RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ako neko ima info od Saffeta nek pošalje! 
moze i meni taj PP! 
evo sa oficijelne ta kratka izjava;
AMBICIJE OSTAJU ISTE
Fudbaleri Veleža danas gostuju u Foči. Zbog radova na svom terenu, Slavija od početka sezone sve svoje utakmice kao domaćin igra u ovom gradu u Istočnoj Bosni. „Rođeni“ su još jučer otputovali u Foču, kako bi što spremnije dočekali današnji meč 1. kola Kupa Bosne i Hercegovine.
- Bez obzira što i nismo imali neke „pretjerane sreće“ u žrijebu naše ambicije ostaju iste. Slavija je jedno od iznenađenje sezone, a situaciju uoči današnjeg meča dodatno komplikuje i njihov nedeljni poraz u Foči od Borca. Sigurno da će se dodatno mobilizirati, ističe Jusufbegović.
Obzirom da je riječ o 1. kolu kup takmičenja Velež nema problema sa kartonima. U autobusu za Foču svoje mjesto našli su i Jovan Blagojević i Anes Haurdić, koji su zbog povreda propustili nedeljni duel sa Širokim Brijegom. Duel Slavije i Veleža igra se od 16.00 sati, a sudit će ga Husein Terzić iz Travnika.
AMBICIJE OSTAJU ISTE
Fudbaleri Veleža danas gostuju u Foči. Zbog radova na svom terenu, Slavija od početka sezone sve svoje utakmice kao domaćin igra u ovom gradu u Istočnoj Bosni. „Rođeni“ su još jučer otputovali u Foču, kako bi što spremnije dočekali današnji meč 1. kola Kupa Bosne i Hercegovine.
- Bez obzira što i nismo imali neke „pretjerane sreće“ u žrijebu naše ambicije ostaju iste. Slavija je jedno od iznenađenje sezone, a situaciju uoči današnjeg meča dodatno komplikuje i njihov nedeljni poraz u Foči od Borca. Sigurno da će se dodatno mobilizirati, ističe Jusufbegović.
Obzirom da je riječ o 1. kolu kup takmičenja Velež nema problema sa kartonima. U autobusu za Foču svoje mjesto našli su i Jovan Blagojević i Anes Haurdić, koji su zbog povreda propustili nedeljni duel sa Širokim Brijegom. Duel Slavije i Veleža igra se od 16.00 sati, a sudit će ga Husein Terzić iz Travnika.
Raduje podatak da su nam ambicije da danas pobjedimo,sto se jasno vidi iz spiska putnika za Focu.Ozbiljnost u radu nisu narusili ni posljedni rezultati koji nisu bas prema ocekivanjima.Ja nekako uvjek zelim izvuci neku pozitivu iz svega pa cu tako opet svima nama poruciti da budemo strpljivi jos malo,nisu nasi Rodjeni zaboravili igrati i pobjedjivati.Imali smo i pehova sa povredama i cudnim crvenim kartonima,a ni zrijeb nije bio bas ugodan,vise je tezak bio nego lagan.Mozda su ove dvije utakmice protiv Slavije prekretnica.mikki21 je napisao/la:evo sa oficijelne ta kratka izjava;
AMBICIJE OSTAJU ISTE
Cekamo lijepe vijesti danas iz Foce
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
- VigorMostarac
- Kontakt:
Rodjeniii
Obradujte nas danas
Obradujte nas danas
imali slucajno ikakav prenos danasnje tekme? nesto kontam nas par je ubjedljivo najtezi od svih u 1/16 finala pa ako ce iko ista prenosit zar bi nas trebali!!!?????
bit će na bhradio 1...mikki21 je napisao/la:imali slucajno ikakav prenos danasnje tekme? nesto kontam nas par je ubjedljivo najtezi od svih u 1/16 finala pa ako ce iko ista prenosit zar bi nas trebali!!!?????
VELEŽ: Đokić, Škahić, Zolj, Hebibović, Popović, Merzić, Janković, Pejić, Haurdić, Nikolić, Maletić.
Tosre je napisao/la:
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
opet nista od blagoje... igrac o kojem najvise ovisimo a nikako da zaigra! cekam njegom konacni 100% oporavak a stim i nas ulazak u pobjednicku seriju!AlemC85 je napisao/la:VELEŽ: Đokić, Škahić, Zolj, Hebibović, Popović, Merzić, Janković, Pejić, Haurdić, Nikolić, Maletić.
-
Crvenarmija
- Kontakt:
interesantno nijednog gola nigdje jos nema! imali iko nas u foci da nam prenese kako to sve izgleda na terenu? bh radio po standardu prenos sa nasi tekma zavrsi za 5 sekunda...
- VigorMostarac
- Kontakt:
-
MostarskiAntifasist
- Kontakt:
Ako se ispadne danas , treba ih 'fino' dočekati...VigorMostarac je napisao/la:NNNNNNNNNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
1:0
evo slavija vodi, dokic se zajebo! mi imamo loptu popovic i ani fulili sami na golmana! kako ova na radiju govori samo mi igramo ali gubimo! hehe, rekao bi covjek vise standardno.....
-
Crvenarmija
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.