RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

shaman7
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la shaman7 » 14 sep 2014, 22:22

Dolazimo do zaključka da Popović treba sjediti na klupi kako bi umalo zabio go :lol:

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 14 sep 2014, 22:48

Hronicn problem i sistematski. Sve je tu : dresovi, ime, autobus , sminka , prica .. moze tu da bude i super stadion al bez mukotrpnog rada i regrutovanja mladih selekcija nema uspjeha.

Odbrana nam je beton za ove lige i sada mislim da su svi vecinom odigrali super unatoc greskamaa. Ovdje bi pohvalio Pejicaa koji me stvarno impresionira defanzivno.

Da imamo Okica od prosle godine i Hebibovica sve bi ovo bilo ok.

Al sta ces ocekivati od kupljenih istrosenih igraca nego povrede i kuliranje na terenu.

Zapazio sam Zolj danas solidno odgrao

Primjecujem da se lose radi na fizickoj spremi igraca , sve kost i koz ..

Da ..Hajdarevic nema sta da trazi u Velezu nikad igraca ondje .. Zao mi je jer momak se bori al ljubav i zar nekada nisu dovoljno.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 14 sep 2014, 23:02

Ja se samo bojim ponovnog bojkota jer je obećano mnogo više od ovoga, to bi već bilo potpuno rasulo.

Gluho bilo

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 14 sep 2014, 23:12

Juniori i kadeti dobili Slaviju po 1:0
Shaman7
Nedo bog.To bi nas još više unazadilo.Ali čini mi se da se ponavlja prosla godina.Nakon Širokog Ibro je dočekao tek 3-4 kola poslije toga.Feja gubi kredite i strah me da opet ne promijenimo trenera.
IGRAČI STIDITE SE.SVE IMATE A OVAKO IGRATE.FUJ.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 14 sep 2014, 23:51

Evo taman :mrgreen:
Bojao sam se te tradicije i eto ga,gol u najgorem mogućem trenutku,još na kakav način.Dovoljno da te sjebe.Već je sve rečeno o utakmici,preumoran sam za analizu.Kakav crni bojkot,do toga ne smije doći,ali jedna dobra pridika igračima,to pod hitno.Idemo dalje,nema predaje.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 14 sep 2014, 23:58

shaman7 je napisao/la:Dolazimo do zaključka da Popović treba sjediti na klupi kako bi umalo zabio go :lol:
Ma zajterati ga kuci ako je ikako moguce. ;)

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 15 sep 2014, 00:35

kao prvo kapa dolje za RA :tokralju: :bih: očigledno da se navijči vraćaju ponovo. :bih:

Igra nam je opet bila loša. Ja imam osjećaj da je nama gostovanje u Široki samo obaveza da se odradi, a kako ćemo proći, ma nije bitno. :twisted: Mi 100% imamo jedan težak kompleks širokog, slično nekada sa gostovanjima. Ovim igračima treba psiholog i ništa više. Ali mi se čini da je Feja izgubio oštrinu i autoritet na ekipu, jer nema one agresivnosti od igrača, a ON je upravo taj koji ih mora motivisati. Dešava nam se slično ono u Sarajevu, puno očekivanja, a malo realizovanog. Mi se možemo halaliti sa Evropom. Trebamo se ozbiljno okrenuti radu sa djecom, jer jedino ćemo tako dobiti kontinuitet. Dokaz da stvari idu naprije su konačno dobre igre omladinaca, iako je to još na niskom nivou. Izgradnja terena sa umjetnom travom je jedan od glavnih koraka ka stabilnijm Veležu.

Mi publiku možemo vratiti jedino atraktivnom igrom, a toga nema bez mostarske djece i djece iz okoline koja razumiju igru Veleža. ZAPAMTITE: Nije dovoljno samo reći ja igram u Veležu, nego moraš razumijeti višedecenijsku igru tog istog Veleža i ovo je nažalost kompleks koji dođe na leđa igračima sa strane.

I za kraj, nije dovoljno da samo administracija i uprava rade dobar posao, mora konačno i struka da se probudi, inače je moguće da Feja ode, ako se konačno ne popravi igra.

Mostarac1971
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1971 » 15 sep 2014, 01:18

Uvijek Isto Vala ..... Pa dokle majka mu stara... Dobro se držimo donekle a onda se prospemo ... Ali djaba sve Volim te Veležeeeee
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 15 sep 2014, 02:36

Žalosno je bilo gledati ono danas. Mlaki, smotani, bez ikakve volje i nekako sam dojma da smo i dobro prošli. Nikakve ideje, šlampavost i katastrofalna greška kod prvog gola, nezalaganje i neznanje. Ma sve se spojilo. Većina ovih igrača ne zaslužuje dres Veleža. ****... nekad ekipa koja je imala muda pokazati zube na Marakani, Maksimiru, Poljudu pred više od 20,30 hiljada ljudi sada je spala na to da nam se igračima tresu noge pred 500 ljudi na Pecari. Tuga me uhvati. I ovo što smo dobili kod kuće, nije to neka dominacija bila. Znale su nas vile pronosati samo tako. Imali smo taj veliki niz bez poraza ali nije to kao ono na kraju prošle sezone. Tad smo igrali a ovo sad ne liči ni na šta.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 15 sep 2014, 07:45

Ne želim gledati pi-čkasti Velež i pi-čkastu igru makar i po cijenu Europe!

Ovo sinoć ali i nekoliko kola zaredom je bilo upravo to.
Igra prema naprijed nam je bljak.

Već sam rekao koliko nam Jovanče znači u sredini.
"Pojačanja" nisu opravdala! Scouting :thumbdown:
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 15 sep 2014, 07:55

Ma sta drugo ocekivati ako igraci vise po kafanama i fejsu cijelu noc.Pa jebote zivot sto niste ponijeli muda sa sobom na utakmicu.A Feja ako vec ima problema sa igracima nek to kaze,jer ono je ziva bruka sinoc sreca pa je bio prenos pa smo svi vidjeli njihovo nezalaganje.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 15 sep 2014, 08:15

tepsija je napisao/la:Ko je taj Široki?Ponavljam,galakitosi nisu.Jesu dobar i organiziran klub za naše uvjete,ali unatoč negativnoj statistici,nepobjedivi nisu.Jeste,bod bi bio dobar ali zašto se zadovoljavati mrvicama?Idemo samo hrabro,idemo na pobjedu.Vrlo lako bi RA moglo biti više nego Škripara,tako da ,skoro pa domaći teren.Idemo na pobjedu.
izgleda da za vas jesmo :thumbup:
Tosre je napisao/la:Majke mi moje imam predosjecaj da cemo ih ovaj put naguziti.

Mostar u Srcu Velez do Groba
:D
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 15 sep 2014, 08:20

Ako igraci vode nesportski zivot zasto se na to tek sada ukazuje? Sto se do danas sutilo? Ako je to istina onda moramo krenuti od samih sebe i reci da ima tu i nase krivice. Upri prstom u tog ko podapinje svetinji, pokazi da znamo ko je nebili se naucio ili "samovoljno" napustio svetinju. Nevolim traziti razloge van terena kada dodje do poraza. Siroki niti nas je nadigrao, niti je fizicki jaci bio. Mi smo sami sebe pobjedili.
Unatoc katastrofalnoj greski Skahica misljenja sam da je jucer bio nas najbolji igrac (odbrana opcenito). Sa svojom 21 godinom, u gostima kod njabolje ekipe BH lige, mali ne samo da je dobio svaki duel nego mi je izgledao jako dominantan i iskusan (izuzev povratnog pasa). Znam, sada mnogi misle **** ti kravu koja dadne 20 litara mlijeka i onda cusne kantu. Najvecim igracima svijeta se desavaju ovakve greske tako da je za mene mali igrac jucerasnje utakmice.
Mislim da vam je svima jucer bilo jasno da je Dragojevic milijardu puta bolji golman o Djokica. Puno sam sigurniji sa Bobicem na golu iako ni on ne uljeva neku sigurnost. Netreba trositi pare na Djokica nego ga fino kuci vratiti.
Odbrana je po meni kao sto vec spomenuh bila na visini zadatka. Zakaric i Wagner (najbolji igraci lige) su bili prosjecni.
Veznog reda sinoc nije ni bilo izuzev Nikolica koji se trudio i Anija u 79. minuti lijepo uposlio. Svi ostali ziva katastrofa. Hajdarovic u prvom poluvremenu nije lopte ustopao/dodao/oduzeo (0%).
Napad nije ni postojao (0%). jedina svijetla tacka po meni su bili Popovic i Janicijevic koji su unjeli malo zivosti. Popovic zamalo strijelac iz teske situacije stim da nijednu loptu/duel nije izgubio. Janicijevic talentovan, pun potencijala. Mora dobiti vecu minutazu pored nasih umisljenih zvijezda.

Nesto se mora desiti i to brzo.
Celik i Siroki su bili losi a mi opet nismo imali muda na napdnemo. Mladost i Olimpic nam bez udarca na gol odnose bodove. Dva crvena, dva autogola (ono od sinoc racunam kao autogol), niti jedan igrac izuzev Blagojevica i odbrane nije blizu vlastitog kapaciteta.

Protiv Slavije:

Dragojevic (ako je zdrav)

Maletic, Skahic, Zolj, Pejic

Nikolic, Blagojevic (ako bude zdrav)

Haurdic (ako je zdrav), Jankovic, Janicijevic

Popovic
Prkosni i Ponosni od 1922

VigorMostarac
Kontakt:

Post Postao/la VigorMostarac » 15 sep 2014, 09:22

ŠTA SE DEŠAVA ROĐENI?

UTAKMICA SA ŠIROKIM JE MOGLA IMATI SASVIM DRUGO LICE DA JE SUDIJA POKAZO NA PENAL KAD JE ONAJ IGRO RUKOM.
PENAL?

UGLAVNOM NEMAM OPRAVDANJA NA OVU SITUACIJU GDJE IZ 7 UTAKMICA IMAMO:
2POBJEDE 4NERIJEŠENE I 1PORAZ 10BODOVA IZ 7 KOLA GOL RAZLIKA 6:6 +0

PROŠLE GODINE SMO IMALI LOŠ START I GLAVE SU LETILE A U 7 KOLA SMO STAJALI:
3POBJEDE 3NERIJEŠENE I 1PORAZ 12BODOVA I 7 KOLA GOL RAZLIKA 10:6 +4

MISLIMA DA SMO UPALI U REZULTATSKU KRIZU SAMO SMOG IGRE I ZALAGANJA,NEMA OŠTRINE NEMA VOLJE NEMA.....

ŠTA SE DEŠAVA ???
MI SMO ŽELJNI IGRE KOJU JE VELEŽ IGRO KRAJEM SEZONE I TADA JE REZULTAT DOLAZIO NISU SE BOJALI NI ŽELJE,NEGO 4 UTRPAJ I KUĆI IH SPREMI .

NIŠTA JOŠ NIJE GOTOVO U PRVENSTVU ALI IDEMO PRVO U KUPU DOBITI PA AKO TREBA I RAZVALITI.
JA ZNAM DA TO NAŠI ROĐENI MOGU,SAMO IM MALO TREBA ...HMM TREBA IM MALO....HMMM ONI TO MOGU...

USTANITE ROĐENI I IGRAJTE ZA GRB KOJI NA SRCU NOSITE!!!
VFC THE RELIGION

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 15 sep 2014, 10:56

Samo @Vigor posteno primjeti i rece kako nam kriminalni sudija nesvira penal cist kao suza,i niko ne rece da je Boris Pandja trebao dobiti drugi zuti karton i iskljucenje.
Svi navijaci,objektivni,strucni itd,slazem se da nismo odigrali kako mozemo i moramo ali bola KRADJA se desila.
Onaj supcina od sudije svega mu se sjetim jedno 980 puta,da je radio svoj posao kako treba Velez ni u onakvom izdanju nebi izgubio.Neka mi neko pokaze kakvu sansu Sirokog u prvom poluvremenu :?:
I sad nam Feja nevalja :!: Nevalja nam covjek koji je ovoj ekipi promjenio mentalitet i od gubitnicke ekipe u gostima napravio gotovo nepobjedivu tvrdjavu.I kaze navijac Veleza cao Evropo nakon manje od cetvrtine prvenstva :thumbdown: Velez ce izboriti Evropu ove godine sa ovim kadrom :bih:
VOLIM TE MAMA AL NE KAO VELEZ
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

VigorMostarac
Kontakt:

Post Postao/la VigorMostarac » 15 sep 2014, 11:04

BRAVO ZA RA RAJU ....
slika
RED-ARMY NEĆE PRESTATI NIKADA,DA VOLI JEDAN KLUB-JEDAN GRAD
SAMO JEDAN KLUB,SAMO JEDAN GRAD
VELEŽ MOSTAR ZA TEBE ŽIVIM JA :clap: :clap:
VFC THE RELIGION

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 15 sep 2014, 11:24

rodjenisa je napisao/la:Samo @Vigor posteno primjeti i rece kako nam kriminalni sudija nesvira penal cist kao suza,i niko ne rece da je Boris Pandja trebao dobiti drugi zuti karton i iskljucenje.
Svi navijaci,objektivni,strucni itd,slazem se da nismo odigrali kako mozemo i moramo ali bola KRADJA se desila.
Onaj supcina od sudije svega mu se sjetim jedno 980 puta,da je radio svoj posao kako treba Velez ni u onakvom izdanju nebi izgubio.Neka mi neko pokaze kakvu sansu Sirokog u prvom poluvremenu :?:
I sad nam Feja nevalja :!: Nevalja nam covjek koji je ovoj ekipi promjenio mentalitet i od gubitnicke ekipe u gostima napravio gotovo nepobjedivu tvrdjavu.I kaze navijac Veleza cao Evropo nakon manje od cetvrtine prvenstva :thumbdown: Velez ce izboriti Evropu ove godine sa ovim kadrom :bih:
Ja iskreno nisam vidio da li je penal bio ili ne (mutna slika streaming:a) ali glupost mi je diskutovati odluke na koje nemozemo utjecati. Mi moramo krenuti od nas samih i nase (ne) igre. Kada se igraci zalazu, jedu teren i protivnicke igrace onda nema tog sudije na svijetu koji nas moze ostetiti. Jucer nismo bili na nivou i zasluzeno smo izgubili. Sudije cemo vazda biti protiv nas jer nikome nije u intresu da Velez zaigra u evropi.
Glupost mi je i diskutovati Feju kojeg obavezno moramo svezati na duge staze. Taj covjek, unatoc trenutnim problemima je unaprjedio sve i jednog igraca kojeg je zatekao u Velezu.
Nista jos nije izgubljeno ali ako se moramo brzo trznuti. Imamo kvalitet, potencijal ali teren je jednio mjerilo.
Prkosni i Ponosni od 1922

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 15 sep 2014, 11:53

SipakUlicar1922 je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:Samo @Vigor posteno primjeti i rece kako nam kriminalni sudija nesvira penal cist kao suza,i niko ne rece da je Boris Pandja trebao dobiti drugi zuti karton i iskljucenje.
Ja iskreno nisam vidio da li je penal bio ili ne (mutna slika streaming:a) ali glupost mi je diskutovati odluke na koje nemozemo utjecati. Mi moramo krenuti od nas samih i nase (ne) igre. Kada se igraci zalazu, jedu teren i protivnicke igrace onda nema tog sudije na svijetu koji nas moze ostetiti. Jucer nismo bili na nivou i zasluzeno smo izgubili. Sudije cemo vazda biti protiv nas jer nikome nije u intresu da Velez zaigra u evropi.
Glupost mi je i diskutovati Feju kojeg obavezno moramo svezati na duge staze. Taj covjek, unatoc trenutnim problemima je unaprjedio sve i jednog igraca kojeg je zatekao u Velezu.
Nista jos nije izgubljeno ali ako se moramo brzo trznuti. Imamo kvalitet, potencijal ali teren je jednio mjerilo.
Slazem se ja brat moj da smo mi sinoc odigrali ispod ocekivanja.Medjutim ljut sam na nase navijace koji nas popljuvase i koji nam sad odjednom predvidjaju samo sredinu tabele a u igri su jos 69 bodova.Vidio sam ja sinoc puno nedostataka u igri od golmana do Vlade.Ali ponovicu,i takvi smo odlicno parirali prvo poluvrjeme i da,penal je bio jer je igrac Sirokog igrao rukom u sesnaest,neposredno nakon nase velike sanse.Nadam se da ce nako postaviti utakmicu pa da vidite i da je Pandja zasluzio drugi zuti,tj crveni u drugom pol.Ne zelim umanjiti vrijednost njihove pobjede,ali zelim stati u odbranu interesa mog kluba a sinocnje sudjenje nije bilo u interesu mog kluba.
Nama Blagoje fali,to je sad vise nego jasno bez njega smo mnogo slabiji,sinoc nam ni Janka nije bio na nivou,Vlada i Ani bez upotrebljivih lopti(osim one pred kraj za Anija),golman iako nije kriv ni za jedan gol pokazao je toliku nesigurnost da ga vise nezelim gledati na nasem golu.Skaha isto ko prvo kolo,haman ga sam sebi zavali.Dino nazalist nije igrac za Veleza,gotivim ga ali nama treba veci znalac.Za Popa sam svasta procitao ali momak mora igrat i Janicijevica bih volio cesce gledati.Sve u svemu prostora za napredak ima,moramo bolje,i moramo dobiti Slaviju kuci.Nista jos nije izgubljeno,bice ovo bolje abd.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

MostarskiAntifasist
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiAntifasist » 15 sep 2014, 11:57

Odbit od plate odma danas
14.02.1945

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 sep 2014, 11:59

Raspotočje, :thumbup:

Katastrofalna greška Škahića.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.