smo takav narod, mentalitet nam skroz glup i samo se gleda ko ce kome vise zabit i ko ce da ispadne faca.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa gdje ce ba Lukavac biti selo?..ja kako znam navijacka skupina Fukare odavno ti momci koriste kao uzrecicu u sve "carsija"...svakako da je svaki i taj manji gradic, pa i tuzla pretrpilo mnogo promjena kad se zaratilo..ebiga mnogo dobrih a i losih ljudi je doslo kako u TUzlu, tako i Lukavac.. tako su i Banovici prije rata nisu bili ovo sto su danas, jer vala i kod njih je dole sve doslo odnekud 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
Poluvrijeme je bilo 1-2, Slaven je preokrenuo...m1x je napisao/la:Radnički vodi 1:0.
3-2 završeno, golovi Džanić i Mace 2x.
-
- Kontakt:
Uhh dobro je, odavno u kupu nismom nista napravili...Casp3r je napisao/la:3-2 završeno, golovi Džanić i Mace 2x.
-
- Kontakt:
Eto znači preokret je bio, ma loša utakmica bila prvo poluvrijeme, četitke Softi na debiju i prvoj pobjedi, samo ne znam ko će nas voditi protiv Iskre jer on nema certifikat koji treba (ako nije u međuvremenu dobio) jer je i Maršalek digao sidro i napustio Radnički.....Casp3r je napisao/la:3-2 završeno, golovi Džanić i Mace 2x.
Ima Softa privremenu licencu, a mogli ste (oni koji su gledali) i danas da vidite da bez pravog šefa ova ekipa nije ni 10% od onog što može (i što je pokazala).samolukavac je napisao/la:Eto znači preokret je bio, ma loša utakmica bila prvo poluvrijeme, četitke Softi na debiju i prvoj pobjedi, samo ne znam ko će nas voditi protiv Iskre jer on nema certifikat koji treba (ako nije u međuvremenu dobio) jer je i Maršalek digao sidro i napustio Radnički.....Casp3r je napisao/la:3-2 završeno, golovi Džanić i Mace 2x.
Redžić podbacio, mislio sam da će barem protiv Slavena biti manje izgubljen u terenu nego inače. Migi prvo poluvrijeme dao maksimum, u drugom nešto slabiji, Jaha i Truma odigrali dobru utakmicu, Šuba malo rasejan, ali u ovakvoj situaciji poznavajući njega ogroman je teret sebi nabacio psihički.
Svo dužno poštovanje Softi, nit' ima autoritet, nit' može da iznese igru koja je potrebna. Plus izveo je Lugavića na poluvremenu, tj. ponovo se izvodi golman koji je najzaslužniji što smo ovako visoko plasirani, time se samo ponižava i umanjuje sve što je uradio.
Kako stvari stoje, ako se ne dovede niko da završi sezonu, pitanje je da li ćemo iznjeti više od 40 bodova na kraju.
Današnja utakmica je izgledala kao da su igrali sa 30% snage...ne znam ni kako su dosli do pobjede 

-
- Moderator
- Kontakt:
NijeBenjo_AFC86 je napisao/la:Je li bilo gledalaca.. jug, zapad?

Danas je bilo dobro kako se igralo protiv Slavinovića. Ništa bolja partija u ovakvoj situaciji nas ne očekuje u nedelju.South89 je napisao/la:Današnja utakmica je izgledala kao da su igrali sa 30% snage...ne znam ni kako su dosli do pobjede
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.