Dobro 6 imamo vec tako da znaci cekamo jos 34 sezoneBosco je napisao/la:Arsenal i Liverpool sebi mogu priuštiti nekih 40 sezona da uopšte ne budu u vrhu i pogodi šta ?
Opet su trofejniji klubovi od ovog kvazikluba.
Manchester City FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Kako ne zna kad u najjacoj ligi na svijetu ima 10 pobjeda i jedan remi uz gol razliku ko na Menageru.koalem je napisao/la:Ovaj Mancini nema pojma. Pa on nije normalan. Milner ne zna lopte centrirati, Mancini vadi De Jonga i ubacuje Johnsona(koji takođe ništa nije pokaz'o, ali s obzirom da je dobio 5 minuta...). Onaj kreten Kolarov nezna primiti lopte, Clishy presjedio na klupi. U 70 ubacuje Nasria, u 80 Aguera(đe će Dzeku i Balonju zajedno :S)..
Toure, Zabaleta i Silva patili loptu do iznemoglosti, a Balonja se opustio ko da je na treningu.
I onaj gol sto je dao, svaka cast, ali i moja nana bi ga zabila da se onako lopta odbije...
Naravoucenje - Pouka : MANČINI,.. NE ZNAŠ !
Il mozda u drugim Ligama ima ekipa koje znaju igrati fudbal ?
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
Pa nek njihovi navijaci i dalje zive na racun stare slave i nek i dalje nista ne osvajajuBosco je napisao/la:Arsenal i Liverpool sebi mogu priuštiti nekih 40 sezona da uopšte ne budu u vrhu i pogodi šta ?

Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Da ima 20 pobjeda, za mene je večeras je dokazao svoje znanje.Reuf je napisao/la:Kako ne zna kad u najjacoj ligi na svijetu ima 10 pobjeda i jedan remi uz gol razliku ko na Menageru.koalem je napisao/la:Ovaj Mancini nema pojma. Pa on nije normalan. Milner ne zna lopte centrirati, Mancini vadi De Jonga i ubacuje Johnsona(koji takođe ništa nije pokaz'o, ali s obzirom da je dobio 5 minuta...). Onaj kreten Kolarov nezna primiti lopte, Clishy presjedio na klupi. U 70 ubacuje Nasria, u 80 Aguera(đe će Dzeku i Balonju zajedno :S)..
Toure, Zabaleta i Silva patili loptu do iznemoglosti, a Balonja se opustio ko da je na treningu.
I onaj gol sto je dao, svaka cast, ali i moja nana bi ga zabila da se onako lopta odbije...
Naravoucenje - Pouka : MANČINI,.. NE ZNAŠ !
Il mozda u drugim Ligama ima ekipa koje znaju igrati fudbal ?
4.10.2009.
Pa šta misliš šta rade trenutno.dziza_23 je napisao/la:Pa nek njihovi navijaci i dalje zive na racun stare slave i nek i dalje nista ne osvajajuBosco je napisao/la:Arsenal i Liverpool sebi mogu priuštiti nekih 40 sezona da uopšte ne budu u vrhu i pogodi šta ?

Svejedno, City nikada neće biti klasa ova dva kluba, zapravo možda hoće, ali za vrijeme naših života sigurno neće.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nekad ti dodje u zivotu da ustanes na lijevu nogu, da ti se desi neki jutarnji peh a krajnji ishod tog dana je u vecini slucajeva negativanBosco je napisao/la:Joj Omere lave, al' ga i ti možeš filozofirat.Omerbavarac je napisao/la:
Teska situacija, ali ipak rjesiva, dokle god postoji nada, u istu treba vjerovati.![]()
Ispali su i gotovo, ko ih yebe nek su i ispali, dabogda im ovako svake godine bilo dok ne shvate da nije sve u novcu, da nemoš samo na 300 000 eura sedmično namamit igrače i mislit da si riješio sve probleme. Neće onu ni ligu osvojit, United je do Božića prvi. Možda eventualno neki kup da osvoje i da dogurajo daleko u onom smiješnom europskom polunatjecanju.
Recimo da je City imao danas bas takav dan, a ako jos dodamo neiskustvo igranja u LP-a, pa i atmosferu na stadinu Napolija, na kojem ih ni Bayern nije uspio pobijediti (

Dice se oni u Europi, ali vjerovatno dogodine, osim ako Villareal ne nacini cudo na El Madrigalu.
Treba i Cityu cudo, uskoro je i njima Bajram.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Bosco,stara jarančugo ,kako si se ti samo Payizir'oBosco je napisao/la:Arsenal i Liverpool sebi mogu priuštiti nekih 40 sezona da uopšte ne budu u vrhu i pogodi šta ?

Jbg ,ljudi imaju para i kupovaće sve dok im ne nestane.Iako trenutno mislim da im ne treba igrača i čisto sumnjam da će koga kupovati u januaru,sve zavisi kako sezona bude odmicala.Kad se ima ,može se @Bosco.Stvorili su zastrašujuću ekipu.
Očigledno je Mancini napravio veliku grešku kada je krenuo sa 2 napadača.Trebao je igrati samo Balonja ili samo Džeko.Onda bi imali jednog igrača više u vezi i Napoliju bi bilo dosta teže dolaziti u priliku.Mancini je tu pogriješio i zaslužuje da bude kritikovan nakon te greške.
Jednostavno,iako ima nade,ja ne vjerujem u prolaz Citya.Zašto bi Villareal igrao za City ? Napoli će dobiti u Villarealu ,a City ovamo i tu se priča završava.Niti se Villareal treba zahmetiti

You'll never walk alone.
Druze sjecas li se ti Chelsea prije Romana, realno gledajuci danas je novac najbitniji faktor u nogometu, mani se ti supljih o tradiciji, svima je profit u prvom planu. Pogledaj roster gradjana i vidjeces da trenutno su igracki jaci od vec bivse top 4-ke u Premu, ako budu pametno poslovali i ne budu divljali i dalje s transferima, ako dovedu nekog kvalitetnijeg trenera, malo ojacaju odbranu, oni ce sigurno biti svjetska klasa.Bosco je napisao/la:Pa šta misliš šta rade trenutno.dziza_23 je napisao/la:Pa nek njihovi navijaci i dalje zive na racun stare slave i nek i dalje nista ne osvajajuBosco je napisao/la:Arsenal i Liverpool sebi mogu priuštiti nekih 40 sezona da uopšte ne budu u vrhu i pogodi šta ?
Opet su trofejniji klubovi od ovog kvazikluba.![]()
Svejedno, City nikada neće biti klasa ova dva kluba, zapravo možda hoće, ali za vrijeme naših života sigurno neće.
Ja to nisam nigdje napisao. Samo sam rek'o da Gvardiolu necu porediti sa drugim trenerima dok se ne okusa u drugom klubu.Reuf je napisao/la:Sad ce doci @ Valencija i reci da je Manchini bolji od Gvardiole![]()
Mancinijevu trenersku klasu sam u vise navrata dovodio u pitanje,.. Formacija sa tri defanzivna vezna je nesto najgluplje sto je fudbal ikada vidio. Al' popravio se u ovoj sezoni. Siti dobija konture ozbiljne ekipe, polako definisu neki svoj poseban stil,.. Mancini udara pecat

Zao mi je sto su zijanili,.. Al' i ovako nista nije gotovo. Ako Viljareal bude igrao sa postenim namjerama, Napoliju nece biti nimalo lako. Al' nece ni Sitiju ako Bajern dodje sa motivom da pobjedi.
Tekmu nisam gled'o tako da nista ne mogu komentarisati,..
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Žao mi zbog Džeke ali iskreno mi drago zbog šminkera Manchinija i raspjevanih zvjezdica zato sada idemo lagano pa-pa.
Pa kamo tebe na forumu prijatelju ? Poželio sam da u tandemu podyebavamo ljude.VolimLiverpool je napisao/la:Bosco,stara jarančugo ,kako si se ti samo Payizir'oBosco je napisao/la:Arsenal i Liverpool sebi mogu priuštiti nekih 40 sezona da uopšte ne budu u vrhu i pogodi šta ?
Opet su trofejniji klubovi od ovog kvazikluba.![]()
Jbg ,ljudi imaju para i kupovaće sve dok im ne nestane.Iako trenutno mislim da im ne treba igrača i čisto sumnjam da će koga kupovati u januaru,sve zavisi kako sezona bude odmicala.Kad se ima ,može se @Bosco.Stvorili su zastrašujuću ekipu.

Nema govora da City ima strašnu ekipu, ali dok ne shvate da novac NIJE SVE neće qrcu valjat i moći ćeš ih prosut po stolu. Kad to shvate onda kukulele.

@dziza
Sjećam se Chelsea. Toliko star jesam.

Ne može neka tvornica slatkiša koja se danas otvorila furat se da je bolja od KRAŠ-a. Ne ide to tako.

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Napoli je trenutno bolja ekipa od Citya i vjerovano zasluženo ide dalje, u ove dvije utakmice je to pokazao.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
+1Bosco je napisao/la:Arsenal i Liverpool sebi mogu priuštiti nekih 40 sezona da uopšte ne budu u vrhu i pogodi šta ?
Ne samo da su trofejniji, vec je i njihov prestiz nedostizan za $ity.
Veceras su tradicija i vera u ideju pobedile gomilu para koju su sheici istresli i nadobudnog polutrenera, koji je samo bez konkurencije mogao da pobedjuje u Italiji.
Nisam znao da Celsea ismijavaju, al dobro. Malo je previse reci da je Napoli jaca ekipa, ali da su u dva medjusobna duela pokazali puno vise od sitija i zasluzili prolaz dalje, to stoji.
Ma kakvi oni bolan, to ti je samo faza, samo je pitanje vremena kad će past, vidjet ćete da će se na kraju borit za ligu šampionameho-medo je napisao/la:Cini se da ce City ispasti iz Lige sampiona ....Napoli ce sigurno u sledecem kolu pobijediti Viljareal tako da City ispada.
Nije mi jasno kako su ovi prvi u Engleskoj a jedan Napoli ih rastavi na proste faktore mislim Napoli jeste jak ali ako je Engleska premier liga najaca fudbalska liga na svijetu onda tim koji je na prvom mjestu te najace fudbalske lige svijeta trebao da rasturi ekipu koja se nalazi na 7.mjestu italijanske lige za koju svi govore da je to dosadna liga ali evo vam dokaz jedan Napoli je rastavio City na proste faktore

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- -Paja
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem City ispade iz grupe i to od nekakvih zabara koji cak ne znaju sutati loptu 

Dio Arsenala
Ne samo da je ispao nego je i dobro prošao večeras sa ovih 2:1.-Paja je napisao/la:Ne mogu da vjerujem City ispade iz grupe i to od nekakvih zabara koji cak ne znaju sutati loptu

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ako si gledo tekmu mozes slobodno priznat da je Napoli dominirao i bio bolji veceras sta je tu je.-Paja je napisao/la:Ne mogu da vjerujem City ispade iz grupe i to od nekakvih zabara koji cak ne znaju sutati loptu
- -Paja
- Kontakt:
Neoprostiv kiks, cuj od zabara da ispadnu ne mogu vjerovati. Jes da je City fulao zicere za prolaz pogotovo kloc Baloteli ali slab je to izgovor kad znas da su ih zabari izbacili.
Dio Arsenala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.