pises ovdje "objavito",i da ih "pocera",a kao znas sve ko je i sta je kod nas,niste nam ni do koljena uopste da bi nas usta uzimao niti cete ikad biti,kao drugo normalno je da ce Jovic prije doci kod nas nego u neku Zvjezdu to moras da znas i nebrini se za nase lopove to prepusti nama!astra1922 je napisao/la:to stoji a od stare se slave ne zivi.jovic ovu nasu ligu poznaje u dusu i zna kakva je situacija u sarajevu i kakvi lopovi vode vas klub brat bratu zna da bi bio donji.jovic je u nasoj ligi medu najplacenijim trenerima, on u zvijezdi nije samo trener nego i menadzer kluba, zaduzen je za sve bitne stvari u zvijezdi, za izgradnju stadiona za dovodenje igraca znaci alfa i omega trenutno mu nigdje u bosni ne bi bilo bolje,covjek je glat odbio ponudu borca da ih vodi u ligi prvaka.i de napisi mi izvor gdje je to objavito.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
koga zanima tvoje misljenje,i ovi ironicni,provokatorski postovi?avlami97 je napisao/la:@gauco, ako nekada Amar ode sa klupe, Meša će preuzeti štafetnu palicu. Ovo nije tema Željo, te i dalje stojim iza svog stava da će Pape preuzeti Sarajevo. Uz Pape ide gospodin, to je bar svima jasno. Po meni Pape i niko više.
jovic da je htio dosao bi vam.trenutno u kakvim ste dugovima zvijezda je za vas institucija .necu da se svadam s vama pa vi ni stadiona svog nemate a tu meni nesto govorite. trenutno u cemu ste dobri jeste mesetarenje sa sudijama.sve u svemu sretno vam u nastavku naravno bez jovica,jer novinari su cudo svasta pisu da bi se objavilosuker je napisao/la:pises ovdje "objavito",i da ih "pocera",a kao znas sve ko je i sta je kod nas,niste nam ni do koljena uopste da bi nas usta uzimao niti cete ikad biti,kao drugo normalno je da ce Jovic prije doci kod nas nego u neku Zvjezdu to moras da znas i nebrini se za nase lopove to prepusti nama!astra1922 je napisao/la:to stoji a od stare se slave ne zivi.jovic ovu nasu ligu poznaje u dusu i zna kakva je situacija u sarajevu i kakvi lopovi vode vas klub brat bratu zna da bi bio donji.jovic je u nasoj ligi medu najplacenijim trenerima, on u zvijezdi nije samo trener nego i menadzer kluba, zaduzen je za sve bitne stvari u zvijezdi, za izgradnju stadiona za dovodenje igraca znaci alfa i omega trenutno mu nigdje u bosni ne bi bilo bolje,covjek je glat odbio ponudu borca da ih vodi u ligi prvaka.i de napisi mi izvor gdje je to objavito.

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
prijatelju moj ova sadašnja uprava sarajeva jeste isplatila 11 plata igračima ali je usput uzela dva malo veća kredita koja će nekoj novoj upravi doći na grbaću.samosarajvo je napisao/la:Odlican post je napisan na fksinfu.
Plisek je dosao u jako nezgodnom trenutku kad smo imali 15 zadnjih veznih i nijednog desnog beka.
Kolko tolko je stabilizovao ekipu, prosli smo Orebro koji je bio favorit.Dao je vecu priliku nekim mladim igracima, mnogo vecu nego Mirza V. a i siguran sam da je ekipu bolje fizicki spremio nego sto bi ijedan trener za tako kratko vrijeme.
Njemu hvala a sad je na redu Uprava da novom treneru (ko god on bio) obezbjedi potpuni mir i neka osnovna pojacanja bez kojih ne mozemo uci u drugi dio sezone.
Volio bih Husrefa ili Jovica.Nebi bio nezadovoljan Papetom (on je mozda i bolji strucnjak ali nije dugorocno rjesenje sigurno).
Izuzetno nezadovoljan bi bio Hadzialagicem,Ibrakovicem ili Cirom nedo Bog.
Dosta pljuvanja po upravi.Ljudi zasad rade LAVOVSKI posao.Za 11 mjeseci su isplatili sve plate i jos neka dugovanja od prijasnjih uprava.Otvorili su fanshop i kolko tolko poboljsali sz organizaciju unutar kluba.Doveli su dosta dobrih sponzora i trude se promovisati klub na svaki nacin.
Istina je da nemaju sad veci iznos da uloze u klub i stabilizuju ga na duze vrijeme ali trenutno u BiH nema ljudi koji bi to uradili a da se ne pitaju u potpunosti i da ne guraju svoje igrace.Tu je Muco ali bolje i ovako nego da on dodje sa svojim igracima i da ih odvodi kad on hoce i da bude Bog i batina u klubu a onda kad mu to sve dosadi upadnemo u krizu nevidjenju.
Hajde ba ljudi,sta se svadjate,pare vrte gdje burgija neće.Normalno je i logično da Jović ostaje u Zvijezdi.Ko bi onu lovu i ovlasti ostavio zbog ponude Sarajeva.Nema tu neka tamo Zvijezda,Travnik,Rudar ili Velez,nebitno koji klub.Po kvalitetu svi su tu negdje.Treba biti glup pa ostaviti sve to,Jović je pametan čovjek.Na danasnjem vremenu za dobre pare bi svaki trener trenirao i niželigaske ekipe.Zato,zelja Sarajeva je pusti san samo.
-
- Kontakt:
upravu si sve hajde sad lijepo na svoju temu.SARAJEVO CE BITI SVE DRUGO CE PROCIastra1922 je napisao/la:jovic da je htio dosao bi vam.trenutno u kakvim ste dugovima zvijezda je za vas institucija .necu da se svadam s vama pa vi ni stadiona svog nemate a tu meni nesto govorite. trenutno u cemu ste dobri jeste mesetarenje sa sudijama.sve u svemu sretno vam u nastavku naravno bez jovica,jer novinari su cudo svasta pisu da bi se objavilosuker je napisao/la:pises ovdje "objavito",i da ih "pocera",a kao znas sve ko je i sta je kod nas,niste nam ni do koljena uopste da bi nas usta uzimao niti cete ikad biti,kao drugo normalno je da ce Jovic prije doci kod nas nego u neku Zvjezdu to moras da znas i nebrini se za nase lopove to prepusti nama!astra1922 je napisao/la:to stoji a od stare se slave ne zivi.jovic ovu nasu ligu poznaje u dusu i zna kakva je situacija u sarajevu i kakvi lopovi vode vas klub brat bratu zna da bi bio donji.jovic je u nasoj ligi medu najplacenijim trenerima, on u zvijezdi nije samo trener nego i menadzer kluba, zaduzen je za sve bitne stvari u zvijezdi, za izgradnju stadiona za dovodenje igraca znaci alfa i omega trenutno mu nigdje u bosni ne bi bilo bolje,covjek je glat odbio ponudu borca da ih vodi u ligi prvaka.i de napisi mi izvor gdje je to objavito.
hajd cao vidimo se na proljece ako vratite kredite 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Nije mi jasno kako se na papka palite!! 

astra1922 je napisao/la:[
jovic da je htio dosao bi vam.trenutno u kakvim ste dugovima zvijezda je za vas institucija .necu da se svadam s vama pa vi ni stadiona svog nemate a tu meni nesto govorite. trenutno u cemu ste dobri jeste mesetarenje sa sudijama.sve u svemu sretno vam u nastavku naravno bez jovica,jer novinari su cudo svasta pisu da bi se objavilo

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
haha po cemu ste vi za bilo koga institucija,imate toliko titula da vam nemogu sve stati u vasem graduadnanhz je napisao/la:astra1922 je napisao/la:[
jovic da je htio dosao bi vam.trenutno u kakvim ste dugovima zvijezda je za vas institucija .necu da se svadam s vama pa vi ni stadiona svog nemate a tu meni nesto govorite. trenutno u cemu ste dobri jeste mesetarenje sa sudijama.sve u svemu sretno vam u nastavku naravno bez jovica,jer novinari su cudo svasta pisu da bi se objavilo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Još uvijek nije bilo nikakvog kontakta između mene i FK Sarajevo. Ja sam trener Zvijezde, a ukoliko me FK Sarajevo želi, moraju prvo razgovarati s čelnicima kluba koji vodim. Zainteresovan sam za posao na Koševu, ali se zaista ne želim dovesti u nezgodnu situaciju i raditi iza leđa ljudima koji su izuzetno korektni prema meni. Dakako, biti trener FK Sarajevo predstavlja veliki izazov za mene. Ipak je to najveći klub u BiH haha cudo da nije rekao Zvjezda je najbolja bas me cudi
oooooooooo desi offside iz autaadnanhz je napisao/la:astra1922 je napisao/la:[
jovic da je htio dosao bi vam.trenutno u kakvim ste dugovima zvijezda je za vas institucija .necu da se svadam s vama pa vi ni stadiona svog nemate a tu meni nesto govorite. trenutno u cemu ste dobri jeste mesetarenje sa sudijama.sve u svemu sretno vam u nastavku naravno bez jovica,jer novinari su cudo svasta pisu da bi se objavilo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Mnogo je jaka ova Zvjezda priznajemo ti,ajde sad pali odavde jer mi rijeci koje koristis tipa "objavito" i "pocerati" mi ne razumijemo,i kazes nemamo stadion,nemamo stadion,nemamo para al imamo titule sto vi nikad necete imati i historiju isto,o navijacima necemo ni trositi rijeci,a tek protivnici sa kojima smo igrali vi njih mozete samo gledati na TV-u kad je liga prvaka! I procitaj dobro tu izjavu Jovica sta kaze hhaha idi sad "poceraj" se,ili pogledaj jel "objavito" nesto novo o Jovicu 

Zadnja izmjena: suker, dana/u 20 dec 2011, 16:32, ukupno mijenjano 2 puta.
o gdje si legendo ,nego zvijezda sampionastra1922 je napisao/la:oooooooooo desi offside iz autaadnanhz je napisao/la:astra1922 je napisao/la:[
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Komunicirati sa nekim ko tvrdi za je Zvijezda institucija za Sarajevo je neozbiljno(bolesno)
Evo tvrdim da ta ista Zvijezda, prije par godina nije usla u Premijer ligu, da pola ovde forumasa za tu istu Zvijezdu nikad ne bi ni culo. 

svi smo tu po kvalitetu,samo sto vi nikad necete izac u evropu a mi bi mogli svake godine,bas je onako mala razlika!zvjezdas je napisao/la:Hajde ba ljudi,sta se svadjate,pare vrte gdje burgija neće.Normalno je i logično da Jović ostaje u Zvijezdi.Ko bi onu lovu i ovlasti ostavio zbog ponude Sarajeva.Nema tu neka tamo Zvijezda,Travnik,Rudar ili Velez,nebitno koji klub.Po kvalitetu svi su tu negdje.Treba biti glup pa ostaviti sve to,Jović je pametan čovjek.Na danasnjem vremenu za dobre pare bi svaki trener trenirao i niželigaske ekipe.Zato,zelja Sarajeva je pusti san samo.
jel ovo "objavito"?senci-071 je napisao/la:Komunicirati sa nekim ko tvrdi za je Zvijezda institucija za Sarajevo je neozbiljno(bolesno)Evo tvrdim da ta ista Zvijezda, prije par godina nije usla u Premijer ligu, da pola ovde forumasa za tu istu Zvijezdu nikad ne bi ni culo.

zvezda je bila evropski prvak pa je sad k..a za nekog ruskog drugoligaša,te vrijednosti si davno nestale samo se gledaju šuškesuker je napisao/la:haha po cemu ste vi za bilo koga institucija,imate toliko titula da vam nemogu sve stati u vasem graduadnanhz je napisao/la:astra1922 je napisao/la:[
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
evo ti sta je Jovic izjavio posto ovdje pricate da nikad nebi dosao kod nas,da nije lud a covjek bi pjeske dosao!
Još uvijek nije bilo nikakvog kontakta između mene i FK Sarajevo. Ja sam trener Zvijezde, a ukoliko me FK Sarajevo želi, moraju prvo razgovarati s čelnicima kluba koji vodim. Zainteresovan sam za posao na Koševu, ali se zaista ne želim dovesti u nezgodnu situaciju i raditi iza leđa ljudima koji su izuzetno korektni prema meni. Dakako, biti trener FK Sarajevo predstavlja veliki izazov za mene. Ipak je to najveći klub u BiH haha cudo da nije rekao Zvjezda je najbolja bas me cudi
Sta reci koju poruku poslat
,kad covjek hladno izjavi da je zvijezda institucija za Sarajevo
A sad ozbiljno ,realno ova trenerska izmjena po mom misljenju je u najgorem momentu kad covjeka treba pustit da uigra i pokusa da napravi ekipu na ovoj zimskoj pauzi on odlazi
, ovo kazem jer svi znamo kad je i kako dosao Plisek al nazalost izgleda stara praksa se nastavlja jednostavno mi nesto tu ne stima:| Za nasljednika iskreno ja bi najvise zelio "svjeze" ime prije svih stvarno velikog gospodina i trenera Jovica al pitanje je sta mu nasa uprava trenutno moze ponudit, mislim da je covjek vec par puta izjavljivo i onda kad je zrinjski napustio da bi vrlo rado sjeo na mjesto sefa strucnog staba FKS al nazalost nasi nisu imali tad sluha ipak covjek je svjestan da je puno bolje,izazovnije za trenera vodit ekipu koja se bori za titulu il evropu nego ,kako kaze astra instituciju zvijezdu
,kojoj je plafon od 5-8 mjesta pa cak iako bi mozda imao vecu platu u,al ipak ko da gledam da ce doci Husref koji da se razumijemo nama navijacima ko komsinicama Amar al Husref je dosta temperamentan i jos ako se muco vrati pitanje je kako bi to funkcionisalo
avlami Mogli bi vi vratiti Hotica

A sad ozbiljno ,realno ova trenerska izmjena po mom misljenju je u najgorem momentu kad covjeka treba pustit da uigra i pokusa da napravi ekipu na ovoj zimskoj pauzi on odlazi

avlami Mogli bi vi vratiti Hotica

-
- Kontakt:
Ja bi za SARAJEVO navijao kad bi bili 3 liga.tako vjerujem i drugi navijaci,zato nevidim zasto ova glupa prepucavanja koje bolji i tome slicno,ima puno zanimljivi tema za pisat
Sta se ba palite na ove papke kako sa strane tako na komsinice,pa vidite da im svaki post pun ironije i zavisti.Oni moraju da d..aju po tastaturi jer samo tu mogu biti "jaki" i "nedodirljivi".Mi cemo dobiti adekvatnog trenera(musemic......ili..)i nastaviti da privlacimo njihovu paznju.I jos jednom ako ne husref moja zelja bi bio jovic(ako ne sad-nekad).