Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
47
24%
Zadovoljan
76
38%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
28
14%

Ukupno glasova: 198

alan_kardec
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la alan_kardec » 08 jun 2014, 00:46

Sve čestitke selektoru i igračima. Nisam gledao utakmicu, pa jel mi neko može reći hoće li biti kakvog snimka ili dal je neko već postavio snimak na net?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 jun 2014, 00:47

Mora se igrati u Sarajevu ipak su sponzori BHTelecom i Elektroprivreda sarajevske firme i one traže domaćinstvo u Sarajevu :lol: :lol: :lol: tako je MrMuscule :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 08 jun 2014, 00:47

samo_lijevo je napisao/la:
TMmanija2012 je napisao/la:Ovi sto se zale,sto glume patriote,rukometnu publiku..zasto vi niste dosli u Sa da podrzite BIH..sve neki BHF ,Belaji i ostali folovi ,al na forumu :) Pa nije Sarajevo na kraj svijeta..ja smijem se kladiti 90 % ovih sto laprdaju nikad nisu bili na nekoj tekmi nase repke,osim ako racunaju navijanje na forumu ;)
bili su,da nije njih i parter bi bio poluprazan.
Ti vodio navijanje..vidim ..poznat si mi :)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 jun 2014, 00:49

TMmanija2012 je napisao/la:
TMmanija2012 je napisao/la:Ovi sto se zale,sto glume patriote,rukometnu publiku..zasto vi niste dosli u Sa da podrzite BIH..sve neki BHF ,Belaji i ostali folovi ,al na forumu :) Pa nije Sarajevo na kraj svijeta..ja smijem se kladiti 90 % ovih sto laprdaju nikad nisu bili na nekoj tekmi nase repke,osim ako racunaju navijanje na forumu ;)
Pa jeste, na svakoj utakmici u Sa, bude veliki broj navijača iz Visokog i Goražda koji idu organizovano na utakmice rukometne reprezentacije
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 08 jun 2014, 00:49

semir01 je napisao/la:
TMmanija2012 je napisao/la:Ovi sto se zale,sto glume patriote,rukometnu publiku..zasto vi niste dosli u Sa da podrzite BIH..sve neki BHF ,Belaji i ostali folovi ,al na forumu :) Pa nije Sarajevo na kraj svijeta
joj sto ne mogu ovakvih likova :twisted: :twisted: nekome se isplati iz Tuzle Zenice... doci u Sarajevo pfffff samo da se vi koji zivite u Sarajevu opravdate a ne mozete jer Sarajevo ima najveci broj stanovnika ;) tako da ne pisi gluposti
Pa sto nisu ovi sto studiraju ili rade ovdje u SA otisli na tekmu kad su vece "patriote" od nas domicilnih?

Koliko ih je, mogli bi dva Koseva napuniti, a ne jednu Skenderuiju od 8000 ljudi.

Gdje je to Visoko, Kakanj, Breza, Hadzici, Konjic, Kiseljak?
Sve mjesta manje od sat vremena od Sarajeva udaljena.

Problem nasih praznih tribina je puno dublji od svega ovoga sto se ovdje veceras pominje.
Nije istina da ljudima nije stalo.

semir01
Kontakt:

Post Postao/la semir01 » 08 jun 2014, 00:50

semir01 je napisao/la:
TMmanija2012 je napisao/la:Ovi sto se zale,sto glume patriote,rukometnu publiku..zasto vi niste dosli u Sa da podrzite BIH..sve neki BHF ,Belaji i ostali folovi ,al na forumu :) Pa nije Sarajevo na kraj svijeta
joj sto ne mogu ovakvih likova :twisted: :twisted: nekome se isplati iz Tuzle Zenice... doci u Sarajevo pfffff samo da se vi koji zivite u Sarajevu opravdate a ne mozete jer Sarajevo ima najveci broj stanovnika ;) tako da ne pisi gluposti
Ljudi idu u Brazil na tekmu,a vama tesko doci u Sa..sta cemo sad ..forum patriote :lol:
U gradu od 500.000 stanovnika ne moze doci 8/9000 daj ba pokrij se bolje ti je ;) i vidjet cemo koliko ce naroda biti u Brazilu nevjerovatno kako se ove "Sarajlije" brane :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: semir01, dana/u 08 jun 2014, 00:51, ukupno mijenjano 1 put.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 08 jun 2014, 00:50

sta se nerviras,igrace se opet u Sarajevo.Raduj se pobjedi.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 08 jun 2014, 00:51

SRAMOTA SARAJEVO! I mene je sramota reci ovo za moj glavni grad ali jos jednom SRAMOTA! Ocigledno je da je u Sarajevu dok sam bio prije 3 dana primjetio sam da je najvaznije da se lijepo spremis za gradsku spicu i pogledas ispod naocala i mignes jednoj curici koja se obukla da Bog sacuva (pitam se samo sto ne hodaju gole, sta ce im te takozvane kratke suknjice).
Stojim iza svog mda ce drugi uvijek imati neku kritiku da je Sarajevo sto se tice patriotizma i ljubavi prema ovoj drzavi izgubio svoju car a zasto, zato sto se u Sarajevo doselili ljudi kojima se nije trebalo tako lako dopustiti da doseli. Volim svoj glavni grad ali ovo sto se desilo je ruglo i sramota da grad sa skoro milion stanovnika ne moze napuniti jednu dvoranu :pray: .
Predlazem da se buduce utakmice sve odigravaju ili u Cazinu ili u Bihacu mda neotesanim , neodgojenim i nepismenim hajvanima mi smo ovdje uvijek svi autonomasi ali se pitam ko je ustvari odbranio ovu drzavu i zasto ju je branio? Da babini sinovi vozaju Ferarije po Sarajevu a u drugim gradovima da jedva spajaju kraj sa krajem, da nemaju novca za skolovanje a u mom glavnom gradu se grade pa ne mozemo reci zgrade to su ZGRADURINE jos malo smo Dubaiji.

Sve to treba po kratkom postupku sto bi nas Izet Fazlinovic rekao ;)

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 08 jun 2014, 00:51

Sabinho je napisao/la: Ma to je nafuravanje samo na jedan sport pa onda pokusavaju predstaviti da smo ludi za svim rep.selekcijama ,kosarkasi igraju Euro u Sloveniji a bude nasih navijaca koliko i latvijskih, dok na jednu fudbalsku prijateljsku u Sloveniji u Februaru dodje desetak hiljada. Po povratku kuci sad vidim hvala Bogu kafici puni, nargilice se valjaju a svima puno 10km.
[youtube][/youtube]

:wave:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 08 jun 2014, 00:52

MrMuscle je napisao/la:... Msm da nijedna dvorana u ostalim nasim gradovima ne zadovoljava sve uslove (samo Zetra i Skenderija), pa cak ni ona u Zenici... i to je osnovni razlog sto se igra u Sarajevu, pored para naravno od sponzora...
HAHAHAH sta napisa frajer :
po čemu Mejdan nezadovoljava uslove ... u istom , ako ne i boljem je stanju od Skenderije i Zetre ... neobjašnjivo kako se Tuzla konstanstno preskače , čini mi se da će košarkaši tek igrati protiv neatraktivnog Islanda u Mejdanu i bez ikakvih plakata i reklama na portalima i TV-ima zagarantovano je da će Mejdan biti dupke pun ;) , još ima i onih kojima je skupa ulaznica , a koncert turbo folk ikone Ace Lukasa posjetilo 15000 sarajlija :silent:

@ ovako je bilo 2008 protiv Izraela
[youtube][/youtube]

@ na prijateljskoj utakmici mlade fudbalske Reprezentacije 5000 gledalaca ...
[youtube][/youtube]

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 08 jun 2014, 00:52

Prijateljska utakmica mladih u nogometu...između BiH i CG u Vrapčićima,zvizdan pa gotovo pun stadion.Dakle,nebitna utakmica,van grada.Reprezentacija treba igrati samo tamo gdje će imati podršku kakvu zaslužuje.To nije Sarajevo,oni imaju Ferhadiju.Prčilo ih španciranje
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 08 jun 2014, 00:52

Legendo reala,znam da dodje..to su raja koja vole rukomet..zive za te tekme..nekoga natjerati da gleda nesto ,a uopste ga nezanima..tesko je to ovdje objasniti..ja sam rekao prije par stranica rukomet u Sa je mrtav...kriv je savez..oni trebaju da procjene gdje raja uziva u rukometu.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 08 jun 2014, 00:53

pisac je napisao/la:
semir01 je napisao/la:
Pa sto nisu ovi sto studiraju ili rade ovdje u SA otisli na tekmu kad su vece "patriote" od nas domicilnih?

Koliko ih je, mogli bi dva Koseva napuniti, a ne jednu Skenderuiju od 8000 ljudi.

Gdje je to Visoko, Kakanj, Breza, Hadzici, Konjic, Kiseljak?
Sve mjesta manje od sat vremena od Sarajeva udaljena.

Problem nasih praznih tribina je puno dublji od svega ovoga sto se ovdje veceras pominje.
Nije istina da ljudima nije stalo.
Pa pola Visokog ti je večeras bilo na utakmici, druga polovina je na Aci Pejoviću :mrgreen:

Ironija jbg :crazy:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 08 jun 2014, 00:54

slika

Stočanima nije daleko. :salut: :bih:

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 08 jun 2014, 00:58

Bitan je uspjeh da raju malo uzdrma..sjetite se povratka nasih fudbalera iz Litvanije..mase ljudi su izasle na sarajevske ulice da docekaju nase momke..do jutra se slavilo.

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 08 jun 2014, 00:58

pisac je napisao/la:
IronMany je napisao/la:
pisac je napisao/la:90% na zalost.

U ostalom, pitaj nekoga iz Zenice sta se sve desava tokom dana i kakav grad prljav ostane nakon utakmice.
A gdje spada onih 10%?

Takvi k'o ti? Fini, nekonfliktni, kulturni toliko da za 90% navijaca koji dodju u Zenicu kazu da su papani, a da pri tome niti pojma nemaju o kakvim se ljudima radi!

Jel to to pisac ?

Nemoj mi smece ovdje sada pominjat, yebe mi se za smece. Odgovori mi na ovo da li smatras da svaki puta
11 000 ljudi su papani?

:kafa:

Na zalost, jedno veliko DA!!!

Otprilike slicna struktura ljudi koja ide i u Cevljanovice na koridu.
Odakle tebi pravo i koji si ti kura.c u ovom svijetu da ti 11 000 ljudi nazivas papcima i da se ti toliko izdises iznad njih, kao da si Bogom dan?
Jel tebe to majka rodila u Isusovim jaslicama pa si ti nesto poseban toliko ?
Jel te mozda PAPA poljubio u celo da si mozda nesto posebno?
Jel su te mozda posjetili vanzemaljci, a da to mi ne znamo, pa se ti toliko osjecas posebnim?
De bolan reci nam ko si ti i zasto si toliko poseban, a 11 000 ljudi su papci ?
De reci evo meni, prosvjetli me, da znam sledeci puta kada odem na utakmicu u Zenicu da bodrim zmajeve, kako da se ponasam, da ne ispadnem papak?
De molim te evo da mi objasnis neki kodeks ponasanja jer eto za tebe sam ja i jos 11 000 ljudi papci, a ti eto si neki supermega star, Boziji sin, kulturan u picku svoje materine, pa generaliziras stvari i poistovjecujes nas sve sa nekim kabadahijama.

Je.bali te svi bikovi sa koride i tebe i onog ko te nauci tako. Ja nikad koride nisam mogao ocima, a vrlo rado kad god mogu odem na utakmicu reprezentacije da bodrim momke, i ne gledam ko je kakav tamo, niti me zanima to uopste.
Papci su te othranili uhljupe jedan....
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 08 jun 2014, 01:00

Možda budemo imali i podršku na Islandu. Skandinavija je tu blizu relativno, a tamo ima dosta naših ljudi.

Ne znam jel' bezobrazno reći da očekujem jedno 100, 150 navijača na Islandu..
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 08 jun 2014, 01:00

IronMany je napisao/la:
pisac je napisao/la:
IronMany je napisao/la: Nemoj mi smece ovdje sada pominjat, yebe mi se za smece. Odgovori mi na ovo da li smatras da svaki puta
11 000 ljudi su papani?

:kafa:

Na zalost, jedno veliko DA!!!

Otprilike slicna struktura ljudi koja ide i u Cevljanovice na koridu.
Odakle tebi pravo i koji si ti kura.c u ovom svijetu da ti 11 000 ljudi nazivas papcima i da se ti toliko izdises iznad njih, kao da si Bogom dan?
Jel tebe to majka rodila u Isusovim jaslicama pa si ti nesto poseban toliko ?
Jel te mozda PAPA poljubio u celo da si mozda nesto posebno?
Jel su te mozda posjetili vanzemaljci, a da to mi ne znamo, pa se ti toliko osjecas posebnim?
De bolan reci nam ko si ti i zasto si toliko poseban, a 11 000 ljudi su papci ?
De reci evo meni, prosvjetli me, da znam sledeci puta kada odem na utakmicu u Zenicu da bodrim zmajeve, kako da se ponasam, da ne ispadnem papak?
De molim te evo da mi objasnis neki kodeks ponasanja jer eto za tebe sam ja i jos 11 000 ljudi papci, a ti eto si neki supermega star, Boziji sin, kulturan u picku svoje materine, pa generaliziras stvari i poistovjecujes nas sve sa nekim kabadahijama.

Je.bali te svi bikovi sa koride i tebe i onog ko te nauci tako. Ja nikad koride nisam mogao ocima, a vrlo rado kad god mogu odem na utakmicu reprezentacije da bodrim momke, i ne gledam ko je kakav tamo, niti me zanima to uopste.
Papci su te othranili uhljupe jedan....
Aferim. :thumbup:

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 08 jun 2014, 01:00

OT: Gdje li onaj procita da je u Zetri bilo 14000 da mi je znat. Tad je (protiv Danaca) bilo oko 9000,mozda maaaaalo manje. 14 milja ni u snu.
Nego,pogledam ovu press konferenciju i dodje mi da zaplacem. Sarajevska publika ne zasluzuje one momke.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 08 jun 2014, 01:02

Vi nas hranite u Sa..jarane posalji 2-3 milje maraka :rol:

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.