FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Koliko ljudi radi na postavljanju stolica,nisu valjda samo ova trojica sto su na slikama 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Kako gotivno izgleda bilboard sto su postavili, dugo nije ovako nesto bilo u gradu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Srcem do pobjede Fukare Batva
Hoće bit gotiva na sjeveru, stolice su tu. Iako se neće sjediti morat ću ugrabiti jednu čisto da je isprobam
U koliko će se otvarati kapije Tušnja pošto će biti jako velika gužva?
U koliko će se otvarati kapije Tušnja pošto će biti jako velika gužva?
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma nek su ih poceli postavljat radi dodatne atmosfere...al realno sta ce stolice na sjeveru
ko hoce da sjedi ima zapad hehehe
korteo, koreo , pyro abd ludnica...jedno 2500 sjever i 4000 zapad minimum minimuma bez ovih iz Bihaca
sta ce nam Osim
korteo, koreo , pyro abd ludnica...jedno 2500 sjever i 4000 zapad minimum minimuma bez ovih iz Bihaca
sta ce nam Osim
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
neroazzuro
- Kontakt:
Bice sjever pun,ja mislim.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
-
fukara1919
- Kontakt:
Imal kakve slike tog bilborda?
Hoce li se postavit vise cesmi za tocenje piva na sjeveru sad u subotu,prosli put samo jedna koliko sam upratio bio? 
joj koji će ovo događaj biti, dovoljno govore ovi koji su potvrdili dolazak a još i ovi novinari ovoliki i televizije
šteta što neće biti FACE
šteta što neće biti FACE
40 ljudi radi na postavljanju stolicaharry_90 je napisao/la:Koliko ljudi radi na postavljanju stolica,nisu valjda samo ova trojica sto su na slikama
Sloboda Tuzla
Kakav El Clasico kakvi bakrači. Ovo ce pola svijeta gledatiCoraco je napisao/la:joj koji će ovo događaj biti, dovoljno govore ovi koji su potvrdili dolazak a još i ovi novinari ovoliki i televizije![]()
šteta što neće biti FACE
Ma El Clasico i della Madonnina su male mace za ovaj derbinerkolfc je napisao/la:Kakav El Clasico kakvi bakrači. Ovo ce pola svijeta gledatiLjudi ce pratiti u Americi čak
Eto bio sam u pravu što se tiče postavljanja 1k stolica 
Maloprije vidim Mirnesa na stupinama,ko popisan izgledao
kako covjek koji nema dodirnih tacaka sa Slobodom smije pregovarati sa privatnom kucom da prenosi mec i to uzivo se ponudio..jeftina politika nema sta,jos pljuje po Husicu kako ne da prijenos meca sa Tusnja..
Kako imam dobar osjecaj sto se tice ove tekme..imam osjecaj da ce Huseinbasic i Jusufbasic na ovom mecu dokazat zasto su dovedeni..za Husica ne znam,mada me ne bi cudilo da mozda krene od prve minute..
Kako imam dobar osjecaj sto se tice ove tekme..imam osjecaj da ce Huseinbasic i Jusufbasic na ovom mecu dokazat zasto su dovedeni..za Husica ne znam,mada me ne bi cudilo da mozda krene od prve minute..
- hule_barca
- Kontakt:
Petak naveče krenem spavati, naravno, samo ću krenuti jer nema spavanja. Ujutro rano, spremanje, stvari u torbu, i polako pjevanje do grada. U gradu već masa ljudi pije, puši, navija, malo po gradu navijanje, budjenje ljudi da nas isprate i krećemo polako. I nakon duge vožnje, doći na taj Tušanj koji će mislim biti pun, da će sve goriti. Samo da nas vrijeme posluži i to je to. Ništa drugo više ne treba.
- tuzlak1987
- Kontakt:
RTV TK na MojaTV...hule_barca je napisao/la:Jel' prenosi FACE TV?
- hule_barca
- Kontakt:
bujrumNKJ je napisao/la:Petak naveče krenem spavati, naravno, samo ću krenuti jer nema spavanja. Ujutro rano, spremanje, stvari u torbu, i polako pjevanje do grada. U gradu već masa ljudi pije, puši, navija, malo po gradu navijanje, budjenje ljudi da nas isprate i krećemo polako. I nakon duge vožnje, doći na taj Tušanj koji će mislim biti pun, da će sve goriti. Samo da nas vrijeme posluži i to je to. Ništa drugo više ne treba.
Zadnja izmjena: batva035, dana/u 28 mar 2014, 00:24, ukupno mijenjano 1 put.
Srcem do pobjede Fukare Batva
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.