aleksandar_veliki je napisao/la:ramiral je napisao/la:Ti Veliki Šefe kažeš da je moj komentar ''Husref sigurno ima podršku navijača'' dno dna!!!!!
Zašto je dno dna... hajde izbaci valjane argumente a ne demagogiju sebi svojstvenu?!
Porediš FK Sarajevo sa Real Madridom... big deal...
Ne valja ti priča jaraniko, Husref je ostao u dobrom sjećanju svim simpatizerima bordo boje i isti podržavaju njegov dolazak, poslijeratni sigurno jedan od najuspješnijih trenera Sarajeva. Podrška navijača ima velik udio kad je u pitanju trener FK Sarajevo sviđalo se to tebi ili ne!
On ili bilo ko drugi treba imati podrsku navijaca, ali ovo je bitno, bilo ko drugi i ne smije to biti kao glavni motiv odlucivanja ko ce biti trener. Ja samo to pokusavam reci, a dok god podrska navijaca (Sarajeva, Zelje, Zrinjskog...) ima udio u tome ko ce bniti trener nasi klubovi nikad nece biti klubovi. Na moju i tvoju veliku zalost.
Bil' ti podržao za trenera Želje nekog anonimusa, nedokazanog dotepenca?
Ili pak nekog alkosa, namćora ili osobu upitnih moralnih osobina??
Velika većina navijača bi digla glas protiv nekog takvog, da ne lupam i navodim imena bezze jer ona neće ništa značiti.
Podrška navijača ima i te kako udjela sviđalo se to nekom ili ne, navijači Želje nisu ništa bolji/gori po pitanju tog jer svi dolazimo iz istih sredina, kuća, mahala, sokaka, gradova.
I ne ja nisam nimalo žalostan sve dok se i navijači pitaju bar za mišljenje o nekom treneru, makar njihova i nikad ne bila zadnja imamo pravo na svoj stav.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO