PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Rece lik kojeg 80% foruma mrzi i smatra najvecim glupanom zbog izjava 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Izbjeze ti meni pitanje za vasu upravu, nego hoces li ti biti na kosevu sad protiv mađara? : )
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Superkup = osnovna pravila fudbalske igre 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dobro, skontali smo, Sarajevo>Željezničar po svim fudbalskim parametrima, posebno po marketignu i tako dalje 
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Opraste sa tom JugoslavijomMortemHz je napisao/la:Pa hajde daj mi tu istinu,ti si jedini koji pises to?
Invincible,da razbijemo i tvoje lazi opet
1.Te drzave vise nema i mi cemo zauvijek biti najtrofejniji klub iz BH u Jugoslaviji
2.Sarajevo je uspjesnije jer imamo 2 play-offa EL,imate to u Jugoslaviji kao sto imamo takmicenje veceg ranka i veceg znacaja,samo sto ste vi dlaje dogurali u losijem rangiranom takmicenju
3.Imate vise titula u BiH dok mi u drzavi koje vise nema,ovo za BiH ce se promijeniti uskoro aBd a za Jugoslaviju nikad nece.Ovo zadnje je laz,Sarajevo je prvi prvak iz BiH U Jugoslaviji,zeljo je osvojio prvu i jedinu titulu u Jugoslaviji poslije 51 godinu postojanja
Kada budete najtrofejniji klub BiH ja ću vam prvi čestitati, kapak do tada
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Pazi ti kakve oni scenarije konstruisu, a jos su u rangu Modrice 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Isto ko vi i Vrbanjusa
Ajzea,to nije pranje to su cinjenice,jos 2 godine i 1 kup i sve ukupno smo najtrofejniji,vrijedi sacekati
Ajzea,to nije pranje to su cinjenice,jos 2 godine i 1 kup i sve ukupno smo najtrofejniji,vrijedi sacekati
Isto k'o da su oni sami u ligi pa unaprijed upisuju sve titule u narednih pet godina
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Ludilo, da cita neko sa strane pomislio bi da se radi o klubu koji dominira godinama, a realno nisu ni u top 3 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne upisujemo,nadamo se pa sta bude bude,bitno je sad biti prvak radi koeficijenta sljedece sezone,imamo solidne sanse biti nosioci
Onaj je najkrvaviji što reče da je Željo samo u titulama uspješniji od Sarajeva dok su oni u marketingu... Još nešto je nabrojao ali od smijeha više nisam mogao ni čitat

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- invincible1921
- Kontakt:
Pa sta sad hajmo rec da Zvezda nije osvojila Ligu prvaka jer boze moj tad je bilo slabije takmicenjeMortemHz je napisao/la:Pa hajde daj mi tu istinu,ti si jedini koji pises to?
Invincible,da razbijemo i tvoje lazi opet
1.Te drzave vise nema i mi cemo zauvijek biti najtrofejniji klub iz BH u Jugoslaviji
2.Sarajevo je uspjesnije jer imamo 2 play-offa EL,imate to u Jugoslaviji kao sto imamo takmicenje veceg ranka i veceg znacaja,samo sto ste vi dlaje dogurali u losijem rangiranom takmicenju
3.Imate vise titula u BiH dok mi u drzavi koje vise nema,ovo za BiH ce se promijeniti uskoro aBd a za Jugoslaviju nikad nece.Ovo zadnje je laz,Sarajevo je prvi prvak iz BiH U Jugoslaviji,zeljo je osvojio prvu i jedinu titulu u Jugoslaviji poslije 51 godinu postojanja
To hocel se promjenit vidjecemo, vi pricate tu pricu ima eo vise od 5 godina, pa jedva i ovu jedno osvojiste...ah da vi imate marketing, poslovanje vi ste uspjesna firma, kome jos trebaju trofeji kad se tako radi
I na kraju optuzio si me da lazem, sta sam slago ?
=\_1921_/=
Sta on zna o toj tituli kad je tada imao 3 godine.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I svemu ostalom mozda?Ajzea je napisao/la:Onaj je najkrvaviji što reče da je Željo samo u titulama uspješniji od Sarajeva dok su oni u marketingu... Još nešto je nabrojao ali od smijeha više nisam mogao ni čitat![]()
Hajde super eto vi budite uspješniji u marketingu, prodaji članskih, najavama a mi ćemo samo u trofejima. Gdje da potpišem?MortemHz je napisao/la:I svemu ostalom mozda?Ajzea je napisao/la:Onaj je najkrvaviji što reče da je Željo samo u titulama uspješniji od Sarajeva dok su oni u marketingu... Još nešto je nabrojao ali od smijeha više nisam mogao ni čitat![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ama kazem ti bolan sta je rek'o hahah a lika samo bi da okrece pricu da se svadja
Možda se rodio te godine.Virtu4l je napisao/la:Sta on zna o toj tituli kad je tada imao 3 godine.
DRUG NEBI TI PUNCA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Evo gazde i njegovog roba dosli da provociraju 
Pa eto, razvali nas, reci koliko si tada imao godina.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Razvaljeni ste vi vec odavno ali tesko je malo low IQ gazdi da skonta a ja sam se jodio plosle godine 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.