Pa dobro,ne cudi mene da ti igras bolju. Tu sigurno osvajassuperfreak je napisao/la: ↑02 sep 2020, 19:26Druga liga je za ovu space shuttle.
Ali ne mijenjaj onda ništa ako svima drugima odgovara, raditi ću istovremeno dva drafta.
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Max Allegri
Here we go again.Former Jaguars’ RB Leonard Fournette is signing with the Buccaneers, per ****.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Stvarno su mu okupili odličan napad , idu Bucsi all-in definitivno.
Patriotsi otpustili Sanua , kako samo baciše pick druge runde bezveze.
Patriotsi otpustili Sanua , kako samo baciše pick druge runde bezveze.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- superfreak
- Kontakt:
Edelmanov dres u ormaru nisam iz svog džepa platio.Mig_Mig je napisao/la: ↑02 sep 2020, 22:25Pa dobro,ne cudi mene da ti igras bolju. Tu sigurno osvajassuperfreak je napisao/la: ↑02 sep 2020, 19:26Druga liga je za ovu space shuttle.
Ali ne mijenjaj onda ništa ako svima drugima odgovara, raditi ću istovremeno dva drafta.![]()
Ali dobar pokušaj, malo probaj sarkazam bolje sakriti idući put.
Mig_Mig je napisao/la: ↑02 sep 2020, 22:25Pa dobro,ne cudi mene da ti igras bolju. Tu sigurno osvajassuperfreak je napisao/la: ↑02 sep 2020, 19:26Druga liga je za ovu space shuttle.
Ali ne mijenjaj onda ništa ako svima drugima odgovara, raditi ću istovremeno dva drafta.![]()
tampa kupi sve živo i mrtvo
sad je na tomi da pokaže da njegov decline nije toliki koliko je prošle godine izgledao. do njega je sad sve, a motivacije mu sigurno ne fali! ovakav offense nije nikad imao.
biće zabavno, ako ih OL i pass defense ne sjebu. i povrede naravno. ko je tamo uopšte rezervni QB?
sad je na tomi da pokaže da njegov decline nije toliki koliko je prošle godine izgledao. do njega je sad sve, a motivacije mu sigurno ne fali! ovakav offense nije nikad imao.
biće zabavno, ako ih OL i pass defense ne sjebu. i povrede naravno. ko je tamo uopšte rezervni QB?
Jaka liga nema sta, jos samo da ovu nasu osvojis iz desetog pokusaja.superfreak je napisao/la: ↑03 sep 2020, 08:25Edelmanov dres u ormaru nisam iz svog džepa platio.Mig_Mig je napisao/la: ↑02 sep 2020, 22:25Pa dobro,ne cudi mene da ti igras bolju. Tu sigurno osvajassuperfreak je napisao/la: ↑02 sep 2020, 19:26Druga liga je za ovu space shuttle.
Ali dobar pokušaj, malo probaj sarkazam bolje sakriti idući put.
Max Allegri
- superfreak
- Kontakt:
AP released .... da vidimo oće li i on u tampu

- muhamedhulk
- Kontakt:
Ko je ap?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Adrian Peterson
41.21.1.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Aha, u medjuvremenu sam na insta vidio 
Pa on ce u neku znj ekipu tipa, ne znam, coltsi ili cardinalsi ili u penziju.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
gdje ćeš veće žnj ekipe od tampemuhamedhulk je napisao/la: ↑04 sep 2020, 19:56Aha, u medjuvremenu sam na insta vidio
- muhamedhulk
- Kontakt:
pa jesu bili, sad se kao koprcaju sa bradyjem, gronkom. mada si tehnicki u pravu
popusice svakako ove sezone, kad sastave bradyja sa zemljom jednom, drugi put mozda i ne bude trebalo 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ocuvan je Brady, ne brinem se za njega. Sada je jasno da je otisao tamo jer su mu bili u mogucnosti skupiti sva ofanzivna oruzja.muhamedhulk je napisao/la: ↑04 sep 2020, 22:53pa jesu bili, sad se kao koprcaju sa bradyjem, gronkom. mada si tehnicki u pravupopusice svakako ove sezone, kad sastave bradyja sa zemljom jednom, drugi put mozda i ne bude trebalo
![]()
Odbrana na papiru isto bi trebala da bude zadovoljavajuca. Samo kazem dobra je ovo ekipa trenutno i imaju normalnog HC.
Ja mogu u 23h po evropskom...
Prilagodite se sampionu
Prilagodite se sampionu
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Nebitno onda draftajte kako ste planirali. Pisao sam tamo njima ranije ali ako je vecina zadovoljna terminom onda ok
Roger Federer the greatest of all time!