Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

ANTIFA !
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la ANTIFA ! » 27 sep 2012, 16:16

DevilS je napisao/la:Zbog opštinskih izbora
U subotu 06. oktobra sve utakmice 9. kola Premijer lige.
Od 14:00 sati uz direktan TV prenos igrat će Travnik - Sarajevo, dok će od 15:30 sati snage odmjeriti Leotar - GOŠK, Zvijezda - Gradina, Široki - Velež, Slavija - Čelik, te Zrinjski - Radnik, a od 18:30 igrat će Borac - Olimpic i Željezničar - Rudar. ;)

Moze , moze :)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 27 sep 2012, 19:45

Edol je napisao/la:Anele, otkud ti ti podaci o posjetama?
Sa stranice NFSBiH, samo sto tamo nema ovako, nego moras ulaziti posebno na svaki izvjestaj i sam racunati, ali eto, nije potrebno, vec sam ja to uradio :)

samoopusteno
Kontakt:

Post Postao/la samoopusteno » 27 sep 2012, 19:52

Grad je nas DS je napisao/la:Armagedon, ako sam dobro shvatio, kad te zandar prebije bez razloga, treba cutati ili..? :? Citam vise puta ovo sto si napisao i nikako skontati sustinu..
? & тортуру ? на " гостовања, & " ? " групе у ".

Ове ? ' групе & не $ гостовања $, то $ осјете на својој ", $ &.

? је & $ " то је ?. " $ ¥ $ ? (") &, а " пуно ?, вјеруј "...

&, ? тортура је ? " " на ?...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 27 sep 2012, 22:21

Vidim trenutno su pitari puni sebe parola "mi smo najjaci tim u drzavi" koja je na snazi dugi niz godina, a ne znaju ni sami kad su uzeli neki trofej, a kada ne ide drugi krivi (savez, sudije, Osim-i). Kad se samo sjetim Dine Selimovica "mi smo najjaci u drzavi ali svi su protiv FK Sarajevo pa nam se ne da".

Takđer Celik preko noci postalo "evropski Celik" misle imaju renoviran stadion pa su sila, a zapravo im je jedina dobra karika Jagodic igraci nista posebno. Istina imaju dobar niz nakon dugo vremena. Sad pred utakmicu sa Zeljom puno ocekuju, a slicno je bilo pred finale kupa pa nista nisu pokazali.

Na drugoj strani "ranjeni" Zeljo se sputava, otpisuje a svi dobro znaju za njegovu snagu, isti scenario kao prosle godine prvih 8-10 kola je bilo krizno a onda prvi na polusezoni, u nastavku bez poraza, bez primjenog gola, dupla kruna. Davno se pokazalo da smo trn u oko svima, kada ne ide kriv Zeljo, namjesta se, mnogi se vise raduju nasem kiksu nego vlastitoj pobjedi.

Siroki i Borac neocekivano "oslabili", mada ja ocekujem da ce se oni vratit u vrh ipak su daleko kvalitetniji od ostalih ispred njih.

Slavija nakon katastrofe od prosle godine sada krenula furiozno, samo da ne padnu u nastavku.

Ostali vise manje isti, Velez u teskom polozaju.

8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 27 sep 2012, 22:26

Elegant je napisao/la:Vidim trenutno su pitari puni sebe parola "mi smo najjaci tim u drzavi" koja je na snazi dugi niz godina, a ne znaju ni sami kad su uzeli neki trofej, a kada ne ide drugi krivi (savez, sudije, Osim-i). Kad se samo sjetim Dine Selimovica "mi smo najjaci u drzavi ali svi su protiv FK Sarajevo pa nam se ne da".

Takđer Celik preko noci postalo "evropski Celik" misle imaju renoviran stadion pa su sila, a zapravo im je jedina dobra karika Jagodic igraci nista posebno. Istina imaju dobar niz nakon dugo vremena. Sad pred utakmicu sa Zeljom puno ocekuju, a slicno je bilo pred finale kupa pa nista nisu pokazali.

Na drugoj strani "ranjeni" Zeljo se sputava, otpisuje a svi dobro znaju za njegovu snagu, isti scenario kao prosle godine prvih 8-10 kola je bilo krizno a onda prvi na polusezoni, u nastavku bez poraza, bez primjenog gola, dupla kruna. Davno se pokazalo da smo trn u oko svima, kada ne ide kriv Zeljo, namjesta se, mnogi se vise raduju nasem kiksu nego vlastitoj pobjedi.

Siroki i Borac neocekivano "oslabili", mada ja ocekujem da ce se oni vratit u vrh ipak su daleko kvalitetniji od ostalih ispred njih.

Slavija nakon katastrofe od prosle godine sada krenula furiozno, samo da ne padnu u nastavku.

Ostali vise manje isti, Velez u teskom polozaju.

8-)
đ
Vi manijaci ste meni nejasni, nekakve trnove ublehe i to sl spominjes bolan kako te nije stid pa Osim vam sve stvori, a poceli ste sranja praviti da je i on ruke mescini dig'o od vas... ranjeni ste sto je Osim jr, rekao, al' ste vi jednom nogom vec u mezaru, i nekakav raspored pominjete nesta nesta a nigdje veze mu prica.... Za Celik necu da spominjem nista... A jarane ne kaci se za Sarajevo, nemas argumentacije osim prvih 5-6 kola prosle godine i kad nam je oteto na Kosevu protiv Sirokog mi smo se raspali et...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 27 sep 2012, 22:29

a sta je bilo 2009/2010? ;) sjeti se, sjeti se.. 8-)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 sep 2012, 22:31

BeSha1992 je napisao/la: Vi manijaci ste meni nejasni, nekakve trnove ublehe i to sl spominjes bolan kako te nije stid pa Osim vam sve stvori, a poceli ste sranja praviti da je i on ruke mescini dig'o od vas... ranjeni ste sto je Osim jr, rekao, al' ste vi jednom nogom vec u mezaru, i nekakav raspored pominjete nesta nesta a nigdje veze mu prica.... Za Celik necu da spominjem nista... A jarane ne kaci se za Sarajevo, nemas argumentacije osim prvih 5-6 kola prosle godine i kad nam je oteto na Kosevu protiv Sirokog mi smo se raspali et...
jel te pustio stari na prošlu utakmicu, ili si ipak pratio kući ?
DRUG NEBI TI PUNCA

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 27 sep 2012, 22:56

iako sarajevo trenutno ima 5 bodova vise,ja mislim da je zeljo za njih manchester i da ce biti prvak sigurno...sarajevo ce biti drugo,a za preostala dva evropska mjesta ce se boriti siroki,borac,zrinjski i olimpic....borac ima fenomenalnu odbranu sa avdukicem,raspudicem,basicem,vuletom trivunovicem,odlican vezni red sa grahovcem,zizovicem,krunicem,ali problem je napad...u planu je da dovedemo dva brza spica na zimu,i ako pogodimo sa njima,ili bar opet vratimo bilbiju na 6 mjeseci,nece izmaci trece ili cetvrto mjesto,sigurno...

slavija je vec pocela padati,a borac se dize,a isto ocekujem i od sirokog..
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 27 sep 2012, 23:25

Armageddon2012 je napisao/la:iako sarajevo trenutno ima 5 bodova vise,ja mislim da je zeljo za njih manchester i da ce biti prvak sigurno...sarajevo ce biti drugo,a za preostala dva evropska mjesta ce se boriti siroki,borac,zrinjski i olimpic....borac ima fenomenalnu odbranu sa avdukicem,raspudicem,basicem,vuletom trivunovicem,odlican vezni red sa grahovcem,zizovicem,krunicem,ali problem je napad...u planu je da dovedemo dva brza spica na zimu,i ako pogodimo sa njima,ili bar opet vratimo bilbiju na 6 mjeseci,nece izmaci trece ili cetvrto mjesto,sigurno...

slavija je vec pocela padati,a borac se dize,a isto ocekujem i od sirokog..
mislim da si previse subjektivan prijatelju..ipak si ti jedno vrijeme bio vatreni strumf.. :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 28 sep 2012, 02:43

Elegant je napisao/la: Na drugoj strani "ranjeni" Zeljo se sputava, otpisuje a svi dobro znaju za njegovu snagu, isti scenario kao prosle godine prvih 8-10 kola je bilo krizno a onda prvi na polusezoni, u nastavku bez poraza, bez primjenog gola, dupla kruna. Davno se pokazalo da smo trn u oko svima, kada ne ide kriv Zeljo, namjesta se, mnogi se vise raduju nasem kiksu nego vlastitoj pobjedi.
Pa vidimo. Evo Vukasovic vam opet sudi. Sa njim nikada u gostima niste izgubili, ocito ste ozbiljno shvatili gostovanje u Zenici. :lol: :lol:

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 28 sep 2012, 09:49

Vamos je napisao/la:
Elegant je napisao/la: Na drugoj strani "ranjeni" Zeljo se sputava, otpisuje a svi dobro znaju za njegovu snagu, isti scenario kao prosle godine prvih 8-10 kola je bilo krizno a onda prvi na polusezoni, u nastavku bez poraza, bez primjenog gola, dupla kruna. Davno se pokazalo da smo trn u oko svima, kada ne ide kriv Zeljo, namjesta se, mnogi se vise raduju nasem kiksu nego vlastitoj pobjedi.
Pa vidimo. Evo Vukasovic vam opet sudi. Sa njim nikada u gostima niste izgubili, ocito ste ozbiljno shvatili gostovanje u Zenici. :lol: :lol:
Naravno da smo shvatili. Ovo moramo da dobijemo onako il ovako :lol: Kad ga Zeba iz penala :mrgreen:
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 28 sep 2012, 12:20

Ma novinari su čudo. Liga je još i dobra. Ovaj portal kaže:

Preko pola hiljade Željinih navijača

Invazija Manijaka na Zenicu

ČUJ POLA HILJADE :lol: :lol: :lol:

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 28 sep 2012, 12:45

irh je napisao/la:Ma novinari su čudo. Liga je još i dobra. Ovaj portal kaže:

Sta je smijesno, toliko vas ukupno dolazi na domace utakmice.... Ako i toliko......
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

samoopusteno
Kontakt:

Post Postao/la samoopusteno » 28 sep 2012, 12:52

" је ?, а не & " " $...

?, & % " "? $" :D

Је ?` " % :"" петсто &" ? "" ? $ &" ... :D

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 28 sep 2012, 12:54

samoopusteno je napisao/la:" је ?, а не & " " $...

?, & % " "? $" :D

Је ?` " % :"" петсто &" ? "" ? $ &" ... :D
Pola hiljade zaebanije zvuci....
Ma pola milje najcesce govorim......
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 28 sep 2012, 13:14

Kada je Velež 2009. godine čini mi se igrao na Koševu, bilo oko 2000 navijača, i ništa slično se nije napisalo :mrgreen:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 28 sep 2012, 13:14

Mozel nam neko od manijaka otipkati kako je bilo proslih godina u prvenstvu :lol: Nisam upratio :lol: Jer samo u proslom vremenu pisete,malo ko u sadasnjem :D Kako je bilo u pocetku prosle godine,imal koji da objasni :lol: FoOOola unaprid :lol: :lol: :lol:
::::SAMO ČELIK::::

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 28 sep 2012, 13:28

zamorano je napisao/la:Mozel nam neko od manijaka otipkati kako je bilo proslih godina u prvenstvu :lol: Nisam upratio :lol: Jer samo u proslom vremenu pisete,malo ko u sadasnjem :D Kako je bilo u pocetku prosle godine,imal koji da objasni :lol: FoOOola unaprid :lol: :lol: :lol:
Ovo ''foooola'' bi ti ispao fazon, da nisi u istoj rečenici pokazao da si polupismen, tako da ovo ''fooola'' i pristaje tvom vokabularu. :D

P.S.
Gdje su pozdravi za stare manijake? :lol: :lol:

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 28 sep 2012, 13:35

voltron30 je napisao/la:
zamorano je napisao/la:Mozel nam neko od manijaka otipkati kako je bilo proslih godina u prvenstvu :lol: Nisam upratio :lol: Jer samo u proslom vremenu pisete,malo ko u sadasnjem :D Kako je bilo u pocetku prosle godine,imal koji da objasni :lol: FoOOola unaprid :lol: :lol: :lol:
Ovo ''foooola'' bi ti ispao fazon, da nisi u istoj rečenici pokazao da si polupismen, tako da ovo ''fooola'' i pristaje tvom vokabularu. :D

P.S.
Gdje su pozdravi za stare manijake? :lol: :lol:
Aha upamtio si i ti kao i svi ostali manijaci :lol: Pozdrav za stare manijake :lol: :lol: I treba da upamtiš :lol: Hajd dok si tu podsjeti nas kolika je razlika bila u prvih 7 kola u proslom prvenstvu :D FooOOola još jednom unaprid :lol:
::::SAMO ČELIK::::

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 28 sep 2012, 14:18

Hypnose je napisao/la:
irh je napisao/la:Ma novinari su čudo. Liga je još i dobra. Ovaj portal kaže:

Sta je smijesno, toliko vas ukupno dolazi na domace utakmice.... Ako i toliko......

Izvini, žao mi je što nisi taliki kapicitet da shvatiš kako moje riječi nisu bile atak na navijače Želje.

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, denimen99, ErosViverosViv, Pablo11, Proximic, WeekendOffender i 32 gosta.