FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Baš višak nam Fanimo nemamo gdje ga stavit pa cemo ga posudit
Joj joj Sinane.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma kakva Turska sta vam je, jedino ako Galata, Fener ili Besiktas posalju ponude to koze ostalo odyebaus
Vala bas, uzmu ga godinu dana i vrate ga, a nama bitan igrac.

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- hordasDoboj
- Kontakt:
Hahahahah posudba hahahah jednogodisnja hahahah uz pravo hahahaha otkupa
Ne mogu ovaj portal ssba al bar kad objave znas da je ozbiljno ili blizu realizacije ovi ostali su smijesni Bgm..

Ne mogu ovaj portal ssba al bar kad objave znas da je ozbiljno ili blizu realizacije ovi ostali su smijesni Bgm..
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Jedino ako plate 500.000 € za tu godinu.
Da su rekli posudba sa obaveznim otkupom pa haj, ali ovo 

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Da li bi vratili nihada mujakica pola godine da bude u paru sa milicevicem a dupovac na klupu?
Ja sam licno za jer mislim da ni dupovac ne zna kako je ovu polusezonu odigrao ovako
Ja sam licno za jer mislim da ni dupovac ne zna kako je ovu polusezonu odigrao ovako
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ne bi ga vracao na posudbu, da je raskid pa da dodje onda da. Koliko god ga gotivio moramo gledati da ako guramo nekog da imamo i korist na kraju od njega (transfer).
Dupovac moze iznijeti nasu ligu, ali u Evropi

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Ako bi već imali pravo na tipovanje, onda je i moj izbor - Bezjak. Kako si i sam rekao, ako mislimo nešto ozbiljnije onda ne smijemo dovoditi igrače iz Deutshespora. Što bi rekao Mao veliki vođa; Ne obra se bostan dok šljive ne popadaju.Surreal je napisao/la: ↑11 jan 2021, 19:34Siguran sam da će napadač doći, te da će on biti izuzetno kvalitetan, ali ono što je uteg kojeg mi nosimo na leđima je što smo ekipa iz jedne izuzetno loše lige, tako da smo vjerovatno "kapitalcima" zadnja šansa, ukoliko ne dobiju neku bolju ponudu.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑11 jan 2021, 19:24Ne znam kako ko razmišlja, ali ovo nedovođenje napadača mi se ne đasvi. Ako se radi u tom pravcu, onda istog treba dovesti NAJKASNIJE, do odlaska u Tursku. Pri tome mi uopšte nije bitno da li će eventualni novi napadač biti bolji, ili gori od Handžića, jednostavno mi u narednu polusezonu ne smijemo ući samo sa jednim napadačem. Ne samo zbog možebitnih povreda, nego zbog širine u razmišljanju, prije svega u taktičkom i strategijskom smislu. Nadalje, prisustvo još jednog napadača omogućava održavanje istog tempa tokom utakmice i kad se formacijski ništa ne mijenja. Usudio bih se reći da ovo već malo postaje neozbiljno. Doduše, ne znam kako to ide sa prelaznim rokom, koji možda još nije počeo, mada slobodni igrači ne ovise o istom. Na kraju krajeva, Akademija postoji i mogu uzeti nekog mladića. Možda nema toliko kvalitetnog igrača, ali uz ubojit ofanzivni dio, valjda može i on koju loptu u gol skrenuti.
I da ne zaboravim, kornere i prekide vježbat permanentno!
Govorio sam već svoje mišljenje, iskreno mislim da bi Bezjak bio pun pogodak, čovjek je svojevremeno bio na radaru Machester Uniteda, te Parme, tako da sigurno ima dovoljno kvaliteta za našu ligu.
Što se tiče Sliškovića, pitanje koje se postavlja po automatizmu je kako igrač koji je član ekipe iz 3. njemačke lige nama može biti pojačanje? Uredu, on bi možda bio sasvim dovoljan za ligu, ali nadam se da su nam ambicije mnogo veće od osvajanja Premijer lige.
Moje mišljenje je da je Vukušić suviše nerealan.
Mislim da je trenutno naš domet 2. švicarska liga i napadači otamo. Ali, svakako, ako pretenduje da bude ozbiljan klub, mora imati niz opcija pa i igru u Europi bez napadača.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Kakva crna posudba, otkup OK. Ali opet nikom ne bih garantovao mjesto u prvih 11, posebno ne bi fer prema Ameru bilo, jer je covjek odigrao skoro sve utakmice, nas najkonstantniji stoper.
Jedino ako Milicevic ode, a navodno ima ponude, pa da Nihada zaganjamo, svakako sjedi u “silnom ‘ajduku”.
@Vanja je ono dobar s njim, mogao bi nam on sta reci na tu temu? Da vidi s Nihadom ima li sansi za povratak.
1946~
Postalo je neozbiljno jos u proslom prelaznom roku, kad je svako ko je pogledao 3 utakmice Sarajeva ZNAO da nam treba jos jedan napadac. Ja sam uvjeren da bismo makar jos korak dalje u Europi otisli, i jos makar 7-8 bodova vise imali, da je panj koji glumi naseg najisturenijeg igraca proveo vise vremena na klupi.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑11 jan 2021, 19:24Ne znam kako ko razmišlja, ali ovo nedovođenje napadača mi se ne đasvi. Ako se radi u tom pravcu, onda istog treba dovesti NAJKASNIJE, do odlaska u Tursku. Pri tome mi uopšte nije bitno da li će eventualni novi napadač biti bolji, ili gori od Handžića, jednostavno mi u narednu polusezonu ne smijemo ući samo sa jednim napadačem. Ne samo zbog možebitnih povreda, nego zbog širine u razmišljanju, prije svega u taktičkom i strategijskom smislu. Nadalje, prisustvo još jednog napadača omogućava održavanje istog tempa tokom utakmice i kad se formacijski ništa ne mijenja. Usudio bih se reći da ovo već malo postaje neozbiljno. Doduše, ne znam kako to ide sa prelaznim rokom, koji možda još nije počeo, mada slobodni igrači ne ovise o istom. Na kraju krajeva, Akademija postoji i mogu uzeti nekog mladića. Možda nema toliko kvalitetnog igrača, ali uz ubojit ofanzivni dio, valjda može i on koju loptu u gol skrenuti.
I da ne zaboravim, kornere i prekide vježbat permanentno!
Na aktuelnu temu, ja bih vratio Mujakica pa makar na polusezonu. Uz Dupovca i Milicevica, opet bi imali najjacu odbranu da je ni Kovacevic ne moze ujebat

Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
- ElCartel11
- Kontakt:
Daj nam tog Sliskovica bolje vrabac u ruci nego golub na grani.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- TinoSexSusic
- Kontakt:
Jeste tako je, treba sad i Dupovca otjerati, kao sto Hareta tjeramo

"Ima Bosne, beglerbeže i Bošnjaka u njoj! Bili su prije vas i ako Bog da, biti će i poslije vas!"
Za Bordo-Bijele boje i Sarajevo grad!!!
Za Bordo-Bijele boje i Sarajevo grad!!!
Ako ce na posudbu neka hvala. Dok ga uigras, dok se stelne, on ode. A momka koji je odigrao PERFEKTNU polisezonu klupirati je van svake pameti.
Ja bi radije doveo Mahmica iz MdK i polako ga uigravao. Nor poniditi MdK Harisa Handzica (jer im Suarez ide) i 10% od narednog transfera i dovesti ga vec na zimu.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Cuj Dupovac, ne zna ni on kako je odigrao ovu polusezonu...
Dodji Nihadeee da pisamo ligu
Dodji Nihadeee da pisamo ligu
- hordasDoboj
- Kontakt:
Da li neko zna ima li za Kovacevica neka ponuda?
Bukvalno ne moze biti bolje vrijeme za prodaju kako za njega tako i za nas. Prva dva pratioca se raspadaju, druga dva na -13.
Ne bi valjalo da isprobavamo nekog novog golmana pred Evropu posebno jer nismo doveli neko ime pa da znamo da smo sigurni tu.
Ja bih ovako Kanuric/Šahinovic / Dzafic
Dizdarevic na posudbu
ili
Dizdarevic / Sahinovic / Dzafic
Kanuric na posudbu
Bukvalno ne moze biti bolje vrijeme za prodaju kako za njega tako i za nas. Prva dva pratioca se raspadaju, druga dva na -13.
Ne bi valjalo da isprobavamo nekog novog golmana pred Evropu posebno jer nismo doveli neko ime pa da znamo da smo sigurni tu.
Ja bih ovako Kanuric/Šahinovic / Dzafic
Dizdarevic na posudbu
ili
Dizdarevic / Sahinovic / Dzafic
Kanuric na posudbu
Nek povede i ovog turcina 10ku nije lošElCartel11 je napisao/la: ↑11 jan 2021, 20:16Daj nam tog Sliskovica bolje vrabac u ruci nego golub na grani.

Ma mi toliko volimo te turke da cemo mu i platu nastavit placat dok je kod njih
O jbm vam mamaru tursku

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee i 4 gosta.