Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
Prije utakmice Hajduk - Split najavljeno da će na utakmicu između ostalih promatrati i skauti BvB, Man City-a, Bordeaux..Pa eto da ne bi previše lagali ljudi ipak stave da ga je najskromniji tim skautirao, pa dodaš u paket i Koussia-a da izgleda manje sumnjivo, jer taj Kouassia bi mogao biti dobar igrač..
Mada opet može biti da su ljudi prvi put na utakmicama Hajduka, pa u moru loših igrača zapaziš one koji su se pokazali manje lošim taj dan. Idući put kad dođu vidjeće da su ipak džaba trošili novce na put do Splita.
Mada opet može biti da su ljudi prvi put na utakmicama Hajduka, pa u moru loših igrača zapaziš one koji su se pokazali manje lošim taj dan. Idući put kad dođu vidjeće da su ipak džaba trošili novce na put do Splita.
Zadnja izmjena: Astren, dana/u 09 dec 2014, 13:20, ukupno mijenjano 1 put.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:

Skoro 20 godina oni traze nasljednika...
Sta je Hendaro, opet trazis ban svijecom.Hendo je napisao/la:Vidi ovg bh sport. Prije nosao Prcićev avatar da ga Pape pozove sada ga valjda sramota pa nosi Štilićev.
A Tino u Bordeauxu kao i Pjanić u Romi I Madridu, Džeko u Realu Milanu, Mahmutović napustio Češku, Misimović u Sarajevu, Lulić u Juventusu, Begović napokon napustio Stoke... Da ne brojim dalje.
Prcica sam nosao jer ej zasluzio poziv, sada nosam Semira jer ga i on zasluzuje. Podrzavam svakog naseg uspjesnog mladica koji gine za nasu drzavu a tu se ne nalazi amidjino zlato koje je primjer nepotizma, korupcije, stele i svega necasnog u zivotu.
To sto ti furas taj fazon je tvoj problem, a ove spekulacije su samo jeftin pokusaj da se amidjino zlato izdigne iz jeftinog sivila propalog ajduka, kao i price na koje ste svrsavali da amidja preuzima Barsu, Galatu i ostalo.
Sto bi rekli nadrealisti, cika Ahmo bajkicu, bajkicu.
@calcio, tebi treba dati da budes pocasni clan obitelji Susic!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
tino ce biti i dalje reprezentativac ma ko bio selektor ,realno i zasluzuje poziv medju najbolji 23 .zivi bili pa vidjeli
Ma tako je onaj krmak Darko izmisljo i da je Hadzic potpisao za Middlesbrough i Newcastle. Suplja.Cartman je napisao/la:Koliko je platio za ovaj clanak? Zainteresovani kao Verona.calcio je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/bordea ... /141209003
http://sportnet.at/home/fussball/bundes ... d-vertraut" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Interni moderator
- Kontakt:
kad se amidzino zlato nije nigdje prodalo ni nakon silnog guranja na SP ne vidim gdje bi ono moglo igrat na vrhunskom nivou...kako to mali Besic iz mrtve madzarske lige i jos smijesnijeg kluba za kojeg je i raspali ajduk institucija,pljas pa u everton....tincicev talent i izlog SP sigurno nisu vidjeli skauti najboljih svjetskih klubova...mislim

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Bešić u Everton,Medo iz spora u Deportivo,Sunjic isto.A Tino ništa? Ja mislim da je čak na Sp imao dužu minutazu od medunjanina ali da je igrao i 900 minuta ako kvaliteta nema onda je sve džabe.staragarda je napisao/la:kad se amidzino zlato nije nigdje prodalo ni nakon silnog guranja na SP ne vidim gdje bi ono moglo igrat na vrhunskom nivou...kako to mali Besic iz mrtve madzarske lige i jos smijesnijeg kluba za kojeg je i raspali ajduk institucija,pljas pa u everton....tincicev talent i izlog SP sigurno nisu vidjeli skauti najboljih svjetskih klubova...mislim![]()
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
http://****/clanak/5013/ekskluz ... elja-psg-a" onclick="window.open(this.href);return false;
hahahahahahahahahahhaahahahahahahahahahahahahahahahah
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
OOOO mati milaBassha je napisao/la:http://****/clanak/5013/ekskluz ... elja-psg-a

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
- Kontakt:
a iskreno odgovorite bili voljeli da ode u neki bolji klub da postane bolji igrac ili vam je vece zadovosljstvo da propadne kao igrac pa da mozete reci kako ste bili upravu da on nema pojma
- tuzlak1987
- Kontakt:
Volio bih da ode u neki prosjecni klub Serie A i da odigra komplet sezonu, ili Bundeslige prosjecni klub. Mislim da bi to bio dobar fit to (nista jace) i jos da se i on i Hajduk udaraju u guzicubordobijeli je napisao/la:a iskreno odgovorite bili voljeli da ode u neki bolji klub da postane bolji igrac ili vam je vece zadovosljstvo da propadne kao igrac pa da mozete reci kako ste bili upravu da on nema pojma

Po mjeri bi mu bila Parma, Atalanta, Chievo, Verona, Torino ili Koln, Mainz, Freiburg, Herta...
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 13 dec 2014, 12:36, ukupno mijenjano 1 put.
Mene sto se tice, da Bog da on sutra potpisao za najbolji tim na svijetu i bio im svaku tekmu u prvih 11.bordobijeli je napisao/la:a iskreno odgovorite bili voljeli da ode u neki bolji klub da postane bolji igrac ili vam je vece zadovosljstvo da propadne kao igrac pa da mozete reci kako ste bili upravu da on nema pojma

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Bitno je da se on i slicni njemu drze podalje od reprezentacije dok ne potpisu za taj veci klub i ne izbore svoje mjesto.bordobijeli je napisao/la:a iskreno odgovorite bili voljeli da ode u neki bolji klub da postane bolji igrac ili vam je vece zadovosljstvo da propadne kao igrac pa da mozete reci kako ste bili upravu da on nema pojma
A ovako iz strasnog 'ajduka u prvih 11 repke

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Čitao sam po francuskim medijima tu vijest, ali ne izgleda mi da je to ostvarivo, novinari pišu svašta
Radije bih da vidim sta ce biti za Bordeaux, o tome se više šuška

Radije bih da vidim sta ce biti za Bordeaux, o tome se više šuška

Amidza sređuje transfer u PSG

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
The Best Amidza of the world
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
Ako ovaj mali ode u PSG, onda je sve moguće, ja ću, kol'ko sutra, konkurisat za posao u sjedištu UN u New Yorku. Što, šta fali?
Zadnja izmjena: BozePetra, dana/u 13 dec 2014, 14:25, ukupno mijenjano 1 put.
#Salihović
Ide on u Germaniaspor.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Parizani smatraju da Tino ima lijepo prezime.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ovaj moze u Pariz samo kao turista u posjetu amidzi, bas ce sad u Martu za sledecu reprezentativu pauzu imati slobodnog vremena, pa neka mu amidza sredi kartu.
Trenutno korisnika/ca: FerdinandF, Goalgetter i 24 gosta.