FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Musemic zna biti veoma vulgaran al najbolji izbor je sigurno za Sarajevo. Samo me bas zanima koliko je Musemic otporan na menadzerske uticaje, da li uvijek izvodi najbolji tim ?
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ma jasta ce te neg vratiti Husrefa, on je za vas haman ko Amar za nas
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Husref je bog , jedva cekam da zavede malo red medju zvijezdicama koje vise po kafana
Razvaljivat cemo 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
malo je reci da je optrecen sa FKS, al u jednu ruku je poceo biti i dosadanSilkoni je napisao/la:astra1922 je napisao/la:koji bi vas svetac sad trpio da vam je doso jovic hvala bogu da nije.abd kad vas u proljece naderemo u gradaccu onda sebi dovedite jovica iako garantujem da ce jovic ostati u gradaccu jos jednu cijelu sezonu
Idi ba sta guzi ostavi se vise forumaaaaaa

HUSREF MUSEMIC JEDAN JE OD NAS !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Je li ovo novo poniženje za ljude koji vole FK Sarajevo. Jović se zahvalio, a Musemić razmišlja. Ima li u ovom klubu išta konkretno. Pa možemo li išta napraviti iz prve na snagu. Sada se priča da je i Janjoš u opticaju.
Spominje se i Glavas 

izgleda da vam je novi trener ibrakovic.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
- plava grbavica
- Kontakt:
bez uvrede al koliko se meni čini problem je što vi nemate para za platu trenera
Nema tu uvrede. To znaju i ptice na graniplava grbavica je napisao/la:bez uvrede al koliko se meni čini problem je što vi nemate para za platu trenera
Kome vi vjerujete u vezi Husrefa, nek vam je Bog na pomoci 

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
bez obzira na rivalitet,mislim da bi to bio katastrofalan potez.To je najveci ublehas u Bh fudbalu.Ne znam kako je uopste doslo do pominjanja njegovog imena sa Sarajevom.Njega ni Realu ne bi pozelio za trenera.BLU SKY je napisao/la:izgleda da vam je novi trener ibrakovic.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Ljudi molim vas nemojte zezati. Gdje će Ibraković voditi Sarajevo. Taj ne može voditi dvije krave
Ibraković je zadnjih dana stalno s Bahom, koji voli šatro postavljati trenere kuda god, u košarci, fudbalu, valjda eto da se zna da se i on pita negdje za nešto, al Ibraković trener Sarajeva, to fakat zvuči neozbiljno, pa čak i da Olimpic vodi mislim da to za takvog tipa prepunog provincijalske šatrologija i to bi bio plafon, a da ne govorim o Sarajevu il u Želji, al kako me ništa više ne može začuditi, ne može ni to da jedan takav tip bude na klupi jednog ozbiljnog kluba, kod nas fakat sve može, kad je Blekić mogao biti predsjednik Sarajeva, kad je Landžo mogao biti predsjednik Želje, Husnija Arapović Sarajeva, Demir Hotić Želje, onda stvarno čovjeka više ništa ne treba čuditi pa ni ovo
Pa sto se Ibrakovica tice, jedino sto je pozitivno napravio u svojoj trenerskoj karijeri jeste to sto je Veleza ostavio u PL Sto se treniranja Celika tice, dosta toga nije do njega, ipak ostvario je uspjeh - finale KUP-a. Ali igra je bila katastrofalna opcenito posebno u proljetnom dijelu.
Slazem se da on ipak nije profil za trenera Sarajeva, ali je svakako bolji od Husnije Arapovica, bivseg trenera Sarajeva.
Vecina vas je bila protiv Varaesanovica, eto ja vam kazem da bih volio da on vodi Celika umjesto ovog Elvedina Beganovica.
Ne bih da vam se petljam, iako sam se vec upetljao, ali ne znam gdje vam je sad onaj Agim Nikolic, on je jako dobro vodio podmladak, a ne znam sta mislite o Nedzadu Selimovicu, bivsem treneru Travnika, covjek je ni kriv ni duzan otjeran sa klupe Travnika, mlad je i da ga pozovete zagrizao bi da se sto bolje pokaze. Jer on dok je vodio Travnik, takva ekipa je bila nezgodna i tvrd orah za svakoga.
Ibrakovic je sigurno promasaj, ali tako je vase celnistvo zvanicno odlucilo koga da odabere za kandidate. Bolje da dovedete onog Bracu iz Vrbanjuse(tako se valjda zove)
Slazem se da on ipak nije profil za trenera Sarajeva, ali je svakako bolji od Husnije Arapovica, bivseg trenera Sarajeva.
Vecina vas je bila protiv Varaesanovica, eto ja vam kazem da bih volio da on vodi Celika umjesto ovog Elvedina Beganovica.
Ne bih da vam se petljam, iako sam se vec upetljao, ali ne znam gdje vam je sad onaj Agim Nikolic, on je jako dobro vodio podmladak, a ne znam sta mislite o Nedzadu Selimovicu, bivsem treneru Travnika, covjek je ni kriv ni duzan otjeran sa klupe Travnika, mlad je i da ga pozovete zagrizao bi da se sto bolje pokaze. Jer on dok je vodio Travnik, takva ekipa je bila nezgodna i tvrd orah za svakoga.
Ibrakovic je sigurno promasaj, ali tako je vase celnistvo zvanicno odlucilo koga da odabere za kandidate. Bolje da dovedete onog Bracu iz Vrbanjuse(tako se valjda zove)
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma da je iz New Yorka ne treba nam.Jedini koji moze voditi Sarajevo u ovom trenutku je Veliki Husref Musemic !
aleksandar_veliki je napisao/la:Evo i mene, pa da se malo ukljucim. Odmah da se razumijemo, jako postujem ono sto radi Abdulah Ibrakovic i mislim da je uz Amara i Jovica nas najbolji trener. Tu sam upravo iz razloga sto smo prije tri dana vodili neku raspravu i sad se vidi da sam bio u pravu. Zasto Ibrakovic ne moze voditi Sarajevo. Zato sto je seljak, momak iz provincije, sto se pokusava probiti, skolovati, educirati. U dosadasnjoj karijeri je vodio Slobodu, Velez i Celik i to u momentima kada ovi klubovi, odnosno situacija u istim nisu bili na nekoj razini. Kako ih je vodio, po meni sa dosta uspjeha sa obzirom na okolnosti. Velez je ostavio u ligi, onda je u prvom dijelu sezone bio u samom vrhu, igrao je Velez tada najljepsi fudbal u drzavi, priznat ce to i iskreni navijaci Zelje i Sarajeva. Nakon toga preuzima Celik, kojeg u prvom dijelu sezone vodi sasvim solidno, no onda iz kluba odlucuju prodati tri veuznjak Duru, Zahirovića i Jamaka, a ne dovode niti jednog. Ali, opet nakon mnogo vremena Celik je u centru sportske javnosti, dolazi do finala Kupa, gdje ga realno mnogo jaci Zeljo razbija. I sa Slobodom je nesto napravi, bar mi se tako cini. Ne zelim vrijedjanja, ali cini mi se da on ne valja samo zato sto je iz provoncije, sto je seljak i sto za razliku od mnogih klimoglavaca u nasoj ligi ima i neki svoj stav. Evo, napisao je i knjigu i sad cemo mu svi ebati od do jer 'ta ce on knjigu pisati, glavonja jedan.
Ja što ga nahvali. Pa smanji gas čovječe. Kakav Ibraković? Ili si slijep ili ste Boga mi u jako bliskim odnosima. Tebi svala čast, ali toliko hvalospjeva za stručnjaka kalibra Ibrakovića, nevjerovatno.
Drug nisi se trebao uvrijediti, nema to veze sa tim sto je neko iz malog mjesta, ja cijenim ljude odakle god da su, imam familije svuda, ne dijelim ljude na papke - gradsku raju il kako vec, kad kazem provincijsko ponasanje takvog moze biti i u ljudima iz Sarajeva, Beograda, Zagreba, to je karakter nema veze s tim odakle je on, ako ti nije mrsko pogledaj par njegovih konferencija i sve ce ti se samo kazati, klasicni papanluk, lozenje svojih navijaca najnizim strastima, tone demagogije i nepotrebnih floskula.....a Velez kojeg je vodio bio je mozda i najbolja igracki ekipa u ligi, sa izvrsnim Osmanovićem, Džafićem, Čolićem, ovaj prošlogodišnji Čelik je isto bio ekstra dobra ekipa, pa pogledaj Adilovića koji je danas najbolji centarfor lige, pa Hadzic, Puric, a on je cijelo vrijeme isticao sebe, a kao bezveze ekipa pa on šatro zaslužan, sve su to jako dobre ekipe bile, nije on levat da vodi ekipu za koju zna da nista ne moze........a da ne govorim o kompleksima vezanim za Amara Osima od kojeg se pocne trest kad ga vidi, prati i to na konferencijama, a Amar mu sa smijesnim Lazarom Popovicem popisa se na njegovom stadionu na citavu ekipu, sad zamisli da je Amar imao Adilovica a Ibrak Lazara, kako bi tek onda zavrsilo ono, osam tekmi ga nije dobio, nikad u zivotu, tako da ako dodje u Sarajevo samo ce prebacit svoj kompleks na ekipu i citavu sezonu ce podredit ne bil kako po prvi put u zivotu dobio Zelju, ako ti mislis da takav trener treba Sarajevu i ako mislis da ovaj uradak nazvan "napadacki fudbal" sto na najbolji nacin pokazuje karakter pisca, čuj napadacki fudbal, eto da mi svi znamo kako je to jedan napadacki trener, jedan majstor taktike, pa onda Celik u finalu ne zabije ni jedan jedini go Zelji, valjda napadali previse pa se umorili, smijesno i amaterski, al hajd, neka svakog sreca pratialeksandar_veliki je napisao/la:Evo i mene, pa da se malo ukljucim. Odmah da se razumijemo, jako postujem ono sto radi Abdulah Ibrakovic i mislim da je uz Amara i Jovica nas najbolji trener. Tu sam upravo iz razloga sto smo prije tri dana vodili neku raspravu i sad se vidi da sam bio u pravu. Zasto Ibrakovic ne moze voditi Sarajevo. Zato sto je seljak, momak iz provincije, sto se pokusava probiti, skolovati, educirati. U dosadasnjoj karijeri je vodio Slobodu, Velez i Celik i to u momentima kada ovi klubovi, odnosno situacija u istim nisu bili na nekoj razini. Kako ih je vodio, po meni sa dosta uspjeha sa obzirom na okolnosti. Velez je ostavio u ligi, onda je u prvom dijelu sezone bio u samom vrhu, igrao je Velez tada najljepsi fudbal u drzavi, priznat ce to i iskreni navijaci Zelje i Sarajeva. Nakon toga preuzima Celik, kojeg u prvom dijelu sezone vodi sasvim solidno, no onda iz kluba odlucuju prodati tri veuznjak Duru, Zahirovića i Jamaka, a ne dovode niti jednog. Ali, opet nakon mnogo vremena Celik je u centru sportske javnosti, dolazi do finala Kupa, gdje ga realno mnogo jaci Zeljo razbija. I sa Slobodom je nesto napravi, bar mi se tako cini. Ne zelim vrijedjanja, ali cini mi se da on ne valja samo zato sto je iz provoncije, sto je seljak i sto za razliku od mnogih klimoglavaca u nasoj ligi ima i neki svoj stav. Evo, napisao je i knjigu i sad cemo mu svi ebati od do jer 'ta ce on knjigu pisati, glavonja jedan.

- Sarajlijc@
- Kontakt:
On je prosjecan trener i nista vise.
- KB-TM87
- Kontakt:
Čuj Ibraković 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Hajdeee, JavierBosnia, NeSamSafetee, plisek, Tatamata1946, Varijantas8 i 89 gostiju.