Brate ovo sto se suska ako se ostvari, ja cu trcat go u sred ferhadijeBordoSarajevo je napisao/la: ↑19 jan 2020, 01:02I kod tebe iz ekstrema u ekstrem.
Prvo opravdanje svega i svačeg pa danas zaokret i pesimizam, sad euforija![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Brate ovo sto se suska ako se ostvari, ja cu trcat go u sred ferhadijeBordoSarajevo je napisao/la: ↑19 jan 2020, 01:02I kod tebe iz ekstrema u ekstrem.
Izvor: viber grupa koja je često reklamirana ovdjeskoroalen je napisao/la: ↑19 jan 2020, 01:03Gdje neće bit euforija, načuo čovjek ko dolazi.BordoSarajevo je napisao/la: ↑19 jan 2020, 01:02I kod tebe iz ekstrema u ekstrem.
![]()
![]()
Ta viber grupa je najbrze rastuća grupa. Mnogo pohvala je dobila tako da....BordoSarajevo je napisao/la: ↑19 jan 2020, 01:08Izvor: viber grupa koja je često reklamirana ovdjeskoroalen je napisao/la: ↑19 jan 2020, 01:03Gdje neće bit euforija, načuo čovjek ko dolazi.BordoSarajevo je napisao/la: ↑19 jan 2020, 01:02
I kod tebe iz ekstrema u ekstrem.
![]()
![]()
![]()
Nije to imam mnogo informacija ali necu ih reći iz razloga što su me ovdje prikazali kao štrumfa.
Bas,predstavili ga u 2 ujutru hahahahaBordoSarajevo je napisao/la: ↑19 jan 2020, 01:46A bila bi dobra fora da sljedećeg igrača ako uopšte neko i dođe, predstave kao onda Oremuša, iza ponoći![]()
Jedan civil se jedva oteo i pobjego od hadzije. Nisu ga dobro vidjeli, mislili da je SusicElCartel11 je napisao/la: ↑19 jan 2020, 02:01Sad ga mogu slobodno prosetati kroz Sarajevo niko ga nece vidjeti![]()
Trenutno korisnika/ca: Seipronto, supervizor i 78 gostiju.