Vidim trenutno su pitari puni sebe parola "mi smo najjaci tim u drzavi" koja je na snazi dugi niz godina, a ne znaju ni sami kad su uzeli neki trofej, a kada ne ide drugi krivi (savez, sudije, Osim-i). Kad se samo sjetim Dine Selimovica "mi smo najjaci u drzavi ali svi su protiv FK Sarajevo pa nam se ne da".
Takđer Celik preko noci postalo "evropski Celik" misle imaju renoviran stadion pa su sila, a zapravo im je jedina dobra karika Jagodic igraci nista posebno. Istina imaju dobar niz nakon dugo vremena. Sad pred utakmicu sa Zeljom puno ocekuju, a slicno je bilo pred finale kupa pa nista nisu pokazali.
Na drugoj strani "ranjeni" Zeljo se sputava, otpisuje a svi dobro znaju za njegovu snagu, isti scenario kao prosle godine prvih 8-10 kola je bilo krizno a onda prvi na polusezoni, u nastavku bez poraza, bez primjenog gola, dupla kruna. Davno se pokazalo da smo trn u oko svima, kada ne ide kriv Zeljo, namjesta se, mnogi se vise raduju nasem kiksu nego vlastitoj pobjedi.
Siroki i Borac neocekivano "oslabili", mada ja ocekujem da ce se oni vratit u vrh ipak su daleko kvalitetniji od ostalih ispred njih.
Slavija nakon katastrofe od prosle godine sada krenula furiozno, samo da ne padnu u nastavku.
Ostali vise manje isti, Velez u teskom polozaju.