Bili su na tom vrhuncu hajpa nekad 2017-18, mislim da su sad skuplji iako više nisu toliko u trenduAshburtonG je napisao/la: ↑03 sep 2023, 00:29Uzmu qrac moj. Znam da su u Bec dolazili na vrhuncu hajpanja za ispod 10k modernih. Merlin ce uzet vise za 3 arene kesa nego oni za skoro cijelu godinu od nastupa. Njihov glavni izvor su streamovi i stvaranje muzike za druge.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Pa i Sajfer radi samo komercijalu, ko i svi ostali. Cunami ima potpuno drugaciji stil, svako malo izbaci pjesmu u totalno drugom fazonu
Jesi slusao ovo?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Njegov glas jednostavno iritira. Nema tu z od zvijede19vendetta87 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 00:42Pa i Sajfer radi samo komercijalu, ko i svi ostali. Cunami ima potpuno drugaciji stil, svako malo izbaci pjesmu u totalno drugom fazonu
Jesi slusao ovo?
Zato je druga liga.
- AshburtonG
- Kontakt:
Ne varam se, jedino ako ne uzimaju par puta vise nego tada, sto ne vjerujem jer su dramaticno izgubili na popularnosti. Dakle, ne govorim o koncertima, nego o nastupima po klubovima. Sjecam se u Becu kad nam je u gymu gazda jednog lokala rekao da ih nece vise nikad zvat. Cijeli nastup na playback, a ljudi nisu popili ni 50% alkohola kao vikend prije. Bio neki srednji pjevac, mislim cak Dzenan. Dolazi djecurlija kojoj je najveci izdatak 10€ za upad i 2 kole za 8. To je bilo tamo nekad 17-18, kad su eksplodirali suradnjama s Berovickom, Polumentom, Severinom i ostalim. Mislim da su cak s ovom prvom i dosli.Tekashi je napisao/la: ↑03 sep 2023, 00:34Varas se. Ubise Boga na nastupimaAshburtonG je napisao/la: ↑03 sep 2023, 00:29Uzmu qrac moj. Znam da su u Bec dolazili na vrhuncu hajpanja za ispod 10k modernih. Merlin ce uzet vise za 3 arene kesa nego oni za skoro cijelu godinu od nastupa. Njihov glavni izvor su streamovi i stvaranje muzike za druge.
@BosniaBoston jedino tako. Mada nema sanse da oni uzimaju "desetine" hiljada. Za te novce ti dolaze najvece narodnjacke zvijezde, koje su u tom segmentu nocnih klubova sto se tice rentabilnosti jedno 10 stepenica od ovih i slicnih.
Auuu kako se varas. Ali ok.
Nije valjda mrznja? Neka momci uzimaju lopatom.
Nije valjda mrznja? Neka momci uzimaju lopatom.
Produkcija vrh!

- AshburtonG
- Kontakt:
Kakva mrznja druze, par ljudi iz ovih tvojih zadnjih postova licno poznajem. Volio bih da uzimaju po milion.

Samo ti kazem da ne lupas gluposti o desetinama hiljada za nastup.

Streaming, ghost writing i oficijelna suradnja im donose mnogo vise novca od nastupa po klubovima.
Ni ovo vam ne valja? 

AshburtonG je napisao/la: ↑03 sep 2023, 00:56Kakva mrznja druze, par ljudi iz ovih tvojih zadnjih postova licno poznajem. Volio bih da uzimaju po milion.![]()
Samo ti kazem da ne lupas gluposti o desetinama hiljada za nastup.![]()
Streaming, ghost writing i oficijelna suradnja im donose mnogo vise novca od nastupa po klubovima.
Kazem da Jala i Buba uzimaju desetine hiljada, ne ostali. I sam uzimam par hiljada po svirci. Tako da znam.
Nebitno.
- AshburtonG
- Kontakt:
- BosniaBoston
- Kontakt:
Dosta je bilo vas rokera zadnjih dana na chatu, sad se prava raja okuplja

#Punoljetstvo
- VensanKasel
- Kontakt:
Gdje nastupaš da dođem ?Tekashi je napisao/la: ↑03 sep 2023, 00:58AshburtonG je napisao/la: ↑03 sep 2023, 00:56Kakva mrznja druze, par ljudi iz ovih tvojih zadnjih postova licno poznajem. Volio bih da uzimaju po milion.![]()
Kazem da Jala i Buba uzimaju desetine hiljada, ne ostali. I sam uzimam par hiljada po svirci. Tako da znam.
Nebitno.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Napravili robovi i majstori, bolesno drustvo gdje je faraon citav svoj zivot pravio grobnicu kako bi pokazao svoju velicinu. To je dug vremenski period gdje su mogli da isprobaju razne oblike grobnica i da utvrde da je ova najstabilnija i najizdrzljivija, pa su malo ubacilo tu astrologije i religijskih simbola. To je moja teorija za Egipati Sudan. Sto pokazuju i dokazi kada otkriju neku novu grobnicu i zapise. Hijeroglifi pricaju pricu o osobama i zivotu.
U Juznoj Americi su carstva porobljavala plemena koja su im gradila i sluzila za zrtvovanja. Kako je u Apocalyptu, tako zamisljam i da su njihove piramide nastale.
Ono u Visokom je sigurno nekada bio stari grad ali je Sem kompleksas i izmislja. On je za historiju i arheologiju kao prodavac usluge. Reci ce da su piramide jer zna da nikog ne zanimaju stari gradovi. Imamo vec 10 rusevina starih gradova od kojih smo mozda slucajno posjetili jedan dva.
Vecinom privatni party. Mozda ne slusas TranceVensanKasel je napisao/la: ↑03 sep 2023, 01:07Gdje nastupaš da dođem ?Tekashi je napisao/la: ↑03 sep 2023, 00:58AshburtonG je napisao/la: ↑03 sep 2023, 00:56
Kakva mrznja druze, par ljudi iz ovih tvojih zadnjih postova licno poznajem. Volio bih da uzimaju po milion.![]()
Nebitno.
Privatno i svadbe se ubere samo tako para.
Meni nije jasno kako je moguce da evo poslusam ovu pjesmu zvuci isto kao i svaka koju su izbacili prethodnih godina. Imaju toliko para mogu raditi sta zele sad a tekstovi su i dalje ostali na 10 rijeci, bebo mala haram bilo kakav skup brend

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"