Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Poceli su napadi i u Liverpool-u .......valjda ce se rijesiti ova situacija do vikenda....
J.beno u Engleskoj pravo....
sto se tice Snajdera on je igrac Manchestera....a i netreba nam ionako ih imamo previse...
J.beno u Engleskoj pravo....
sto se tice Snajdera on je igrac Manchestera....a i netreba nam ionako ih imamo previse...
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 09 avg 2011, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Upravo tako...RtoX je napisao/la:Nema od Sneidera nista,a posteno govoreci dobar je igrac ali nam ne treba.

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- The DocTOR!!
- Kontakt:
Cini da od tog famoznog lijevog beka nema nista, sto je samo po sebi veliki fail za Comoli-a, a bogami i za KK. Sve i da ga danas dovedu, ne mogu da vjerujem da uprava nije nasla za shodno da igraca koji treba da bude prva opcija za to mjesto u timu..na vrijeme prikljuci ekipi, da ako vec ne prolazi fizicke pripreme bude iole uigran sa ostatkom tima, a ne da cekam maestralno zaostajanje u pravljenju ofsajd zamke koje ce omoguciti Gyanu da nam uvali neki user i izbije bodove iz dzepa.
"The agent of Porto full-back Alvaro Pereira has refused to rule out a summer move for the Uruguayan but admits any interested clubs will have to pay his full £26.3 million release clause."----Ma daj....kad pocnu ovako da lupaju cifre.....ali kako se razbacujemo ne bi me cudilo nista.
Citam da je poslata ponuda za Dan-a 8 miliona funti,jel zna neko vishe o tome ?
A za Poulsena ..
"Neću da idem" vjerovatno znači "neću da idem osim za iste ili veće pare".
jooj ekipe .
Cekaju konobara. 

"The agent of Porto full-back Alvaro Pereira has refused to rule out a summer move for the Uruguayan but admits any interested clubs will have to pay his full £26.3 million release clause."----Ma daj....kad pocnu ovako da lupaju cifre.....ali kako se razbacujemo ne bi me cudilo nista.

Citam da je poslata ponuda za Dan-a 8 miliona funti,jel zna neko vishe o tome ?
A za Poulsena ..
"Neću da idem" vjerovatno znači "neću da idem osim za iste ili veće pare".

YOU'LL NEVER WALK ALONE!!
ne znam sta se raspravljate kakav je ko igrac kad ni jedan od njih nece potpisati za liverpool. prilicno sam siguran da ni lijevog beka necemo dovoditi. mi smo sa pojacanjima zavrsili ovo su sve tracevi 

You are someone else I am still right here
- neutralan__
- Kontakt:
U Engleskoj i dalje burno.Napadi se proširili i na Liverpool
.Valjda će se stvari smiriti,jer ako se nastavi ovako,vrlo lahko je moguće da se utakmica odgodi.
U subotu u 15:55h na BHT1 prijenos utakmice Liverpool-Sunderland
.

U subotu u 15:55h na BHT1 prijenos utakmice Liverpool-Sunderland

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Red Assassin
- Kontakt:
Kakav Snajder, da nam je lijevog beka il stopera jos, ostalo je sve na svome mjestu..
Ev jedan strasan video da se nafuramo pred sezonu:
[youtube][/youtube]
Ev jedan strasan video da se nafuramo pred sezonu:
[youtube][/youtube]
Sezona nije ni počela a ti krenuo redom provocirati, prvo Arsenal a sada Liverpool pa ...Saurman je napisao/la:Sneijdera zanima broj nula na računu i nastupi na Europskoj sceni (CL) Liverpool ne može ponuditi ni jedno ni drugo prema tome...
Kakav je minšengladbah, igraju li oni evropska takmičenja i imaju li dosta na računu?
Jedna tužna vijest za sve navijače Liverpoola, Turan potpisao za Atletico. 12 miliona eura.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
bas mi je dragoRizah je napisao/la:Sezona nije ni počela a ti krenuo redom provocirati, prvo Arsenal a sada Liverpool pa ...Saurman je napisao/la:Sneijdera zanima broj nula na računu i nastupi na Europskoj sceni (CL) Liverpool ne može ponuditi ni jedno ni drugo prema tome...
Kakav je minšengladbah, igraju li oni evropska takmičenja i imaju li dosta na računu?
Jedna tužna vijest za sve navijače Liverpoola, Turan potpisao za Atletico. 12 miliona eura.

kad se dokaze kod njih mozda ga nasi dovedu

-
- Kontakt:
rovinj je uvijek bio u hrvatskojkarameldar je napisao/la:Jel Gerrard i sad kapiten engleske reprezentacije?
- neutralan__
- Kontakt:
Danas su još manje šanse da će se utakmica odigrati u subotu.Jer stanje je sve gore ne samo u Liverpool-u,nego u čitavoj Engleskoj,ima dosta i mrtvih
.

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Ja procita negdje da se u Londonu stanje smirilo malo jos u manchesteru i birminghamu traje,ali opet nisam siguran.Uglavnom sto znam je da ce sutra reci na oficijalnoj stranici oceli se igrat kolo ili ne.
"You'll Never Walk Alone"
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Dauning:''Suarez i Dalgliš vode Liverpul ka vrhu!''
Novi fudbaler veruju u bolje dane za klub sa ''Enfilda''. Od Suareza se mnogo očekuje. ''Paklen igrač'', kaže Dauning.
Stjuart Dauning će biti itekako važno pojačanje za Liverpul ove sezone, ali veruje da će Luis Suarez biti najveći plus u sledećoj.
On se seća meča ''redsa'' sa Sitijem sa kraja prošle sezone, koju su dobili sa ubedljivih 3:0.
''Gledao sam tada tu utakmicu i rekao sam sebi, 'Luverpul je obavio dobar posao'. Dovođenje Dalgliša se desilo na vreme. Posle svega što se desilo u 18 meseci pre toga, bio je pravi trenutak za Kenijevo angažovanje'', kaže on.
Suarez je već sad veliki fudbaler.
''Kada dobije loptu, nikad ne znate šta će sa njom da uradi. Suarez uvek ima želju da ide napred i da napada, da radi nešto drugačije. Igra fudbal koji ja lično volim da gledam. Od kad je došao ovde, pokazao je da je najbolji od svih stranaca u Liverpulu. Odmah se uklopio. U narednih par godina, biće oslonac kluba'', ocenio je Dauning.
Novi fudbaler veruju u bolje dane za klub sa ''Enfilda''. Od Suareza se mnogo očekuje. ''Paklen igrač'', kaže Dauning.
Stjuart Dauning će biti itekako važno pojačanje za Liverpul ove sezone, ali veruje da će Luis Suarez biti najveći plus u sledećoj.
On se seća meča ''redsa'' sa Sitijem sa kraja prošle sezone, koju su dobili sa ubedljivih 3:0.
''Gledao sam tada tu utakmicu i rekao sam sebi, 'Luverpul je obavio dobar posao'. Dovođenje Dalgliša se desilo na vreme. Posle svega što se desilo u 18 meseci pre toga, bio je pravi trenutak za Kenijevo angažovanje'', kaže on.
''Kada dobije loptu, nikad ne znate šta će sa njom da uradi. Suarez uvek ima želju da ide napred i da napada, da radi nešto drugačije. Igra fudbal koji ja lično volim da gledam. Od kad je došao ovde, pokazao je da je najbolji od svih stranaca u Liverpulu. Odmah se uklopio. U narednih par godina, biće oslonac kluba'', ocenio je Dauning.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
- Red Assassin
- Kontakt:
Takoo jee nas kanibal iz urugvaja ima da hara abd, da nam kreira, zabija i asistira.Sasha L.F.C. je napisao/la:Dauning:''Suarez i Dalgliš vode Liverpul ka vrhu!''
http://www.skysports.com/story/0,,11661_7091070,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovaj Poulsen svakim danom sve više i više smiješniji

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
-
- Kontakt:
HAHAHAHA, frajer je lud 200 na sat!!!Carlo je napisao/la:http://www.skysports.com/story/0,,11661_7091070,00.html

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Igrace se utakmica u Liverpool-u tu je bila mala grupica koja je nesto pokusavala ali to nije nista,najgore je bilo u Londonu.......

Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 10 avg 2011, 14:46, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
S obzirom da ne igramo evropska takmičenja, ove godine se takmičimo u Carling Cupu od 2 kola
Sutra će nam biti poznat protivnik, valjda neće biti neki od ovih jakih

There got to be something for Liverpool big number nine ...
Znaš li kada se igra drugo kolo?Rizah je napisao/la:S obzirom da ne igramo evropska takmičenja, ove godine se takmičimo u Carling Cupu od 2 kola![]()
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.