FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Da smo mi dali 100.000 km za Milanovica 
ljubi brat
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
-
sarajevskiPlavi1921
- Kontakt:
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ljubi brat bratovog brata
- StrikeWarzone
- Kontakt:
U ovoj ligi nikad niko napraviti iskorak, što prije to shvatimo bit će nam lakše,prvenstveno zbog mentaliteta a drugo iole ko vrijedi u ovoj ligi ne zadrži se više od godine i pol u njoj i ne vraća se u nju. Amir,Bajić,Cimirot i M.Stevanović su najbolji primjeri tog. Danas debeli Zakarić potopi sam berače riže a nigdje vani se nije uspio sastavit s loptom, to dovoljno govori o kvaliteti lige. Najskuplja dva igrača lige Husarinog špica i amidžinog malog ne treba ni komentarisati, sve se vidi na terenu.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Nedelja je svanula ...
Let"s go Baka
18.04 - Radnik - Gradski stadion Bijeljina
24.04 - Olimpik - Grbavica
01.05 - Sarajevo - Koševo
08.05 - Široki - Grbavica
12.05 - Velež - Stadion Rođeni
16.05 - Borac - Grbavica
23.05 - Zrinjski - Bijeli Brijeg
30.05 - Krupa - Grbavica
Let"s go Baka
16.05 - Borac - Grbavica
30.05 - Krupa - Grbavica
Brko iz druge galaksije!
Nadam se pozitivnom startu Bake!
Sretno Plavi do pobjede!!!!!
Sretno Plavi do pobjede!!!!!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Sta je meni najdrazje je da ce igramo protiv glavne konkurente za Evropu. Prve dvje utakmice protiv Radnika i Olimpika mozemo lagano uzeti. Dok ce ostali ekipe igrati medjusobno da prokockaju bodove. Ja vjerujem da možemo barem 4 biti i makar izvuc maksimum za Evropu. Blaz Sliskovic zna sta radi, on je iskusan trener.1921boy je napisao/la: ↑18 apr 2021, 00:45Nedelja je svanula ...
Let"s go Baka
16.05 - Borac - Grbavica
30.05 - Krupa - Grbavica
Erć
iBlažević Ikić Miletić Miličević
Čeliković Bojo
Ramović Štilić Gasal
Zec
iBlažević Ikić Miletić Miličević
Čeliković Bojo
Ramović Štilić Gasal
Zec
Kakav iskorak iz ove lige. Najlošija liga u Evropi. Kakva nam je država, takva nam je i liga
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
RAdolinaSunca
- Kontakt:
Pozdrav Zeljovcima, izvinjavam se na upadu, treba mi jedna Info. Koliko je Sejo Brajlovic kupio stolica za Istok na Grbavici?
- svrakino1921
- Kontakt:
Sejo Brajlović kupio deset desetogodišnjih ulaznica za istočnu tribinu na GrbaviciRAdolinaSunca je napisao/la: ↑18 apr 2021, 05:34Pozdrav Zeljovcima, izvinjavam se na upadu, treba mi jedna Info. Koliko je Sejo Brajlovic kupio stolica za Istok na Grbavici?
Sejo Brajlović, dugogodišnji navijač i prijatelj FK Željezničar, te vlasnik Restorana Brajlović, podržao je izgradnju istočne tribine kupovinom deset desetogodišnjih ulaznica.
Radovi na izgradnji istočne tribine su u punom jeku, a do sada FK Željezničar je realizovao prodaju 349 desetogodišnjih ulaznica. Podrška projektu stiže sa svih strana, a danas je najveći infrastrukturni projekt podržao i Sejo Brajlović.
Dugogodišnji navijač i prijatelj Želje je i u protekloj akciji "Kupi stolicu za evropsku Grbavicu" iskazao podršku kao najveći pojedinačni donator. U dosadašnjoj akciji "Izgradimo istočnu tribinu", Brajlović je izdvojio sredstva koja su među tri najveća iznosa.
"Drago mi je da će ovaj projekat unaprijediti uslove gledalaca na stadionu mog Želje i da će ovo biti korak bliže sticanju uslova za povratak fudbalske reprezentacije u Sarajevo. Ovo je moj način da iskažem podršku ljudima u Želji koji rade za dobrobit našeg kluba i smatram da je ovo obaveza svih navijača koji vole Želju da pomognu svome klubu. I u budućnosti ću nastaviti da podržavam sve projekte Plavih na način kako sam to i do sada činio", kazao je Sejo Brajlović koji se rado odazvao akciji nakon poziva Senada Mismovića.
Podsjetimo, cijena jedne desetogodišnje ulaznice za istočnu tribinu stadiona Grbavica koja je u izgradnji je 1.000 KM.

- dubioza144
- Kontakt:
Samo je pitanje koliko razlike
Hajde Ž
Hajde Ž
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- NerminFatic
- Kontakt:
Za sve je kriv Poljak - Milik. Da je shupak prosle godine pristao na cejndzanje s Romom, u klub bi doslo milionce, mozda bi se i Brko Koji Tersa napokon podmirio za dio duga, ali dosla bi solidna lova da se klub pripremi za sezonu bez finansijskih rupa. Mozda bi tada proigrali i puleni, Veseli dao gol vise pa s Tabije gledali i kone i Bojac. Mozda...
Lekše nego li očekujemo. . .
-
MojaMalenkost
- Kontakt:
Konacno nedjelja, Željo, ljepota... idemo po pobjedu 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.