FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ima li gdje prijenos danas?
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Ja kad zagalamim to je ihihihi kad ja zagalamim, hajde Bakaaa
Dobra stvar sto ovo i iduce kolo imamo najlaksi raspored, a konkurenti medjusobno igraju. Ako dobijemo ove dvije, valjda ce se malo i pozitive vratiti u ekipu, dobiti na samopouzdanju, a onda derbi. To je vec prica za sebe.
Siroki, Velez, Borac i Zrinjski daj boze da skupimo tri boda, a Krupu zadnje kolo bi trebali pobjediti. Ja mislim da smo mi europu vec popusili i da nemamo sanse biti treci, ali se i dalje nadam i vjerujem
Siroki, Velez, Borac i Zrinjski daj boze da skupimo tri boda, a Krupu zadnje kolo bi trebali pobjediti. Ja mislim da smo mi europu vec popusili i da nemamo sanse biti treci, ali se i dalje nadam i vjerujem
ako osvoje Borac ili Sarajevo kup ide li i 4i u Evropu?
- DrzavaZeljo
- Kontakt:
Ide
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja
Gasal, Duraković i Beća nisu igrali za juniore protiv Krupe.
Gdje mi je Ljože, je l' rutinski danas ovo brat moj? 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- dubioza144
- Kontakt:
Mislim da su Memic i Serbo odlicno pripremili ekipu za Radnik
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
- Kontakt:
Jao intervjua, odma mi neka mucnina u stomaku.
Ovaj pojma nema, samo lupa gluposti i fura neke nove izmisljene strane kompanije u intervjuima, skupstina hitno mora rjesavati ovo.
Amar uredno i dalje na sisi kluba.
Ovaj pojma nema, samo lupa gluposti i fura neke nove izmisljene strane kompanije u intervjuima, skupstina hitno mora rjesavati ovo.
Amar uredno i dalje na sisi kluba.
- dubioza144
- Kontakt:
Bravo predsjednice, to je put kojim trebamo ići 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Igrajte pi.čke !
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Da je za svaki intervju našao po jednog investitora, ne bi bili sad gdje smo. Ublehaš iz Londona !
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
- Kontakt:
Haj bar za promjenu nije bilo novih Džeka, Višći i Šehića
-
- Kontakt:
Povedi nas Cericu 

- StrikeWarzone
- Kontakt:
Plavamamba je napisao/la: ↑18 apr 2021, 12:33Haj bar za promjenu nije bilo novih Džeka, Višći i Šehovića.

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Paromlinac i 33 gosta.