UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Auuuu
Ja sjedim otvorio usta punu minutu nisam se pomjerio
Taman na početku Vlado Boban govori "ovdje sve može biti gotovo za 20ak sekundi"

- Donnie Darko
- Kontakt:
Ngannou se na momenat usrao da je usmrtio lika.
Ja sam se nadao da ćemo bar 1 rundu gledati 

Al ga zaledi yebote, pa ovi krošeji bi srušili zid a kamoli Rozenstruika.
Rozenstruik odnesose kao da nije ni bio u kavezu.
Svaka cast Ngannou, sad u miru moze cekati borbu za titulu, a tamo je sve moguce, on je svoje obavio, a sa ovakvim powerom protiv kojeg nema odbrane, ni titula nije daleko.
Svaka cast Ngannou, sad u miru moze cekati borbu za titulu, a tamo je sve moguce, on je svoje obavio, a sa ovakvim powerom protiv kojeg nema odbrane, ni titula nije daleko.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Lika sa ovakvim udarcem ne možeš potcjeniti, koliko god neko bio sve ukupno bolji, jednostavno moraš biti oprezan sve vrijeme.
Dvojica koja ga cekaju mogu bez problema ici na obaranja to mu je ahilova.alex1991 je napisao/la: ↑10 maj 2020, 05:44Al ga zaledi yebote, pa ovi krošeji bi srušili zid a kamoli Rozenstruika.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Stipe je popio par cistih udaraca od njega, svaka cast kako ih je prezivio i nastavio onako samouvjereno.
To je poznata cinjenica da mu je parter losija strana, uostalom to je i jedini nacin da se pobijedi ova zvijer, jer ga u stojci ne mozes dobiti, međutim mec pocinje u poziciji koja njemu odgovara i nikad ne mozes biti siguran da te jedan od ovih projektila nece pogoditi u bilo kom dijelu meca, i tu ti je kraj.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
To pricas o onim kasnije rundama nakon što ga je ismrcvario na parteru?Donnie Darko je napisao/la: ↑10 maj 2020, 05:55Stipe je popio par cistih udaraca od njega, svaka cast kako ih je prezivio i nastavio onako samouvjereno.
Kakvo koljeno Cejuda... Mada mislim da je sudija mogao još malo da pusti, kao da se Cruz tek počeo dizati kad je prekinuo.
Triple C 

- Donnie Darko
- Kontakt:
Ode u penziju 

Naravno, naravno... Ne umanjujem pobjedu, bilo je mnogo gorih prekida, nekako da je sekundu ranije prekinuo bilo bi opravdanije, ovako se Cruz počeo dizati, ali realno sve je vodilo prekidu, da li tad ili par sekundi posle.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sta sad izvodi Cejudo 

U suštini ogroman procenat boraca je mogao nastaviti nakon što je sudija prekinuo nebitno u suštini da li je bio pri sebi ili ne, ako te ovaj udari jedno 10 puta bez da vratiš 1 to je kraj.
Znam da ovo znaš, al' eto da napišem za ubuduce da i ostali znaju to je pravilo kod sudija i mnogo nezahvalan posao mnogo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.