Sve se nadam da griješim, ali on me iz dana iz dan demantuje da ipak nije blago. Izgleda da je kod njega najteži oblik.joker90 je napisao/la:Sto blago?Maticar je napisao/la:Samke ko da je blago retardiran.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
ako te ne prozivam, onda te gotivim
sta vam je ba. pa on je iz tuzleMaticar je napisao/la:Sve se nadam da griješim, ali on me iz dana iz dan demantuje da ipak nije blago. Izgleda da je kod njega najteži oblik.joker90 je napisao/la:Sto blago?Maticar je napisao/la:Samke ko da je blago retardiran.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Maticar je napisao/la:Sve se nadam da griješim, ali on me iz dana iz dan demantuje da ipak nije blago. Izgleda da je kod njega najteži oblik.joker90 je napisao/la:Sto blago?Maticar je napisao/la:Samke ko da je blago retardiran.
admirr je napisao/la:sta vam je ba. pa on je iz tuzle
Tja retorike i zalosti.Nakon sto su se tuzlaci izurinirali po facama ovih pacenika, pokusavaju pisati dok im je jos toplo po licu od piseadmirr je napisao/la:ovi tuzlaci su jedini romi na svijetu, koji nemaju nikakvog smisla za humor. i onda se sejdic ibreti sto ih niko ne priznaje![]()

slika neumskih plaža u utorak. Sarajevski i tuzlanski gurbeti prate šampiona preko svojih radio prijamnika
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
jel to kad ne cijepas drva po selu bavis se ciscenjem plaze ili samo prosis po neumuRigoletto je napisao/la:
slika neumskih plaža u utorak. Sarajevski i tuzlanski gurbeti prate šampiona preko svojih radio prijamnika
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Imamo mi svoje plazeRigoletto je napisao/la: slika neumskih plaža u utorak. Sarajevski i tuzlanski gurbeti prate šampiona preko svojih radio prijamnika
Nama je svejedno, ali bolje za vas da ste svoji na svom, nego produzena ruka sarajeva. Smijesno je vidjeti reakcije ovih kokosara kada skontaju da ste im ga zabili u dupe
Clanovi predsjednistva nase zemlje danas su uputili izvinjenje izraelskom narodu zbog nedolicbog ponasanja tuzlanskih ekstremista na jucerasnjoj utakmici izmedju Beitara i tzv fk sloboda.
Maleni admirr/tobe/pekpim/jedan od pjevajucih patuljaka u zelji da nesto napravi, ali nije on kriv:

nemoj puno admirre pomohdrit ćeš u vodiadmirr je napisao/la:jel to kad ne cijepas drva po selu bavis se ciscenjem plaze ili samo prosis po neumuRigoletto je napisao/la:
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Post je postao/la JovanGeca, koji/a je na tvojoj listi ignoriranih.
Nista ti ovo ne vrijedi kad je on za dan-dva tu sa novim nickom!admirr je napisao/la:Post je postao/la JovanGeca, koji/a je na tvojoj listi ignoriranih.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
JovanGeca je napisao/la:Maleni admirr/tobe/pekpim/jedan od pjevajucih patuljaka u zelji da nesto napravi, ali nije on kriv:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
znam, ali dovoljno je da napise jednu recenicu i da svi skontamo ko je. frajer je nenormalno glup i dosadan. prije otprilike mjesec dana je sve nas pokusavao uvjeriti da tzv fk sloboda ima trofej, i to ne obicni nego nesto sto je jace od svih ostalih trofeja koje su nasi klubovi osvajali. kad sam to procitao odlucio sam da vise ne nikad ne citam njegove gluposti. stid me onih koza koje sam poredio sa ovim retardinjomjoker90 je napisao/la:Nista ti ovo ne vrijedi kad je on za dan-dva tu sa novim nickom!admirr je napisao/la:Post je postao/la JovanGeca, koji/a je na tvojoj listi ignoriranih.
Ovaj rinuka je gluplji i od frante s tim sto franto ipak ima za klasu jaci humor.
This time next year we'll be millionaires.
Brate sto me uvrijedi? Kao da je tesko biti gluplji od mene, dajes mu rejting jos. Rinuka je gluplji od purice, sa pamcenjem ribiceMomciluk je napisao/la:Ovaj rinuka je gluplji i od frante s tim sto franto ipak ima za klasu jaci humor.
Zadnja izmjena: JovanGeca, dana/u 08 jul 2016, 18:41, ukupno mijenjano 1 put.
znaci glup, gluplji, Momciluk.. nego, jesi li pregledao onaj link sto si trazioMomciluk je napisao/la:Ovaj rinuka je gluplji i od frante s tim sto franto ipak ima za klasu jaci humor.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne bih se sa tim slozio, Rinuka kaze sve i svasta ali ima neku granicu u prepucavanjima, neko dostojanstvo. Za razliku od vas par, nikada ne bi spomenuo nesto sto ste vi spominjali.Momciluk je napisao/la:Ovaj rinuka je gluplji i od frante s tim sto franto ipak ima za klasu jaci humor.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nisam ti reče da ces poslat i ne posla.. de sad posalji.admirr je napisao/la:znaci glup, gluplji, Momciluk.. nego, jesi li pregledao onaj link sto si trazioMomciluk je napisao/la:Ovaj rinuka je gluplji i od frante s tim sto franto ipak ima za klasu jaci humor.![]()
![]()
![]()
![]()
This time next year we'll be millionaires.
Franto druze, hajde molim te promijeni avatar, traumatiziras nas. Taj Jovan Geca ili kako vec, isti Gargamel jbg!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.