To je onaj sto su Slovenci mislili da pokupe, al ih momak ono bosanski odyebao.legenda reala je napisao/la:Ma stanite ba odakle se stvori ovaj Imran Polutak, vidim 17 godina 2.09 visok
Inace,kakvi su mladi Cesi?
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
To je onaj sto su Slovenci mislili da pokupe, al ih momak ono bosanski odyebao.legenda reala je napisao/la:Ma stanite ba odakle se stvori ovaj Imran Polutak, vidim 17 godina 2.09 visok
Ma znam ja koje on, ali nisam znao da je ovako dobar centar i da je pravo visok za svoje godine, može li on još rasti, tamo do 2.15 npr.emir79 je napisao/la:To je onaj sto su Slovenci mislili da pokupe, al ih momak ono bosanski odyebao.legenda reala je napisao/la:Ma stanite ba odakle se stvori ovaj Imran Polutak, vidim 17 godina 2.09 visok
legenda reala je napisao/la:Ma znam ja koje on, ali nisam znao da je ovako dobar centar i da je pravo visok za svoje godine, može li on još rasti, tamo do 2.15 npr.emir79 je napisao/la:To je onaj sto su Slovenci mislili da pokupe, al ih momak ono bosanski odyebao.legenda reala je napisao/la:Ma stanite ba odakle se stvori ovaj Imran Polutak, vidim 17 godina 2.09 visok![]()
Amagelos je napisao/la:Ja koliko se sjecam i ako prodjes prvu grupnu fazu opet nisi siguran za opstanak u A diviziji.
Amagelos je napisao/la:Ja koliko se sjecam i ako prodjes prvu grupnu fazu opet nisi siguran za opstanak u A diviziji.
Pasha je napisao/la:šta si ba opsjednut centimetrima.![]()
![]()
za europske košarke skoro pa idealna centarska visina je to. dobro možda još jedno dva centa da uhvati...
a đe neću biti, godinama nas nadskače ko stigne, a sad napokon imamo dobre centre u najavi Juka,Emir sad i ovaj mali Imran, samo nek još rastu sva trojicaPasha je napisao/la:šta si ba opsjednut centimetrima.![]()
.
Pasha je napisao/la:velika sreća biti biran na draftu.
znaju to mnogi europski centri. Weiss npr. koji je bio 15 pik, pa nikad ne zaigra u NBA...
Amer je visok 206cm, a opet nas i Grci nadskakaše...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.