da, fakat likovi nisu normalnisantos je napisao/la:a TV1 hebo komplet marketing,pola tekme u reklame
BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
YOU'LL NEVER WALK ALONE
sad je situacija mnogo povoljnija po Rumune,Safet je rako da na startu imamo ono sto zelimo,gledajmo sada...
Necemo nikoga kritikivati,ne igra Safet,jednostavno su losi veceras,ne mogu da vjerujem kako su losi...
Racunajmo nulu ovdje i dajte da vidimo kako stojimo na tabeli sada...
Necemo nikoga kritikivati,ne igra Safet,jednostavno su losi veceras,ne mogu da vjerujem kako su losi...
Racunajmo nulu ovdje i dajte da vidimo kako stojimo na tabeli sada...
Ovdje se više nema šta izgubiti, treba krenuti u totalnu ofanzivu, ova rumunska obrana to neće izdržati. Stvarno sam iznenadjen ovako lošom predstavom. 
YNWA!
- ibrakadabra
- Kontakt:
iz keca u dvicu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sto je je, malo smo pi**asto usli u ovaj mec. Jesmo li se prepali ili je nesto drugo u pitanju, ne znam?
U drugom dijelu se moramo otvoriti, pa sta bude neka bude.
U drugom dijelu se moramo otvoriti, pa sta bude neka bude.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Barca u srcu
- Kontakt:
Inače se baš sad pokazao kao veliki stručnjak. Svaka mu čast na ovoj taktici. Ovim nećemo ni na prvenstvo Malih Antila otići, a kamo li na Euro 2012. Safete pu pu pu pu pu pu pu pu pu pu .Elegant je napisao/la:Ja bi zamolio ove strucnjake sa foruma da ne pljuju po Susicu.
Zadnja izmjena: Barca u srcu, dana/u 03 jun 2011, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.
santos je napisao/la:a TV1 hebo komplet marketing,pola tekme u reklame
Sve po zakonuuuuuuuuuuu
Ps. Zlaja - Edin u napad ... 3 - 5 - 2 !!!!!!!!!
Covjek koji postavi taktiku gdje se igra na kontre, bez brzog igraca, zasluzuje da se pljuje po njemu. Mislio sam da nije moguce odigrat gore nego protiv Francuske, ali evo uspjeli su. Kriminalna igra.Elegant je napisao/la:Ja bi zamolio ove strucnjake sa foruma da ne pljuju po Susicu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma svako je FUJ odigro, ali pape je najveci krivac za ovo

Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 03 jun 2011, 20:57, ukupno mijenjano 1 put.
Ja onog Mravca nisam ni u jednom duelu vidio niti je bio ijednom u dodiru sa loptom ?
Jeli neko drugi vidio mozda ?
Isto tako i Ibricic
E da je Papac tu , sad bi bilo 0 - 0 u to sam 100 % siguran
Jeli neko drugi vidio mozda ?
Isto tako i Ibricic
E da je Papac tu , sad bi bilo 0 - 0 u to sam 100 % siguran
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
SRANJE !!! ma **** ovo, fasovat cemo ovdje jos golova, pod hitno drugog napadaca, jer dzeko nista nije uradio ! mada mislim da je gotovo sad....
- miralem444
- Kontakt:
tako je.!!!!!!Elegant je napisao/la:Ja bi zamolio ove strucnjake sa foruma da ne pljuju po Susicu.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
**** mater, pa bolje su odigrali protiv Francuske duplo... Haha, Rumunima Luksemburg zabio gol na ovom stadionu, a nas oderase...
UBaci Besica i Ibisevica...
UBaci Besica i Ibisevica...
Ovo meni lici na utakmice protiv Francuske, Portugala (kuci), ne ide, ali nije da ne ide nego ne ide bas nikako. Cim ja vidim ona bezbrojna izbijanja Hasagica sve mi je jasno. Ali eto opet nadam se da ce se moci promjeniti bar igra u drugom poluvremenu, ali se onda zapitam, ako su nas ovako lomili kada smo igrali defanzivno, sta ce nam onda raditi ako krenemo u napad, jer vidim da im kontre idu i te kako.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
- ibrakadabra
- Kontakt:
Problem je sto nasi igraju ko p...ke.Nemogu centra precivm22 je napisao/la:SRANJE !!! ma **** ovo, fasovat cemo ovdje jos golova, pod hitno drugog napadaca, jer dzeko nista nije uradio ! mada mislim da je gotovo sad....
ovo se desi kad nas bosance spuca euforija... utakmice dobijene unaprijed se najcesce gube... jos smo imali i srece moglo je biti 5:0.... ohladit' glave, ubacit' ibisevica i borit' se za bod.... nije nemoguce, samo pjanic i miske trebaju prestat' glumit' iniestu i xavija
Odrashe nas ko zeceve.
Sad bar znamo gdje nam je mjesto, pa smo rahat do kraja kvalifikacia, jedino ako ne proradimo u drugom i ne zabijemo 3 komada, heh
Haj nema sikiracije narode!
Sad bar znamo gdje nam je mjesto, pa smo rahat do kraja kvalifikacia, jedino ako ne proradimo u drugom i ne zabijemo 3 komada, heh
Haj nema sikiracije narode!
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
- Goalgetter
- Kontakt:
Po kome onda da pljujemo ? Munibu ili Ilji ? SAVEZ NAPOLJEElegant je napisao/la:Ja bi zamolio ove strucnjake sa foruma da ne pljuju po Susicu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.