dobra pitanja
hvala momci!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ko je i gdje spomenuo da hebibovica ne valja (a ja to mislim da kao bek ne valja)? Samo je napisano da u derbiju nije pomagao odbrani sa pozicije krila.Sjeverjecudo je napisao/la: ↑15 jan 2020, 16:54E cuj Heba ne valja a Sabanovic Dani Alves,e sta sve neces procitati
![]()
![]()
![]()
![]()
A realnost je da je Sabanovic dobar kao izmjena ili da igra u prvih 11 recimo u Celiku,Slobodi,Mladosti itd..
pa pod ugovorom kako će krenut? jedino da mi budemo uljudni i ponudimo ga za Brandaa
Handžić zaslužuje da mu se ugovor produži a Hodžić ne, moje mišljenje.bordobijeli je napisao/la: ↑15 jan 2020, 17:25A cemu odusevljenje sto su produzili Handzic i Hodzic ?? Mislim Ok Igraci a nista spektakularno
Halidu je 20-21 godina. Prvo to. Drugo, desni bek iole kvalitetan se placa suhim zlatom. Trece danas desni bek ne moze igrati dalje od pl ako ne moze 2 ponavljanja uraditi u 5 minuta. To hebib fizici ne moze. Dalid npr za poluvrijeme ima 10ak bez problema. O tome pricam.Sjeverjecudo je napisao/la: ↑15 jan 2020, 17:20@pantelija mozda sam pogresno shvatio zadni dio tvog posta,al za mene generalno Sabanovic i Hebibovic ne mogu u istu recenicu
Ne znam za vas,al produzenje ugovora sa Hodzicem po meni nije dobra stvar i nije nesto sto smo trebali uraditi,po meni Hodzicu ugovor nije trebao biti produzen ni u kom slucaju,jedino ako je pristao da on placa nama da igra.
Trenutno korisnika/ca: boki86, laznokrilo, OzmoodPinglewood i 25 gostiju.