FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

adnanhz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la adnanhz » 21 dec 2011, 12:12

aleksandar_veliki je napisao/la:[

Husref dolazi, eto da te malo obradujem. Nigdje nisam rekao da je Husref najbolji izbor, kao sto nisam rekao ni da je neki drugi bolji izbor. Pokusavam reci da prica koja kaze da treba doci X jer ima podrsku navijaca je dno dna. X mora imati podrsku navijaca na startu preuzimanja kluba, pa makar to bio i Varesanovic, a ako nema rezultata moze se govoriti o nekom mahanju. Da li sam sad jasniji, ne zatvarajte vrata drugim trenerima tim vasim pricama, mozda vam bas taj neki kojeg ne zeliti ili ne volite za dvije godine bude idol, a Husref bude nekulturni idiot kojem nije mjesto na klupi gospodskog kluba kao sto je Sarajevo.
Mislim da bi trebao malo kulturnije da se izrazavas kad vec glumis neku kulturu,druga stvar ti uvijek nesto na ovoju temi kao pametujes sta ce vam to, nema on pojma a sad pricas kako smo mi navijaci FKS tako strasni (huligani) u kojem se sve odluke donose zbog navijaca :roll: ,trece nama Husref predstavlja isto sto i vama Amar i prema tome ako ti treba jos objasnjenja e onda jbg :|
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 21 dec 2011, 12:24

Ti Veliki Šefe kažeš da je moj komentar ''Husref sigurno ima podršku navijača'' dno dna!!!!!

Zašto je dno dna... hajde izbaci valjane argumente a ne demagogiju sebi svojstvenu?!
Porediš FK Sarajevo sa Real Madridom... big deal...

Ne valja ti priča jaraniko, Husref je ostao u dobrom sjećanju svim simpatizerima bordo boje i isti podržavaju njegov dolazak, poslijeratni sigurno jedan od najuspješnijih trenera Sarajeva. Podrška navijača ima velik udio kad je u pitanju trener FK Sarajevo sviđalo se to tebi ili ne!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 21 dec 2011, 12:29

Husref Musemic Velicanstveni 8-)

suker
Kontakt:

Post Postao/la suker » 21 dec 2011, 12:30

aleksandar_veliki je napisao/la:
ramiral je napisao/la:Ti Veliki Šefe kažeš da je moj komentar ''Husref sigurno ima podršku navijača'' dno dna!!!!!

Zašto je dno dna... hajde izbaci valjane argumente a ne demagogiju sebi svojstvenu?!

Ne valja ti priča jaraniko, Husref je ostao u dobrom sjećanju svim simpatizerima bordo boje i isti podržavaju njegov dolazak, poslijeratni sigurno jedan od najuspješnijih trenera Sarajeva. Podrška navijača ima velik udio kad je u pitanju trener FK Sarajevo sviđalo se to tebi ili ne!
On ili bilo ko drugi treba imati podrsku navijaca, ali ovo je bitno, bilo ko drugi i ne smije to biti kao glavni motiv odlucivanja ko ce biti trener. Ja samo to pokusavam reci, a dok god podrska navijaca (Sarajeva, Zelje, Zrinjskog...) ima udio u tome ko ce bniti trener nasi klubovi nikad nece biti klubovi. Na moju i tvoju veliku zalost.
a po cemu zasnivas ovu svoju pricu? jesmo li se mi navijaci pitali kad je Plisek dolazio,Mirza Varesanovic,Sener Bajramovic itd. navedi konkretan primjer gdje smo mi odlucivali ko ce biti trener,pa na osnovu tih argumenta zasnivaj svoju pricu koja veze nema sa istinom!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 21 dec 2011, 12:33

aleksandar_veliki je napisao/la:
ramiral je napisao/la:Ti Veliki Šefe kažeš da je moj komentar ''Husref sigurno ima podršku navijača'' dno dna!!!!!

On ili bilo ko drugi treba imati podrsku navijaca, ali ovo je bitno, bilo ko drugi i ne smije to biti kao glavni motiv odlucivanja ko ce biti trener. Ja samo to pokusavam reci, a dok god podrska navijaca (Sarajeva, Zelje, Zrinjskog...) ima udio u tome ko ce bniti trener nasi klubovi nikad nece biti klubovi. Na moju i tvoju veliku zalost.
Bil' ti podržao za trenera Želje nekog anonimusa, nedokazanog dotepenca?
Ili pak nekog alkosa, namćora ili osobu upitnih moralnih osobina??

Velika većina navijača bi digla glas protiv nekog takvog, da ne lupam i navodim imena bezze jer ona neće ništa značiti.
Podrška navijača ima i te kako udjela sviđalo se to nekom ili ne, navijači Želje nisu ništa bolji/gori po pitanju tog jer svi dolazimo iz istih sredina, kuća, mahala, sokaka, gradova.
I ne ja nisam nimalo žalostan sve dok se i navijači pitaju bar za mišljenje o nekom treneru, makar njihova i nikad ne bila zadnja imamo pravo na svoj stav.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 21 dec 2011, 12:35

a sta ljudi ako nam dodje Ibrakadabra :D

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 21 dec 2011, 12:36

Neki portal objavi da je Dragan Jovic izjavio da je Sarajevo veliki klub ,i da ima zelju da vodi isti.Kao da smo mi krivi sto je to Jovic izjavio,pa od navijaca Zvijezde nisi mogao posta napisati,a da nijedan jedini nije izbrisan(pogledati unazad 3-4 stranice).Moras po nekoliko puta procitati i uvjeriti se da si na temi Sarajeva,jer od ostalih navijaca konas da si na temi diskusije itd.A ovo za Husrefa Musemica meni nije cudno,jer ovde je f.k.Sarajevo zadnja rupa na sviralu.
Zadnja izmjena: senci-071, dana/u 21 dec 2011, 12:38, ukupno mijenjano 1 put.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 21 dec 2011, 12:38

ma nece 100% ibrakovic daleko mu kuca od koseva bila HUSREF MUSEMIC JE NOVI(STARI)trener FKS ako Bog da!!! 8-) i molim da prestanete spamati temu od glupih izjava ljubomore idt.....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 21 dec 2011, 12:43

Evo ja sam zaduzen da Ibrakudabra pa cu vam iz prve ruke saznati jel on kandidat ili nije i obecevam da cu napisati cim saznam

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 21 dec 2011, 12:48

NORMALNA osnova diskusije nisu prijetnje banom, isključenjem ili kojekakvim kaznama.

X normalan trener bi sigurno imao podršku, ali većina navijača FK Sarajevo, kad se prisjeti dobrih trenutaka i utakmica pod vodstvom Husrefa Musemića logično da će poželjeti njega ponovo da vide na kormilu kluba kojeg vole.
U slučaju loših rezultata sigurno bi bilo rezova, ali kad vas neko u dva navrata koliko-toliko iznadprosječno vodi kroz ovaj jad i čemer našeg fudbala koji se naziva Premijer ligom onda je logično što mu se vjeruje i ima podršku većine navijača.
Zato i ne čudi ''podrška'' koju Husref ima.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 21 dec 2011, 12:52

Hajd' nek' se jednom i složismo oko nečeg...

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 21 dec 2011, 13:06

ado-hz je napisao/la:a sta ljudi ako nam dodje Ibrakadabra :D
imat cete najljepseg trenera u ligi
Za zivot cijeli!

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 21 dec 2011, 13:08

nas vrli mod @aco prica o bezrezervnoj podrsci treneru bez obzira ko dosao i o kome se radilo, a dok je Pape selektirao reprezentaciju BiH nisam nesto od njega vidio tu podrsku vec iskljucivo kritike, pljuvanje i sl...Vjerovatno je i to jedan vid podrske :roll:
15.10 - 15.06 ...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 dec 2011, 13:13

moja zelja je ko kod da dodje za trenera da se covjek pusti da radi 3-4god,da se napravi sistem i plan,da se proba zadrzati isti igracki kadar naokupu par godina tad se mozemo nadati uspjehu.na kraju da kazem volio bi da to bude HUSREF.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 21 dec 2011, 13:28

bordobijeli je napisao/la:moja zelja je ko kod da dodje za trenera da se covjek pusti da radi 3-4god,da se napravi sistem i plan,da se proba zadrzati isti igracki kadar naokupu par godina tad se mozemo nadati uspjehu.na kraju da kazem volio bi da to bude HUSREF.
A zasto nismo pustili pliseka 3-4 god??? a sad k'o biva treba pustiti husrefa. ovi neujednaceni standardi ce nam se kad-tad obiti od glavu, ako vec i nisu

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 dec 2011, 13:42

UPS je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:moja zelja je ko kod da dodje za trenera da se covjek pusti da radi 3-4god,da se napravi sistem i plan,da se proba zadrzati isti igracki kadar naokupu par godina tad se mozemo nadati uspjehu.na kraju da kazem volio bi da to bude HUSREF.
A zasto nismo pustili pliseka 3-4 god??? a sad k'o biva treba pustiti husrefa. ovi neujednaceni standardi ce nam se kad-tad obiti od glavu, ako vec i nisu
O tome i ja govorim nije bitno ko ce biti trener samo treba pustiti covjeka da radi.jel ove promjene trenera i uprave svaki 6 mjeseci nevode nicemu samo tonemo dublje.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 21 dec 2011, 13:43

Na žalost,kod nas je takva situacija(generalno)da se sve svodi na alternativu.Kako od igrača,tako i od trenera.
Ne razmišlja se na način,na neka dugoročna rješenja,već se ide od utakmice do utakmice,zavisi od rezultata.
Logično je da će navijači Sarajeva prihvatiti povratak Musemića,jer ne vide neko bolje rješenje.
Da li postoji neko bolje rješenje?
Sa onim čime raspolažemo i trenerski kadar u BiH,mislim da bi odgovor bio negativan.
Stiče se utisak da su se navijači Sarajeva potajno nadali odlasku Plišeka,kako bi na klupi ponovo vidjeli Husrefa.
Mislim i smatram kako to nije iskreno niti fer,prije svega prema Upravi kluba,kao i češkom stručnjaku.
U suštini,plitko razmišljamo...Tome govori činjenica,kako jedan navijač Sarajeva na zamka prijedlog,
nema poštovanja prema legendama kluba,kluba koji je dostigao vrhunac,upravo dok je ovaj(legenda)
žario i palio u bordo dresu i bio jedan od najboljih igrača Evrope!
No dobro,na različite načine doživljavamo fudbal i ljubav prema klubu.
F.K.SARAJEVO

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 21 dec 2011, 13:46

Husref Musemic ili Dragan Jovic od njih dvojice ce jedan biti novi trener F.K. Sarajevo!
1946

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 21 dec 2011, 13:49

Ah sto i kod nas ima pametnih ljudi pa mudro zbore, milina citati njihove postove :D 8-)

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 21 dec 2011, 14:26

Aco ima pojint, ovdje.
Simpatije navijača generalno ne smiju biti odlučujući faktor kod imenovanja novog trenera. Ipak su tu preče neke druge stvari. Ko god da dođe, treba mu dati podršku u startu, dokle će ta podrška trajati nek odluče rezultati ekipe.
Najgore što možemo napraviti da u slučaju neizbora Husrefa drugog trenera dočekamo na nož. Dovoljno je loše što dolazi u nevakat - pred tešku polusezonu. dodatni pritisak sa tribina sigurno neće donijeti ništa dobro. Posebno ako uzmemo u obzir (ne)profesionalnost igača u našoj ligi kojima nije strano da koriste slične situacije kako bi oprali sebe.Pa je trener kriv i kad on fuli penal.

I ja mislim da je Husref najbolji izbor u ovom slučaju, provjereno riješenje. S najmanje rizika. Eh, sad, u Klubu su ljudi koji raspolažu s više informacija i treba im vjerovati u svakom slučaju.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], sarajevo19461987, Tatamata1946, ŠTA_JE i 71 gost.