Pored Leotara koji sigurno ispada, i vjerovatno još jedan klub iz RS ove sezone u PL, i sad ta situacija sa Borcem, puno je to za njih, prije će 15 - ti klub na tabeli ako bude iz RS-a ostati u PL, nego da dva uđu iz Federacijefukara87 je napisao/la:Sad sam cuo informaciju da bi u slucaju izbacivanja Borca iz lige usla 2 kluba iz Prve lige Federacije a to je vrlo moguce.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
samolukavac
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ma ako bude borac izbacen (u sta cisto sumnjam) samo bi se racunalo ko da su zavrsili zadnji i ispada uz njih ko zavrsi zadnji i to je to, vjerovatno leotar.samolukavac je napisao/la:Pored Leotara koji sigurno ispada, i vjerovatno još jedan klub iz RS ove sezone u PL, i sad ta situacija sa Borcem, puno je to za njih, prije će 15 - ti klub na tabeli ako bude iz RS-a ostati u PL, nego da dva uđu iz Federacijefukara87 je napisao/la:Sad sam cuo informaciju da bi u slucaju izbacivanja Borca iz lige usla 2 kluba iz Prve lige Federacije a to je vrlo moguce.
A ulaze normalno po jedan klub iz dvije nam prve lige.
-
samolukavac
- Kontakt:
Drina Zvornik ili Drina HE iz RS - aklasik je napisao/la:Ma ako bude borac izbacen (u sta cisto sumnjam) samo bi se racunalo ko da su zavrsili zadnji i ispada uz njih ko zavrsi zadnji i to je to, vjerovatno leotar.samolukavac je napisao/la:Pored Leotara koji sigurno ispada, i vjerovatno još jedan klub iz RS ove sezone u PL, i sad ta situacija sa Borcem, puno je to za njih, prije će 15 - ti klub na tabeli ako bude iz RS-a ostati u PL, nego da dva uđu iz Federacijefukara87 je napisao/la:Sad sam cuo informaciju da bi u slucaju izbacivanja Borca iz lige usla 2 kluba iz Prve lige Federacije a to je vrlo moguce.
A ulaze normalno po jedan klub iz dvije nam prve lige.
Jedinstvo ili Sloboda iz FBIH
U tom slucaju prije da bi razigravali drugoplasirani iz RS-a i FBiH,ali ni od toga nece biti nista,jer bi u slucaju izbacivanja Borca samo jedan tim ispao iz PL
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma i jedna i drugi tim iz federacije bi prosao njihovog tamo durgoplasiranog sigurno
..hajde daj boze da se to desi ali vala ipak i Bprac je klub sa tradicijom nebi zelio da se neko kiti perijem kluba koji ima tradiciju/...nastrnau to sto su im oni navijaci dansas pogani i sto to nije onaj isti borac..neka izbace ovu sugavu Slaviju oni su davno zasluzili kad su davno trebali biti izbaceni zbog lopovluka ni malo se nebi bunio zbog njih
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Znal ko kad bi se trebale stolice postavljat na sjever 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Srcem do pobjede Fukare Batva
- Probisvjet
- Kontakt:
Vidim plakati su polijepljeni. 
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
ja vala odo u Slobodu na koje voPi sa društvom i onda laganini pored Skvera do Tušnja i na sjeverultrasstyle_tz je napisao/la:opet oni u Kavezu okupljanje, vec mi sjebase jednu furku
još ako bude sunčano..
Pobjeda je bolja od orgazma!
pregled 19 kola
" onclick="window.open(this.href);return false;
-
stadiontusanj
- Kontakt:
Izgleda da danas nema nista od postavljanja stolica..batva035 je napisao/la:Znal ko kad bi se trebale stolice postavljat na sjever
- TzBulevar87
- Kontakt:
http://www.****/izdvojeno/89-iz ... nstva.htmlstadiontusanj je napisao/la:Izgleda da danas nema nista od postavljanja stolica..batva035 je napisao/la:Znal ko kad bi se trebale stolice postavljat na sjever
Ili ipak ima
075
Stvarno ce ovo biti spektakl, evo dolazi i Ivica Osim i predstavnici nogometnog saveza, nacelnik nam opstine, vao on nije bio na pamtim na tekmi, zadnji put kako se ja sjecam na turniru Mustafa Hukic kad je nagradu urucio i otvorio turnir mislim to je bilo nekad 2008, posliej nezz jel bio. Lijepo je i ovo cuti da zele Fukare lijepo da uzvrate gostopromstvo SN, tako i treba jer ovi momci su uvijek lijepo doceklai u Bihacu, i uvijek je bilo super odnos Tuzla-Bihac, i et zelim vam lijep i ugodan put i da fino stignete u Tuzlu SN. joojjjjjjjjj euforija me puca ne mogu da docekam ovo par dana ko godina ce mi biti. Ja cu reci samo srce na tren i borba do zadnje sekunde utakmice, pa na kraju kako bude, zazelio sam se veliki utakmica na Tusnju, spektakl na tribinama je zagarantovan, a vjerujem da ce biti vrhunski na terenu, jer i jedna i druga ekipa ce dati po 200% od sebe, a dat ne moze biti lose. Sretno svima, joj ovo dok pisem drhte mi ruke, i jedva cekam subotu
- TzBulevar87
- Kontakt:
Opet nema Slobodinog poništenog golaSARS je napisao/la:pregled 19 kola
075
-
stadiontusanj
- Kontakt:
Ja kako sam vidio dosad nema ni jedne stolice,valjda budeTzBulevar87 je napisao/la:http://www.****/izdvojeno/89-iz ... nstva.htmlstadiontusanj je napisao/la:Izgleda da danas nema nista od postavljanja stolica..batva035 je napisao/la:Znal ko kad bi se trebale stolice postavljat na sjever
Ili ipak ima
Cuj osim dolazi
a neka....... dobrodosao 
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc
Sad sam prosao pored sjeverne tribine, nikakvih naznaka, nigdje zive duse 
Srcem do pobjede Fukare Batva
-
stadiontusanj
- Kontakt:
Radovi su poceli !!! 
Na kojoj tribini bi mi trebali biti ?
Na zapadu A tribina.NKJ je napisao/la:Na kojoj tribini bi mi trebali biti ?
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.