AA23 je napisao/la:Loic Remy novi clan Newcastlea po svemu sudeci.
Od kad navijas ti za Arsenal ?
Mislim, sudeci prema tvojim postovima i zelji za nekim pojacanjima reklo bi se od nedavno da si supporter ovog kluba.
Posto da si duze vrijeme uz Arsenal, znao bi da Wenger,SAF i Moyes nikada ne dovode pojacanja u zimskog prelaznom roku. I zamisli ironije, oni su treneri koji su najduze na svojim pozicijama u historiji lige. Moras razumijeti neke stvari, a te su da i onda kad ova trojica spomenutih hoce nekoga da dovedu, to budu samo igrači koji su velika pojačanja za njih, nikako nece dovoditi na pola sezone neke polovanjake za koje nisu sigurni da ce uspjeti.
Pazi sad ovo, Sir Alex Ferguson je doveo samo jedno pojacanje koje je masno platio, i to 2005/06 na polu sezoni kada je doveo Nemanju Vidica.
Arsene Wenger je doveo samo jedno pojacanje 2009 ja mislim Andrey Arshavin,najveci transfer u Arsenalovoj historiji.
I nije Wenger ništa obećao, nego je rekao ako se pronadju pravi igraci da ce biti dovedeni, a valjda sad shvatas sta su za njega pravi igraci sto se tice zimskog prelaznog roka.
Pozdrav.
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!