AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
Hattrick123
- Kontakt:
Re: AC Milan
da se i ja javim nakon duzeg vremena i na ovaj forum
nisam gledoa utkamicu protiv viola ali po komentarima ocajna utakmica....nadajmo se da ce vcr to bolje izgledati i da cemo uzeti 3 boda 
FORZA MILAN
- IlPrincipe
- Kontakt:
Hachim Mastour pogodio za Primaveru upravo protiv Sassuola.. završilo 2:0
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Napokon da Hachim negdje igra, dugo ga nije bilo.Neka trenira sa prvim timom ali treba redovno igrati za Primaveru, jer to će mu pomoći u daljenjem razvoju. Sasvim sigurno će mu od velike pomoći biti što igra protiv momaka koji su stariji od njega i 2-3 godine.
I da se malo vratimo na našu famoznu sredinu, nekada smo imali 3 playmakera na sredini plus razbijač Rino.A danas obrnuta situcija, treneri su tolike pi.ckice da jednostavno na sredini kao da moraju imati 2-3 razbijača.
I da se malo vratimo na našu famoznu sredinu, nekada smo imali 3 playmakera na sredini plus razbijač Rino.A danas obrnuta situcija, treneri su tolike pi.ckice da jednostavno na sredini kao da moraju imati 2-3 razbijača.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
OFFICIAL XI vs. Cagliari (4-3-3): Abbiati (C); Abate, Alex, Rami, De Sciglio; Bonaventura, De Jong, Muntari; Honda, Torres, El Shaarawy.
Jedini razlog zasto Abbiati brani pored zdravog Lopeza, je taj što on mora biti kapiten.Jer ako bude Lopez branio onda će Bonera igrati, da bi on bio kapiten.Fuuj,fuuuuuj!!
[youtube][/youtube]
Kako se poigrava sa igračima koji su stariji od njega!!
Jedini razlog zasto Abbiati brani pored zdravog Lopeza, je taj što on mora biti kapiten.Jer ako bude Lopez branio onda će Bonera igrati, da bi on bio kapiten.Fuuj,fuuuuuj!!
[youtube][/youtube]
Kako se poigrava sa igračima koji su stariji od njega!!
@francobaresi
Kako god okrenes, bolje i Abbiati nego Bonera.
Forza Milan, idemo po tri boda.
brate da hoce saravi dat gol, dao bi mudo svoje. a ne bi bilo lose ni torke da zabije, treba i njemu taj gol.
Forza Milan, idemo po tri boda.
brate da hoce saravi dat gol, dao bi mudo svoje. a ne bi bilo lose ni torke da zabije, treba i njemu taj gol.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ko prenosi utakmicu veceras, posto na Areni ima kombinovani prenos, a to mi je smor, pratiti i Inter i Romu uporedo.?
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Mogla bi večeras biti prava golijada, samo da se ne ponovi slučaj Parma. 
@francobaresi
I bit će golijada, sto posto. Neka, volim takve utakmice, ali da mi dobijemo na kraju.
ne prenosi niko, ili kombinovani prenos ili stream, ne znaš doduše šta je gore, al' štaš ... nisam pri svom laptopu, a ovdje sopcast ne fercera jer je krš od laptopa i konekcije, ne ginu mi mutni strimovi
ne prenosi niko, ili kombinovani prenos ili stream, ne znaš doduše šta je gore, al' štaš ... nisam pri svom laptopu, a ovdje sopcast ne fercera jer je krš od laptopa i konekcije, ne ginu mi mutni strimovi
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Valjda dobijemo ovo veceras. De Sciglio opet bode u oci.
Evo link ko hoce http://cricfree.sx/bt-sport-2.php
Forza Milan!!!
EDIT: Kakva intervencija Ramija

Evo link ko hoce http://cricfree.sx/bt-sport-2.php
Forza Milan!!!
EDIT: Kakva intervencija Ramija
Ma nemam ja živaca sa ovim strimovima, gasim ja ovo. Gledat ću rezultat s vremena na vrijeme.
rami
rami
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ja ne znam da li postoji neka ekipa koja ne može nadigrati našu sredinu, pa ovo je očajno zasad.
@francobaresi
- NeverGiveUp
- Kontakt:
De Sciglio prevazišo Boneru. To Inzaghi glupane, čupaj nam živce sa ovom sredinom i kikserima.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Abbiati skače u prazno 
@francobaresi
- IlPrincipe
- Kontakt:
De Sciglio karna obična .. El Shaarawyiju se lopte odbijaju od noge 
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Znači lik cijelo vrijeme prati najboljeg igrača Cagliaria do sada, i onda pokazuje Ramiju da ga preuzme kada je već centaršut upućen, i primamo gol. Mater ti yebem, mrš u Chievo i sl. ekipu, dosta te više!
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
- IlPrincipe
- Kontakt:
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Bonaventura!!
Inace igra nam je u rangu Sprece,jad i cemer.
Inace igra nam je u rangu Sprece,jad i cemer.
Bravo Jack, kakva golčina!!
@francobaresi
- IlPrincipe
- Kontakt:
El Sha se nije ni rukovao sa Menezom kad je izlazio, baš izgleda ko da je u depresiji ... 
- IlPrincipe
- Kontakt:
De Sciglio je prevara od igrača.
1. Mršav, slab u duelima
2. Spor
3. Loš centaršut
4. Loš šut
Treba ga prodat dok se još mogu uzet fine pare.
Yebote život pa nismo imali šuta u drugom poluvremenu. Cagliari nas nadigrao. Na najniže grane smo spali, ovo je dno dna
1. Mršav, slab u duelima
2. Spor
3. Loš centaršut
4. Loš šut
Treba ga prodat dok se još mogu uzet fine pare.
Yebote život pa nismo imali šuta u drugom poluvremenu. Cagliari nas nadigrao. Na najniže grane smo spali, ovo je dno dna
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.