Mozda je Ivica Osim najbolje rijesenje velika legenda ZeljA i veliki covjek,ako mu se u medjuvremenu nesto desi onda naci nekog drugog!avlami97 je napisao/la:Ukoliko Pape, veliki igrač, trener i veliki gospodin, kojim slučajem ne prihvati mjesto šefa struke, isto bi trebao zauzeti Mirza Varešanović. Znam da se neki sada čude? Ipak, čovjek je nakon onakvih turbulencija u klubu osigurao Evropu i bio viceprvak Države, a evo sada sa "mrtvim" Veležom je u sredini tabele i u polufinalu KUPa BiH. U prvenstvu je Velež na Koševu od četvrte minute izdominirao Sarajevo i na kraju dokazao da je dobar trener. Branili ste se na Koševu protiv Veleža skoro 90 minuta.
Ako ne Pape, Mirza vrati se.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Stvarno nemam namjeru s nekim se prepucavati preko foruma.Al info za Sukera.Zvijezda kada izbori Europu,za sezonu dvije, izboriće na korektan način a ne uz pomoć sudija.Opste je poznato kako ste nam oteli utakmicu na Kosevu.Tu smo utakmicu proanalizirali i zaključili da je tako.Istina je i to da za Zvijezdu mnogi nisu čuli dok nije usla u PL.Isto tako kada udje u Europu biće najprijatnije iznenadjenje kao sto je bila ulaskom u Pl.To će biti uskoro i bićete ponosni gledati sve to na tv. na najljepsem stadionu u BiH.Zivi bili pa vidjeli i dozivjeli,najdalje za sezonu dvije.
koliko su nas puta ostetili pa nikom nista! Uglavnom cime ste vi to na Kosevu bili osteceni,zato jer niste mogli 2-0 da zadrzite? Izvini al na pogresnu se adresu obracas mi smo vec igrali 3 pretkolo LP,a Zvjezda nece jos za 10 godina u evoropu nek si ti meni ziv i zdrav!zvjezdas je napisao/la:Stvarno nemam namjeru s nekim se prepucavati preko foruma.Al info za Sukera.Zvijezda kada izbori Europu,za sezonu dvije, izboriće na korektan način a ne uz pomoć sudija.Opste je poznato kako ste nam oteli utakmicu na Kosevu.Tu smo utakmicu proanalizirali i zaključili da je tako.Istina je i to da za Zvijezdu mnogi nisu čuli dok nije usla u PL.Isto tako kada udje u Europu biće najprijatnije iznenadjenje kao sto je bila ulaskom u Pl.To će biti uskoro i bićete ponosni gledati sve to na tv. na najljepsem stadionu u BiH.Zivi bili pa vidjeli i dozivjeli,najdalje za sezonu dvije.
Ma daj ba covjece bar malo ozbiljnosti,nebi nikome skodilo.Klasicna BAJKA.zvjezdas je napisao/la:Stvarno nemam namjeru s nekim se prepucavati preko foruma.Al info za Sukera.Zvijezda kada izbori Europu,za sezonu dvije, izboriće na korektan način a ne uz pomoć sudija.Opste je poznato kako ste nam oteli utakmicu na Kosevu.Tu smo utakmicu proanalizirali i zaključili da je tako.Istina je i to da za Zvijezdu mnogi nisu čuli dok nije usla u PL.Isto tako kada udje u Europu biće najprijatnije iznenadjenje kao sto je bila ulaskom u Pl.To će biti uskoro i bićete ponosni gledati sve to na tv. na najljepsem stadionu u BiH.Zivi bili pa vidjeli i dozivjeli,najdalje za sezonu dvije.
Da bi dosli do Evrope morate biti ispred Sarajeva,Zelje,Borca i Sirokog sto ce biti jako,jako tesko.zvjezdas je napisao/la:Stvarno nemam namjeru s nekim se prepucavati preko foruma.Al info za Sukera.Zvijezda kada izbori Europu,za sezonu dvije, izboriće na korektan način a ne uz pomoć sudija.Opste je poznato kako ste nam oteli utakmicu na Kosevu.Tu smo utakmicu proanalizirali i zaključili da je tako.Istina je i to da za Zvijezdu mnogi nisu čuli dok nije usla u PL.Isto tako kada udje u Europu biće najprijatnije iznenadjenje kao sto je bila ulaskom u Pl.To će biti uskoro i bićete ponosni gledati sve to na tv. na najljepsem stadionu u BiH.Zivi bili pa vidjeli i dozivjeli,najdalje za sezonu dvije.

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Na trenutak pomislih da se ovdje govori o beogradskoj Zvezdi 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Cuj Zvijezda u evropi

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ima covjek pravo da se nada. 

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Zvijezda je za mene jedan od drazih klubova , nece mi je omrsiti par ne izivljenih mentola. Ali Zvijezda nije tema vec Sarajevo.
Husref ili Jovic. Bmw ili Mercedes
- molotovljev
...ili neko treći.HZ_ilidzaa je napisao/la:Zvijezda je za mene jedan od drazih klubova , nece mi je omrsiti par ne izivljenih mentola. Ali Zvijezda nije tema vec Sarajevo.

F.K.SARAJEVO
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kolko ce trajat ova sjednica 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Niste realni prema ovome momku. Zvijezda ima ambicije i nije ne moguce da jednog dana izbore Evropu. Ako su Zirnjski i Siroki mogli postati ozbiljni konkurentu za Evropu svake sezone zasto to ne bi mogla biti Zvijezda. Ljudi imaju velike ambicije sa timom i sa stadionom. Koliko toga ce se ostvariti to niko ne zna. Ali ljudski se nadati. Nista Zeljo, Sarajevo, Borac itd. uspjesniji. Borac do unazad 3 sezone je bio taraba cak su Laktasi imali vecu financijsku podrsku, Zrinjski je bio u vrhu pa je pao. Zeljo je bio u vrhu pa pao, Sarajevo isto tako.
Tako da je lako moguce da dodje period da veliki klubovi ( a to se desavalo) padnu a mali isplivaju. I Zepce je igralo u Evropi, i Orasje i Modrica. Cini se da je ovdje na ovome forumu malo istinski ljubitelja nogometa ili ne znate dalje od svoga kluba. PL BiH nije tako stara i duga i teska za pratiti.
Previse jedni druge ismijavate a malo pratite nogomet. Niko se nije pametan i naucen rodio, sve se radi stepenicu po stepenicu u zivotu pa tako i u sportu. Meni bi licno bilo drago kada bi Zivjezda bila jedan od konkurenata za titulu naredne sezone. Pa bih onda imali Zelju, Sarajevo, Borac, Siroki, Zrinjski, Zvijezdu kao konkurente za trofeje i Evropu. Sta mislite da li bi liga bila kvalitetnije?
A sto se Sarajeva tice ako zele uspjeh Husref je spreniji od Jovica tj. bice brzi. Jovicu treba vremena a u Sarajevu za to nemaju strpljenja. Inace u Zelji i Sarajevu se brzo trose treneri, a Husrefa je tesko potrositi. Jovic je dobar ali Husref je spretniji.
Tako da je lako moguce da dodje period da veliki klubovi ( a to se desavalo) padnu a mali isplivaju. I Zepce je igralo u Evropi, i Orasje i Modrica. Cini se da je ovdje na ovome forumu malo istinski ljubitelja nogometa ili ne znate dalje od svoga kluba. PL BiH nije tako stara i duga i teska za pratiti.
Previse jedni druge ismijavate a malo pratite nogomet. Niko se nije pametan i naucen rodio, sve se radi stepenicu po stepenicu u zivotu pa tako i u sportu. Meni bi licno bilo drago kada bi Zivjezda bila jedan od konkurenata za titulu naredne sezone. Pa bih onda imali Zelju, Sarajevo, Borac, Siroki, Zrinjski, Zvijezdu kao konkurente za trofeje i Evropu. Sta mislite da li bi liga bila kvalitetnije?
A sto se Sarajeva tice ako zele uspjeh Husref je spreniji od Jovica tj. bice brzi. Jovicu treba vremena a u Sarajevu za to nemaju strpljenja. Inace u Zelji i Sarajevu se brzo trose treneri, a Husrefa je tesko potrositi. Jovic je dobar ali Husref je spretniji.
samo se vi smijte tako se mi uvjek smijemo kad Sarajevo igra evropu pa kad ga nabuse 5-0, 6-0 mi kad izborimo evropu a to ce bit najdalje za 2 sezone necemo se osramotit ko vi a bilo i biti nije isto tako da sa tom vasom historijom obrisite sebi dupe a nas pustite na miru i mslm da nijedan pravi navijač Sarajeva se nije smioo na ovo nase da ce mo u evropu vec su to sve net huligani tako
i da ljubomorne duse mogu da ga pus...
Abdulah Ibrakovic i Vlatko Glavas.
.NE ..bar za mene. 

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
sram te bilo.hinjavac jedan..mirza_rd je napisao/la:samo se vi smijte tako se mi uvjek smijemo kad Sarajevo igra evropu pa kad ga nabuse 5-0, 6-0 mi kad izborimo evropu a to ce bit najdalje za 2 sezone necemo se osramotit ko vi a bilo i biti nije isto tako da sa tom vasom historijom obrisite sebi dupe a nas pustite na miru i mslm da nijedan pravi navijač Sarajeva se nije smioo na ovo nase da ce mo u evropu vec su to sve net huligani tako
tako sramotno izvrijedzas nas klub,nase navijace,nasu historiju i onda spominjes neke prave navijace Sarajeva i neke net huligane..
Ja postujem Zvijezdu kao i Gradacac l takve balavce ne i nikada necu...samo mi kultura koju ti nemas ne dozvoljava da ti se obratim na tvom poganom jeziku

FK SARAJEVO.
PL BiH -1 je napisao/la:Niste realni prema ovome momku. Zvijezda ima ambicije i nije ne moguce da jednog dana izbore Evropu. Ako su Zirnjski i Siroki mogli postati ozbiljni konkurentu za Evropu svake sezone zasto to ne bi mogla biti Zvijezda. Ljudi imaju velike ambicije sa timom i sa stadionom. Koliko toga ce se ostvariti to niko ne zna. Ali ljudski se nadati. Nista Zeljo, Sarajevo, Borac itd. uspjesniji. Borac do unazad 3 sezone je bio taraba cak su Laktasi imali vecu financijsku podrsku, Zrinjski je bio u vrhu pa je pao. Zeljo je bio u vrhu pa pao, Sarajevo isto tako.
PL BiH -1
Svi ovi gore navedeni klubovi imaju politicku podrsku najredikalnijih nacionalistickih stranaka.Sto se tice Modrice i Orasja i tu su mutne radnje (Dominkovic,Jelic) ,dok je Zepce uletjelo opet nekim sumnjivim rabotama nedobivanjem licence( Sarajevo i Zeljo).Bilo je jos nekih klubova koji su upadali u Premijer ligu (Brotnjo,Troglav,Posusje itd) zahvaljujuci nekim lokalnim tajkunima,pa su isto tako brzo ispadali. Tu podrsku nazalost nema Zvijeda da bi imala neke preduslove za neke vece uspjehe.

Zadnja izmjena: senci-071, dana/u 20 dec 2011, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.
ma nbt sto nema tu podrsku,ovako mi je jos draza ekipa...pokusavaju nesto,bez ikakve "podrske".
jedna od najzdravijih fudbalskih sredina u nasoj drzavi i ja bih zelio da ih u dogledno vrijeme gledam u evropi...
jedna od najzdravijih fudbalskih sredina u nasoj drzavi i ja bih zelio da ih u dogledno vrijeme gledam u evropi...

FK SARAJEVO.
mma_hz je napisao/la:sram te bilo.hinjavac jedan..mirza_rd je napisao/la:samo se vi smijte tako se mi uvjek smijemo kad Sarajevo igra evropu pa kad ga nabuse 5-0, 6-0 mi kad izborimo evropu a to ce bit najdalje za 2 sezone necemo se osramotit ko vi a bilo i biti nije isto tako da sa tom vasom historijom obrisite sebi dupe a nas pustite na miru i mslm da nijedan pravi navijač Sarajeva se nije smioo na ovo nase da ce mo u evropu vec su to sve net huligani tako
tako sramotno izvrijedzas nas klub,nase navijace,nasu historiju i onda spominjes neke prave navijace Sarajeva i neke net huligane..
Ja postujem Zvijezdu kao i Gradacac l takve balavce ne i nikada necu...samo mi kultura koju ti nemas ne dozvoljava da ti se obratim na tvom poganom jeziku![]()
edit
ja nisam poceo kad ovi mogo o mom klubu tako pisat vala sto ja nebi mogo o njihovom
ja na svoje nedam nemrzim ja Sarajevo al sam morao nesto nac da ih uvrijedim
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
hebo vas to prepucavanje. Jel vam treba Jović, eto vam ga. A mi ćemo uzet Musemića, isto je to, samo drugo pakovanje 

Dragon Town
Trenutno korisnika/ca: alacious, Amidzaa, amypitar, bhfanatic14, Dave, Jadnimi, JavierBosnia, Lavcina, Morpheus, Sinfoc1986, TETRAPAK, THEC, Vanja8 i 96 gostiju.