Covjek se sam nudio, steta sto ga ne dovedoseTritolone je napisao/la:Sansone Interista kakav gol![]()
Zelia sam ga ovo ljeto u Interu, nebi se bunio kad bi dosa na zimu.
Al fakat, crveni je bio ocigledan. Ne znam u sta je gledo sudija
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Covjek se sam nudio, steta sto ga ne dovedoseTritolone je napisao/la:Sansone Interista kakav gol![]()
Drugim rijecima boli ih kitatuzlak1987 je napisao/la:Tritolone je napisao/la:Bas kao suđenje Bantia sinoc ili onog od proslog tjedna kad je Murillo dobio crveni iako nije taka Velazqueza? Ne sjecam se da se nesto pisalo oko toga.tuzlak1987 je napisao/la:Objektivni Serie A fanovi malih klubova jel vam se svidja veceras realno sudjenje Gervasonija?
Ma nije neobicno ste sutljivi kada sudije deru Juve
Rekoh ja da će ih otrest' Atalanta. Kakav Lazio bolan, provincijska ekipaMaestro21 je napisao/la:Bergamo
Bolji Rajf Manraj.arminz je napisao/la:Covjek se sam nudio, steta sto ga ne dovedoseTritolone je napisao/la:Sansone Interista kakav gol![]()
Dugo te cekamo.adointerista je napisao/la:ta ce Juve
Romagnoli13 je napisao/la:Ove sezone jedno deset ekipa se bori za mjesta koje vode u Evropu.Prizeljkujem da to budu Roma,Napoli,Fiorentina,Milan,Juventus ili Inter.Nikako neki tamo Lazio ili Udinese,i slicne ekipe koje ce se brukati u pretkolima.
Napoli je kao i Lazio ispao u pretkolu.Romagnoli13 je napisao/la:Ove sezone jedno deset ekipa se bori za mjesta koje vode u Evropu.Prizeljkujem da to budu Roma,Napoli,Fiorentina,Milan,Juventus ili Inter.Nikako neki tamo Lazio ili Udinese,i slicne ekipe koje ce se brukati u pretkolima.
adointerista je napisao/la:ta ce Juve
Valjda zato sto igra sve manje i manje.muxa je napisao/la:Sta je Mertensu pa je onako ljut nakon postignutog gola
MysticAladin je napisao/la:
Gledat odozgo na Inter u maju...

Trenutno korisnika/ca: AshburtonG, muxa i 3 gosta.