FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Braćo, ja se zaželio utakmica
- RajaBa1983
- Kontakt:
Nas su svi odbiliNapapijri je napisao/la: ↑14 jan 2020, 23:19@GospodinIzSarajeva, dokle je Zakaric, da ga nije Drakula startovao u Rumuniji? Evo objasnio ti je @Iniesta da nema od covjeka nista, s tim sto je ovo izgovor nasih jer ga svakako ne bi kupili. Zvijezda 09 pregovara i dovodi ozbiljnije igrace od nas, toliko.
Usput, i Peco nas je odbio kako stvari stoje.

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Cuj sa pravom otkupa
. Nemojte se ljudi zajebabati.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Uzeli smo zato Seat sa obavezom otkupa 

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- RajaBa1983
- Kontakt:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
-
- Kontakt:
Ima još 13 dana do polazka u Tursku i do tad treba sklopiti tim sve poslje nece biti od koristi. Realno i ne treba nam puno igraca, dva al da budu kvalitetna i bit ce dobro. Ja licno ne vjerujem upravi a ni najavama o nekim parama za pojacanja. Tako da mislim da se igraju vatrom.
Pardon, i to nije obaveza nego mogucnost. Ako ne platimo leasing, vratit ce se sa posudbe iz FKS u firmu Rumenog seljacine. Svaku zaradjenu marku na osnovu FKS potrosio za lijekove, a falila mu posljednja.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
-
- Kontakt:
Nam je prije 3 mjeseca naredio da se kupi autobus , ovi jos nista ?
Otisle sve pare na Husrefovu odštetu, zato nema busa i nema pojacanja..HeraklitMracni je napisao/la: ↑14 jan 2020, 23:34Nam je prije 3 mjeseca naredio da se kupi autobus , ovi jos nista ?
Bordo bijeli za život cijeli!!
-
- Kontakt:
Znaci loš potez uprave.Benjolos je napisao/la: ↑14 jan 2020, 23:37Otisle sve pare na Husrefovu odštetu, zato nema busa i nema pojacanja..HeraklitMracni je napisao/la: ↑14 jan 2020, 23:34Nam je prije 3 mjeseca naredio da se kupi autobus , ovi jos nista ?
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne kontas ti nista @Napapijri ... sve ti ime govori..Ja sama rekao da ako se turci ukljuce u razgovore sa njim da nema nista od nj..Glup si ti dok govoris kako mi imamo pravo otkupa seata
..Ne znas ti ni sta je leasing zato idi na pijacu i kupi sebi jedan original sa pijace napapijri.. Iako ces sad kenjati oko leasinga,necu se ni svadjati jer djaba tebi objasnjavati..Ja znam jer mi je to mi je i dio posla pa znam..

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pogledah sad intervju Vinka na federalnoj, još nisu ni prijateljske ugovorili. Pored toga nijedan produžetak ugovora. Za pojačanja nije kasno ali ne mogu biti optimističan nakon svega.
Samo vratiti film i sjetiti se ovog perioda prošle godine. Dosta manje posla bilo a radilo se punom parom. Produživali se ugovori, doveden Lazić. Sankcionisali se oni koji nisu htjeli produžiti. Svaki dan najavljivali press sa dobrim vjestima itd..
Samo vratiti film i sjetiti se ovog perioda prošle godine. Dosta manje posla bilo a radilo se punom parom. Produživali se ugovori, doveden Lazić. Sankcionisali se oni koji nisu htjeli produžiti. Svaki dan najavljivali press sa dobrim vjestima itd..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
I ovo za Pecu kad sam procitao upisao sam se od smijeha hahahahaha..Nismo ga klinjo ni kontaktirali niti nas je on odbio..Ides i ti i onaj @BordoSarajevo i Pitar2928822991919 na ignore jer smarate (ne ukljucujem ovog 3 u tu jer taj kralj kad napise nista ne kontam hahahaha)
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Tesko da ga moze vise sazvakati i ispljunuti od prethodnog trenera.nukleusmember je napisao/la: ↑14 jan 2020, 22:39gledao sam sada marinovića na federalnoj,ne znam šta bih vam rekao,bio je prepun floskula što je za prvi intervju valjda i normalno ali onako iz prve mi izgleda kao idealna žrtva da ga amar na derbiju sažvače i ispljune kod aut linije,daj Bože da griješim
VVVBK
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
-
- Kontakt:
slažem se,ali i ovaj izgleda kao idealna žrtvafanatikk je napisao/la: ↑14 jan 2020, 23:52Tesko da ga moze vise sazvakati i ispljunuti od prethodnog trenera.nukleusmember je napisao/la: ↑14 jan 2020, 22:39gledao sam sada marinovića na federalnoj,ne znam šta bih vam rekao,bio je prepun floskula što je za prvi intervju valjda i normalno ali onako iz prve mi izgleda kao idealna žrtva da ga amar na derbiju sažvače i ispljune kod aut linije,daj Bože da griješim
VVVBK
VVVBK
ovakav jedan nam je trebaonukleusmember je napisao/la: ↑15 jan 2020, 00:01slažem se,ali i ovaj izgleda kao idealna žrtvafanatikk je napisao/la: ↑14 jan 2020, 23:52Tesko da ga moze vise sazvakati i ispljunuti od prethodnog trenera.nukleusmember je napisao/la: ↑14 jan 2020, 22:39gledao sam sada marinovića na federalnoj,ne znam šta bih vam rekao,bio je prepun floskula što je za prvi intervju valjda i normalno ali onako iz prve mi izgleda kao idealna žrtva da ga amar na derbiju sažvače i ispljune kod aut linije,daj Bože da griješim
VVVBK
VVVBK

-
- Kontakt:
lalatović je realno naš mokri san
VVVBK
VVVBK
A od ovog novog je i dzeno bolji govornik
mozda nas iznenadi ono suti i radi 

Uprava znaci radi punom parom,al na tome da na kraju sezone ostave fotelje nekom drugom,toliko dugo cekali sa izborom novog trenera da bi ovaj 10.01 2020 rekao polako dok uvidim s cim raspolazem
daj boze na hajr.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], edgarallanpoe04, Fudo, Konzerva, miguelramos i 49 gostiju.