NAJVECA INVAZIJA NA TUŠANJ SE SPREMA !
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Bilo nas je puno više u Luk.harry_90 je napisao/la:Kada nas je 700-800 otislo u Lukavac i kada svi u jedan glas pjevaju zvuci dobro,a pogotov sad na sjeveru kada nas bude 5 puta vise,ne mogu ni da zamislim kako ce to zvucati![]()
Stolice stigle nadam se da ce uspjet sve postavit do utakmice..zivim za subotu i pobjedu abd
+1ultrasstyle_tz je napisao/la:opet oni u Kavezu okupljanje, vec mi sjebase jednu furku
nije to jos sigurno...vise ce se sutra znati..ne beri brige....kako god...ono sto ce se u subotu desiti pisat ce se zlatnim slovima u istoriji ovog stogodisnjeg klubaultrasstyle_tz je napisao/la:opet oni u Kavezu okupljanje, vec mi sjebase jednu furku
Ma dobro to ja onako odokativnoCoraco je napisao/la:Bilo nas je puno više u Luk.harry_90 je napisao/la:Kada nas je 700-800 otislo u Lukavac i kada svi u jedan glas pjevaju zvuci dobro,a pogotov sad na sjeveru kada nas bude 5 puta vise,ne mogu ni da zamislim kako ce to zvucati![]()
Stolice stigle nadam se da ce uspjet sve postavit do utakmice..zivim za subotu i pobjedu abd
Još samo da nas vrijeme ispoštuje u subotu, spektakl je zagarantovan.
pa necu svakih pola sata pisat,majka mu stara.....Zodiac je napisao/la:De bar recite koje su boje (stolice) crvene,crne ,crveno-crne.
zar nije logicnije iz rsfukara87 je napisao/la:Sad sam cuo informaciju da bi u slucaju izbacivanja Borca iz lige usla 2 kluba iz Prve lige Federacije a to je vrlo moguce.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.